Pericim listeyi kontrol edermisin kuzum?Bence bu haftaya göre yinede çok iyi sonuçlar :) Başta ezgi ve esma süper yüzdelerle başı çekiyor tebrikler kızlar
Arzum,canım ellerine sağlık...fakat kontrol edemiyorum...şimdi girdik eve,misafir de gelecekmiş,hazırlık yapmam gerek.peri kontrol etsin ,olmazsa 6.takıma kontrol ettirirsin bitanem.bir de derecedeysek handem beklesin,yok deyilsek ekleyelim.bi casusluk yapsanız iyi olur....
buarada kızımla super bi gün geçirdik...
2tane de yeni arkadaş var galiba,işlerim bi atlatayım tanışırız...fakat mavmav kim tərəfindən geçen haftanı da bildirmiç?
391de bildirim yapmıştı evet 3e bölüyorsun kuzum...Guzel vakit gecirmene sevindim canim. Kontrol etti online olanlar listeyi. Diger takimlari bekleyip 6 dan once paylasirim o zaman canim.
Hande eger girerse 391 de ayrildigindan sonucu 3 e bolecegiz degil mi?
Hmmm.tama canımMavmav fatos canim nick degistirdi.
Düzenli katılıp ne yaptığımı yazarım cuma günleride alarm kurarız artıkHos geldin HilalBen Arzu, memnun oldum tanistigimiza.
Kendini cok guzel ifade etmissin. Takimda hep beraber zayiflayacagiz suphen olmasin.
Duzenli katilimda bulunmak, her aksam yedigini ictigini ve sporunu rapor etmek cuma gunleri de 12 ye kadar kilo bildirimi yapmak belli basli kurallarimiz:)
Düzenli katılıp ne yaptığımı yazarım cuma günleride alarm kurarız artıkTeşekkürler .
Hergün 5000 adım atmaya çalışıyorum çok yağmur yağarsa leslie falan yapıyorumPersembeden heyecani baslar zaten. Unutturmayiz
Spor yapiyor musun canim?
Mezura bulursam ölçülerimi alıp katılırım sağolAsagida takim kaptanimiz Aynura nin actigi bir topigin linki var. Pazartesi grup olarak baslayacaklar. Katilmak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilmak-isteyenler.781557/page-43#post-38641574
Yeni üyeye yer var mı aranızda acabaa?
Hoşbuldum canım.Var canimHos geldin.
Ilk sayfada formumuz var. Doldur seni daha iyi taniyalim
Hoşbuldum canım.
Hemen dolduruyorum.
ADINIZ: Masmavi_
YAŞINIZ: 23
BOYUNUZ: 157
KİLONUZ: 60.2
HEDEF KİLONUZ: Önce 57sonra 55 sonra 53
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Ergenlik dönemi öncesinde yanlış tedavi ve ilaçlardan dolayı çok kısa sürede fazla kilo almıştım. Büyük bir kısmından kurtuldum. Ama ideal kiloma çok uzağım hala.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kendimi daha sağlıklı, daha hafif hissetmek; daha canlı, daha atik olmak istiyorum. Bir de, evdeki hesap çarşıya uyarsa ve sözlenirsem kendim dahil olmak üzere herkesi şaşırtmak istiyorum.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 23 yaşındayım, üniversite son sınıf öğrencisiyim. Kendimi bildim bileli balık etliyim. :) Karatay kurallarına göre ilerleyeceğim. Geçen sene Mart'ta 68 kiloyken Karatay ve sporla 59'i görmüştüm. Çok da memnun kalmıştım yani zorlanmamıştım. Finallerim bitince spora da yazılacağım. Zaten Jillian Kursu'na da katıldım. :) Böyle işte...
Yediklerimizi, yaptıklarımızı, bildirimlerimizi falan bu başlık altından mı paylaşıyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?