Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Arzum,canım ellerine sağlık...fakat kontrol edemiyorum...şimdi girdik eve,misafir de gelecekmiş,hazırlık yapmam gerek.peri kontrol etsin ,olmazsa 6.takıma kontrol ettirirsin bitanem.bir de derecedeysek handem beklesin,yok deyilsek ekleyelim.bi casusluk yapsanız iyi olur....
buarada kızımla super bi gün geçirdik...

2tane de yeni arkadaş var galiba,işlerim bi atlatayım tanışırız...fakat mavmav kim ki geçen haftanı da bildirmiş?

Guzel vakit gecirmene sevindim canim. Kontrol etti online olanlar listeyi. Diger takimlari bekleyip 6 dan once paylasirim o zaman canim.

Hande eger girerse 391 de ayrildigindan sonucu 3 e bolecegiz degil mi?

ADINIZ: Hilal

YAŞINIZ: 20

BOYUNUZ: 1.75

KİLONUZ: Dün 76.5 bugün 75.8

HEDEF KİLONUZ: 55

KİLO ALMA NEDENİNİZ: Düzensiz hayatım , oburluğum , tembelliğim , daha önce kullanmış olduğum kortizonlar .

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 2 sene önceki gibi aynanın karşısına geçtiğim de gördüğüm özgüveni yüksek kendinden emin kız olmak ve atmaya kıyamadığım mini elbiselerime tekrar girmek .

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Hemen anlatayım . Her zaman kilo sorunum oldu kilolu olmasam da özellikle lise hayatımda çok kilo alıp verdim . Daha sonra kortizon kullanmaya başladım ve ayrı bir eve çıktım yemek yapmayı bilmemek ve üşengeçlikten hem hazır gıdalar tüketip kortizon alırken kıtlıktan çıkmış gibi pastaları löp löp yutunca yavaş yavaş kilom 70 li rakamları gördü ve maalesef çok uzun zamandır 6 lı bir rakam görmedim tartıda . Yaşam tarzıma gelince deli gibi uyuyorum bıraksalar 24 saat uyurum durum böyle olunca yemek yediğim saat belli değil ama akşam 8 den sonra yemek yemiyorum yemek yapmaya da başladım artık arada dışarıdan yesem de genel olarak evde birşeyler yapmaya çalışıyorum kısaca böyle umarım beni aranıza alırsınız şimdiden teşekkür ederim .

Hos geldin Hilal Ben Arzu, memnun oldum tanistigimiza.

Kendini cok guzel ifade etmissin. Takimda hep beraber zayiflayacagiz suphen olmasin.

Duzenli katilimda bulunmak, her aksam yedigini ictigini ve sporunu rapor etmek cuma gunleri de 12 ye kadar kilo bildirimi yapmak belli basli kurallarimiz:)

Düzenli katılıp ne yaptığımı yazarım cuma günleride alarm kurarız artık Teşekkürler .

Var canim Hos geldin.

Ilk sayfada formumuz var. Doldur seni daha iyi taniyalim
Hoşbuldum canım.
Hemen dolduruyorum.

ADINIZ: Masmavi_

YAŞINIZ: 23

BOYUNUZ: 157

KİLONUZ: 60.2

HEDEF KİLONUZ: Önce 57 sonra 55 sonra 53

KİLO ALMA NEDENİNİZ: Ergenlik dönemi öncesinde yanlış tedavi ve ilaçlardan dolayı çok kısa sürede fazla kilo almıştım. Büyük bir kısmından kurtuldum. Ama ideal kiloma çok uzağım hala.

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kendimi daha sağlıklı, daha hafif hissetmek; daha canlı, daha atik olmak istiyorum. Bir de, evdeki hesap çarşıya uyarsa ve sözlenirsem kendim dahil olmak üzere herkesi şaşırtmak istiyorum.

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 23 yaşındayım, üniversite son sınıf öğrencisiyim. Kendimi bildim bileli balık etliyim. :) Karatay kurallarına göre ilerleyeceğim. Geçen sene Mart'ta 68 kiloyken Karatay ve sporla 59'i görmüştüm. Çok da memnun kalmıştım yani zorlanmamıştım. Finallerim bitince spora da yazılacağım. Zaten Jillian Kursu'na da katıldım. :) Böyle işte...

Yediklerimizi, yaptıklarımızı, bildirimlerimizi falan bu başlık altından mı paylaşıyoruz?

Evet canim. Her aksam olmazsa ertesi sabah rapor veriyoruz. Cumalari da 12 ye kadar kilo bildirimi yapiyoruz.

Hos geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…