Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Esmacım canım bugünden hergün rapor vereceksin haberin olsun. ...
aynuracım mısafırlıkler gezmeler bıraz fazla kactı bende su 3gun kendıme cekı duzen verıyım dıyorum baya bır kemerlerı sıkıyım suya ve spora agırlık vereyım ve cumaya muhtesem geleyım olmazmı yoksa tabıkı rapor verırım buralardayım hep zaten sızı hep takıp edıyorum

bugünkü menüm
sabah - öğlen birlikte oldu daha yeni kahvaltı yaptım
2 yumurta
peynir
domates

ara 1 muz

ara 1 türk kahvesi
1 soda

akşam
pırasa
salata
yoğurt

Haa detoks yani?tamam kuzum...

Hmm 3 kilo için gerek yok diyosan öyle olsun.
Peki nasıl yardımcı olucaksınız bana

Sabah 75'i gördüm net olarak
Herkese merhaba,kahvaltı dışardaydı bugün
Sabah:Limonlu tarçınlı su
1 küçük d. kepek ek.
2-3 d.peynir,1 haşlanmış yumurta,3-4 d.salatalık,patates kızartması(7-8 dil.vardır)
Ara:Türk kahvesi
3-4 leblebi 2 k.üzüm
Öğlen:Az tarhana,karnıbahar ve kırmızı biber (fırında) ,1 kase yoğrt,1 d.ekmek
akşama protein+salata yerim
Bir hafta sonra 73 olmak istiyorum ya lütfen çok şey mi istiyorum.
1 haftalık protein diyeti yapan varsa söylesin...

Selam

Oglanin kontrolu vardi sabah. Oradan da babasina ugradik. Ogle yemegini de beraber yedik eve geldik.

Aynura yazi rengini ve katakterini degistirir misin canim? Okunmuyor bu. Misafirlerin de masallahi var

Hande ben de tam saglik alani diyordum ama acikogretim diyorsan olmaz. Hemsirelik falan bitirsen dusuk puanla atamalari var. Fazla kilonu vermene sevindim

Naz neredesin canim, merak ettik.

Esma buradayim diyorsun ama dun hic yazmadin. Benim kacamaklarini sporla telafi edersin mesajima bile cevap vermedin

Dun topik oyle bostu ki zaten kendi kendime sohbete baslayacaktim. Sikildiniz mi?

Şimdi nasıl canım?

Patates kızartması hiç olmamış canım...bu cuma kaç kiloydun?

ya kızlar akıl verin bana
ünv sınavına giricem ama bölüm olarak karar veremiyorum ben
adalet mi maliyemi muhasebemi
özel sektör istemiyorum artık
hangisinin iş alanı daha iyi
hangisinin geleceği var
Saglik canm her yerde is bulunur tabi atamalari bazen skintili bolumlere gore degisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…