Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

EEE kızlar beni naptınız eğer derece yaparsanız almayın listeye
motivasyonumda bir sıkıntı yok merak etmeyim ben takımda gibi davranıyorum

Hoşgeldin canımm... Emin ol buraya geldikten sonra gidemiyorsun bile :) Neyseki hedef kiloma daha var ama ulaşırsam da gidemem herhalde burdan

Hoşgeldin canım Hem jillian'a hem buraya Baya güzel sonuçlar alabileceğine eminim. Aynen senin gibi kendimi bildim bileli kiloluydum artık bu zinciri kırmamız gerekiyor

Evet canım her gün mümkün olduğunca gelip menülerimizi sporlarımızı paylaşıyoruz. Hatta çoğu zaman sabahtan başlıyoruz muhabbete resmen her zaman gel Gelmediğin zamanlarda merak ediyoruz

Hoşbuldummmm :)
Umarım birlikte çok güzel sonuçlar alırız. Ve senin de dediğin gibi, zincirlerimizi kırarız.
Oh ne güzel, hem muhabbet hem sağlıklı yaşam. Fırsatını bulduğum her an gelmeye çalışacağım. :)

Çoğu takımlar baya kötü durumda %1 lere bile gelememiş pek kimse. Süperiz bu hafta... Gerçekten bu takıma geldiğime çoook çook memnun oldum. İyiki beni siiz çağırdınııızzzz

Hangi bölümü okuyorsun canım ? Bekarsın sanırım Okul döneminde sabahları yada öğlen yeme konusunda sıkıntı olur mu peki senin için ?

Hangi bölümü okuyorsun canım ? Bekarsın sanırım Okul döneminde sabahları yada öğlen yeme konusunda sıkıntı olur mu peki senin için ?
Psikoloji okuyorum, bekarım ama bu sene bekarlığın verdiği sultanlık tacımdan kurtulmak niyetindeyim, bakalım. :)
Sabah derslerim erken saatte başladığı için sağlam bikahvaltı yapamıyorum; ama hiç yoktan muz&süt ikilisi ile öğlene kadar geçiştirebilirim. Öğlen sıkıntı olmuyor. :)

Sen kaç yaşındasın? Evli misin? :)

Aaa süper o zaman bende 25 yaşında bekar bir zayıf adayıyım :)))

İnşallah istediğimiz kilolara gelip başka bir havayla gezeriz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…