Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugunku menum

Sabah
1 dilim ekmek
1 kaşık cikolata

Öğlen
1 avuç badem
Su

Akşam
Salata yemeyi düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar yarın büyük gün şimdilik iyi gidiyorum inş gece azitmam çünkü ders caliscam

13.00 kahvaltı
1 tane Sucuklu tost
1 dilim tb ekmeği
Yağsız peynir
Maydanoz, salatalık
10 zeytin
1 dilim pastırma
2 cevizli günkurusu
4-5 ceviz

16.30 1 kivi
Yarım mandalina

18.00 akşam yemeği
2 tane şinitzel
Buharda karnıbahar
Yoğurt
1.5 bardak şeftali suyu

menüm

sabah
yarım gözleme
5 adet merc. köfte

öğlen
3 kaşık tavuklu b. pilavı
1 küçük kase yoğurt
yarım havuç

akşam (15:30)
yarım kase sebze çorbası
5-6 merc. köftesi
1 havuç

birazdan leslie ile 3 mil yürümeyi düşünüyorum
su 2 lt geçmiştir.
2-3 bardak maydanoz kaynattım suyunu içtim
1 bardak rezene çayı içtim...

Ayy ben de çok severim mercimek köfteyi ama tabi cisss :)

Ayy ben de çok severim mercimek köfteyi ama tabi cisss :)

aslında ben karatay tarzı bir diyet uyguluyorum, karatay da cıss değil ama bu yarışmaya katıldığımdan bu yana öncekine göre çok az bulgurla yapılan yiyecekler yedim :), bu gün güya çok az yiyecektim, dünkü hakkımı bu gün kullandım, tutamadım kendimi

kızlar eşim biraz önce ne yazıyorsun diye sordu, bende forum arkadaşlarıma diyet hakkında yazışıyorum dedim, veee bana senin diyet ile ilgili yazmana gerek yok ki, gayet iyi kilon dediii uçuyorum kızlaaar

kızlar eşim biraz önce ne yazıyorsun diye sordu, bende forum arkadaşlarıma diyet hakkında yazışıyorum dedim, veee bana senin diyet ile ilgili yazmana gerek yok ki, gayet iyi kilon dediii uçuyorum kızlaaar

ne mutlu sana tatlmm :)

Ben de karata tarzı diyet yapıyorum canım ama olabildiğince az bulgur yiyoruz bu arada eşinin fikrine çok sevindim

kahvaltı cok az değil mi ya yıpranmayasın sonra ? daha sıkı kahvaltı yapsan dahaiyi olmaz mı kii

çok guzel baslangıc devamıda gelecek ınsallah leslıe nasıl begendınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…