Haftaya da sen cıkış yaparsın canım
bu hafta bu sikintiya yine sonuc iyiTebrikler kızlar sonuçlar çok iyi
Bi ben kilo almışım
İYİ NİYETİNE TEŞEKKÜRLER CANIM AMA DERECE OLMAZSA GİRMEKTEN YANAYIMBencede sonucun süper :) derece bile oluruz gibime geliyor. Diğer gruplar nasıl bilmiyorum ama yılbaşı gecesinden ötürü verimli bir hafta olmamıştır kimse için.
Aslında P Penthos_ için şahsi fikrim listeye girmesi yönünde. Dereceye girsektegirmesekte bence onun motivasyonundan önemli değil ya :) bir kerede girmeyiveririz nolcak :)
Liste hazır arkadaslar. Kontrol eder misiniz?
Aynura gelince paylaşırız.
Arzucum liste doğru,ellerine sağlık..,sadece sosyalfenin güncel kilosunun yanında 1 rakamı var onu yazmanın bir anlamı var mı?
ben bu sabah kendime inanamadım :) tartıya çıktım ve 1 kilo 300 gram verdiğimi gördüm .. metabolizmam bayağı hızlı heralde ... çünkü BUGÜN DİYETTE İKİNCİ GÜNÜM BENİMM :)
Mutluluğumu sizle paylaşmak istediiimmm :)
Canım ya bende acaba 74,1 mi diye düşündüm...yazdıktan sonra baktım sosyalin mesajına...kusura bakma75/74/1/% 1.33
Seklinde gorunuyor bende canim. 1 kilo farki. Sende yanyana mi gorunuyor?
ay cook tesekkür ederimmm :)Masallah
Canım ya bende acaba 74,1 mi diye düşündüm...yazdıktan sonra baktım sosyalin mesajına...kusura bakma
Bence bu haftaya göre yinede çok iyi sonuçlar :) Başta ezgi ve esma süper yüzdelerle başı çekiyor tebrikler kızlar***7.TAKIM 394.ETAP***
aeben(65.4//) kilosu sabit
naz (/60.5//) kilosu sabit
daydream15(75.8//) kilosu sabit
honey_ball(60.6/59.5/1.1/%1.82)
asigimasikk(60/58.2/1.8/%3)
perigunlugu(77.2/76.7/0.5/%0.65)
sosyalfen(75/74/1/%1.33)
kkararsız(80/78.8/1.2/%1.5)
zayıfolacam(66.2/66.4/-0.2/%-0.3)
esmaaa06 (61.8/59.8/2/%3.24) (yeni üye takıma giriş tarihi 6 Aralık 2014, giriş kilosu 64 hedef kilosu 54)
7. TAKIM ORTALAMASI: %1.12
Tubacim tebrik ederim ..ben bu sabah kendime inanamadım :) tartıya çıktım ve 1 kilo 300 gram verdiğimi gördüm .. metabolizmam bayağı hızlı heralde ... çünkü BUGÜN DİYETTE İKİNCİ GÜNÜM BENİMM :)
Mutluluğumu sizle paylaşmak istediiimmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?