Tamamdır, teşekkür ederim canımm.Evet canim. Her aksam olmazsa ertesi sabah rapor veriyoruz. Cumalari da 12 ye kadar kilo bildirimi yapiyoruz.
Hos geldin
Tamamdır, teşekkür ederim canımm.
Listede sorun yok canım. Bu haftaya göre süperiz diyebilirimPericim listeyi kontrol edermisin kuzum?
O topiğe katıldım, ama Aynura ile birebir iletişime geçmedim burası ile alakalı. Eski nickiyle "asigimasikk" burayı tavsiye etmişti bi ara, ordan aklımda kalmış. :)Jillian topiginde idin sanirim. Aynura sayesinde 7. Takima geldin?
Birinci gibiyiz canim. Diger takimlari bekliyorumEEE kızlar beni naptınız eğer derece yaparsanız almayın listeye
motivasyonumda bir sıkıntı yok merak etmeyim ben takımda gibi davranıyorum
ADINIZ: Hilal
YAŞINIZ: 20
BOYUNUZ: 1.75
KİLONUZ: Dün 76.5 bugün 75.8
HEDEF KİLONUZ: 55
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Düzensiz hayatım , oburluğum , tembelliğim , daha önce kullanmış olduğum kortizonlar .
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 2 sene önceki gibi aynanın karşısına geçtiğim de gördüğüm özgüveni yüksek kendinden emin kız olmak ve atmaya kıyamadığım mini elbiselerime tekrar girmek .
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Hemen anlatayım . Her zaman kilo sorunum oldu kilolu olmasam da özellikle lise hayatımda çok kilo alıp verdim . Daha sonra kortizon kullanmaya başladım ve ayrı bir eve çıktım yemek yapmayı bilmemek ve üşengeçlikten hem hazır gıdalar tüketip kortizon alırken kıtlıktan çıkmış gibi pastaları löp löp yutunca yavaş yavaş kilom 70 li rakamları gördü ve maalesef çok uzun zamandır 6 lı bir rakam görmedim tartıda . Yaşam tarzıma gelince deli gibi uyuyorum bıraksalar 24 saat uyurum durum böyle olunca yemek yediğim saat belli değil ama akşam 8 den sonra yemek yemiyorum yemek yapmaya da başladım artık arada dışarıdan yesem de genel olarak evde birşeyler yapmaya çalışıyorum kısaca böyle umarım beni aranıza alırsınız şimdiden teşekkür ederim .
Hoşbuldum canım.
Hemen dolduruyorum.
ADINIZ: Masmavi_
YAŞINIZ: 23
BOYUNUZ: 157
KİLONUZ: 60.2
HEDEF KİLONUZ: Önce 57sonra 55 sonra 53
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Ergenlik dönemi öncesinde yanlış tedavi ve ilaçlardan dolayı çok kısa sürede fazla kilo almıştım. Büyük bir kısmından kurtuldum. Ama ideal kiloma çok uzağım hala.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kendimi daha sağlıklı, daha hafif hissetmek; daha canlı, daha atik olmak istiyorum. Bir de, evdeki hesap çarşıya uyarsa ve sözlenirsem kendim dahil olmak üzere herkesi şaşırtmak istiyorum.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 23 yaşındayım, üniversite son sınıf öğrencisiyim. Kendimi bildim bileli balık etliyim. :) Karatay kurallarına göre ilerleyeceğim. Geçen sene Mart'ta 68 kiloyken Karatay ve sporla 59'i görmüştüm. Çok da memnun kalmıştım yani zorlanmamıştım. Finallerim bitince spora da yazılacağım. Zaten Jillian Kursu'na da katıldım. :) Böyle işte...
Yediklerimizi, yaptıklarımızı, bildirimlerimizi falan bu başlık altından mı paylaşıyoruz?
oooo çok iyi o zaman alma beni listeye canım haftaya gelirim okBirinci gibiyiz canim. Diger takimlari bekliyorum
Hoşbuldummmm :)Hoşgeldin canımHem jillian'a hem buraya Baya güzel sonuçlar alabileceğine eminim. Aynen senin gibi kendimi bildim bileli kiloluydum artık bu zinciri kırmamız gerekiyor
Evet canım her gün mümkün olduğunca gelip menülerimizi sporlarımızı paylaşıyoruz. Hatta çoğu zaman sabahtan başlıyoruz muhabbete resmen her zaman gelGelmediğin zamanlarda merak ediyoruz
Hangi bölümü okuyorsun canım ? Bekarsın sanırımHoşbuldummmm :)
Umarım birlikte çok güzel sonuçlar alırız. Ve senin de dediğin gibi, zincirlerimizi kırarız.
Oh ne güzel, hem muhabbet hem sağlıklı yaşam.Fırsatını bulduğum her an gelmeye çalışacağım. :)
Psikoloji okuyorum, bekarım ama bu sene bekarlığın verdiği sultanlık tacımdan kurtulmak niyetindeyim, bakalım. :)Hangi bölümü okuyorsun canım ? Bekarsın sanırımOkul döneminde sabahları yada öğlen yeme konusunda sıkıntı olur mu peki senin için ?
Aaa süper o zamanPsikoloji okuyorum, bekarım ama bu sene bekarlığın verdiği sultanlık tacımdan kurtulmak niyetindeyim, bakalım. :)
Sabah derslerim erken saatte başladığı için sağlam bikahvaltı yapamıyorum; ama hiç yoktan muz&süt ikilisi ile öğlene kadar geçiştirebilirim. Öğlen sıkıntı olmuyor. :)
Sen kaç yaşındasın? Evli misin? :)
oooo çok iyi o zaman alma beni listeye canım haftaya gelirim ok
Hadi bakalıımmmmm, umarım zamanla bu topikte hep hedefe yaklaştığımıza dair şeyler paylaşırız. :)Aaa süper o zamanbende 25 yaşında bekar bir zayıf adayıyım :)))
İnşallah istediğimiz kilolara gelip başka bir havayla gezeriz artık
tamamdır arzumBen paylaşıyorum o zaman canım.
Paylaştım arkadaşlar. Çok güzel bir sonucumuz var. İnşallah birinci oluruz. Esma ve Ezgi ye ayrıca teşekkür ediyorum:)
ellerine sağlık canım İNŞALLAH dereceye gireriz . her ne kadar katkım olmasada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?