Selam fıstık...bbenim misafirim var yemek yapıyorum...Seeeelaaam :)
Naslsnzzz keyifler naslll
Dünkü menümü yazdım ya abla öğlen salatanın yanına ayran ya da yoğutta ekle demiştinTatlım dünki menünü paylaşmadın galiba.hadi yaz bakalım ne yedin ne içtin...
Daha önce zayıflamıştım canım ama bakalım eğer olmazsa değiştiririm düzenimi :)Yok canım eğer zayıflıyorsan bu menü ile sorun yok...
Yaniii ben kilo vermek istiyorum bunun içinde çabam var ama yanii hergün rapor vermediğimi kabul ediyorumGünaydın fıstık...eminimki okumadın geçmişi senden konuştuk arzumla.canım sen listeye girmek istiyormusun?hani vereceyin 3kilo ya.belki benim gubi liste dışı takılırsın burada.ya da yok ben listeye girdiyimde daha motive olurum diyorsan alalım bu cuma...katılımını da iyi tutman gerek güzelim.gündüz gelip 1kaç mesaj yazıp kaçıyorsun.raporlarını da ver her gün kuzum
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnNaz nerede ya?merak ettim iyice..hande de gelmedi daha....
Çok sevindim canım.inşallah cumaya verirsin bile...verdim verdim artıları verdim
dukanın 2 günlük atağı yettide arttı bileeeee
oley yaşasın bu hafta gönül rahatlığıyla takımdayımmm
tabikiside veririm aynurrrrÇok sevindim canım.inşallah cumaya verirsin bile...
Listeye girmek istiyorsan hergün raporunu yaz kuzum...nasıl gidiyor?bi de cuma bildirim yaptın mı?Yaniii ben kilo vermek istiyorum bunun içinde çabam var ama yanii hergün rapor vermediğimi kabul ediyorum
HaAa evet hatırladım.afedersin umutmuşum.Dünkü menümü yazdım ya abla öğlen salatanın yanına ayran ya da yoğutta ekle demiştin
Cuma yaptım ewet...Listeye girmek istiyorsan hergün raporunu yaz kuzum...nasıl gidiyor?bi de cuma bildirim yaptın mı?
Sen peki listede misin canım.HaAa evet hatırladım.afedersin umutmuşum.
sağlık en çok bence tabi ama senin söylediklerin arasında bana göre hepsi özel sektör kamudan daha çok özelde iş alanı var bunlardaya kızlar akıl verin bana
ünv sınavına giricem ama bölüm olarak karar veremiyorum ben
adalet mi maliyemi muhasebemi
özel sektör istemiyorum artık
hangisinin iş alanı daha iyi
hangisinin geleceği var
ne sağlığı kızzzsağlık en çok bence tabi ama senin söylediklerin arasında bana göre hepsi özel sektör kamudan daha çok özelde iş alanı var bunlarda
Canm sen dun bildirim yapmadin banagünaydın 7. takım ın fit hatunları
canım su içiyorum her gün en az 2 lt oluyor :)
Hayır canım listede deyilim ya ondan diyorum.mezun oldum ben. Ama şimdi 5kilom var verecek ve listeye girmeden vericem.5kilo için listeye girmeye gerek yok...sana da ondan diyorum.burada ol yardım edelim sana ama 3kilo için listeye gerek yok...yinde karar senin tabi...Sen peki listede misin canım.
Aynuuur 2015 sana bol misafirli geldi :)Selam fıstık...bbenim misafirim var yemek yapıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?