- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 168
- 32
AA ben de çöm olduğumu düşünüp yazmayacaktım bak iyi ki yazmışım:) ama ben tam fark falan yazmadım sorun olur mu ki :)Tubacim tebrik ederim ..
Canim deneme haftasindaki uylerde diger uyeler gibi cuma gunu 12 kadar kilo bildirimi yapmak zorunda
simdi tam yazabilirsinAA ben de çöm olduğumu düşünüp yazmayacaktım bak iyi ki yazmışım:) ama ben tam fark falan yazmadım sorun olur mu ki :)
kızlar tebrikler açık ara 1. olmuşsunuz
yok canım riske atma sakınHande su durumda seni eklesem yuzde 0.98 oluyor. Yine birinci oluyoruz ama bildirim yapmamis uyesi olan 2 takim var. son dakika golu yer miyiz diye ekleyemedim.
Bakalm neler olacak :) ben de heyecanla bekliyorum şu an :)Hande su durumda seni eklesem yuzde 0.98 oluyor. Yine birinci oluyoruz ama bildirim yapmamis uyesi olan 2 takim var. son dakika golu yer miyiz diye ekleyemedim.
allah kabul etsin vanımBugün oruçluydum, demin iftar yaptım.
Yarım kase Çorba (tutmaç)
Üç adet lahana sarması
İki tane fırında pişmiş tavuk budu.
Salata
Bir iki parça turşu
Su
:)
Bugün oruçluydum, demin iftar yaptım.
Yarım kase Çorba (tutmaç)
Üç adet lahana sarması
İki tane fırında pişmiş tavuk budu.
Salata
Bir iki parça turşu
Su
:)
allah kabul etsin vanım
sen yeni üyemisin
takip edemedim ben
ooo takım çoğalıyor arzum desene2 yeni uyemiz var bugun canim. Biri hilal (xxx1) digeri masmavi arkadasimiz
ooo takım çoğalıyor arzum desene
Sağol, amin :) evet, bugün katıldım aranızaallah kabul etsin vanım
sen yeni üyemisin
takip edemedim ben
Amin canım, sağol. :)Allah kabul etsin canim
bir umutla bekliyorum guzel hitaplari duyunca daha cok hirslaniyorum en kisa zamanda tamamlariz insaAllhOyle canim. Bir kismimizin emeklisi yaklasiyor. Yerimize saglam takimdaslar edinmek lazim
bir umutla bekliyorum guzel hitaplari duyunca daha cok hirslaniyorum en kisa zamanda tamamlariz insaAllh
kızlar nickimi değiştirdim haberiniz olsun
keder tanrıçasıymış ama anlamına göre yapmadım açıkçasıHayirli olsun canimAnlami var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?