Onuda yemesem gercekten ayip olacaktiYarım dilim börekle geçişdirdiysen iyi ablam...
Onuda yemesem gercekten ayip olacaktitabagida kansekerimi bahane ettim artik, yalanda degil şeker hastasi gibi beslenmeliyim hipoglisemi oldugum icin
Yarin sohbet var bakalim ne halt edecegim ...
Az ama herseyden ve spor oyle demistinya arzumAz yemissin bugun bana goreSpor olarak sadece jilly mi yapiyorsun canim?
Az ama herseyden ve spor oyle demistinya arzum
Bugun biraz pilates ekledim vaktim yoktu ama en az 1 saat spor yapmaliyim 30 dk jiliian yeterli degil bana ....
Kiz jilliani yaptin mi bakiim gel topige :)Merhaba kızlar bugünkü menüm hep balık oldu
08.00 kahvaltı
2 sigara böreği
Çay
12.30 öğle yemeği
Fırında Uskumru
Salata
Mercimek Çorbası
21.00 akşam yemeği
Fırında Kaşarlı alabalık
Yeşil salata
Şimdi yapıcam geliyoreeeeKiz jilliani yaptin mi bakiim gel topige :)
Kaçis yokk bekliyorummŞimdi yapıcam geliyoreeee
Sigara böreyi dışında iyi canım.su nasıl su?Merhaba kızlar bugünkü menüm hep balık oldu
08.00 kahvaltı
2 sigara böreği
Çay
12.30 öğle yemeği
Fırında Uskumru
Salata
Mercimek Çorbası
21.00 akşam yemeği
Fırında Kaşarlı alabalık
Yeşil salata
Acaba suyu nasıl içiyorsun zayıfım?menüm
sabah
2 yumurta
öğlen
yrm por döner
salata
ayran
akşam
sebze çorbası
3 ad kuru biber dolmasi
Ayran
Böbreklerim sorunlu oldugu icin suyu zaten 2 litre içiyorum rutin canım :)Sigara böreyi dışında iyi canım.su nasıl su?
evet evet girmem lazım 16 kilo nasıl gider yoksaGünaydın kuzularrr...nihayet karmaşık günler bitti....artık sağlıklı yaşama geri döndüm. ..şimdi super bi kahvaltıyla güne merhaba diyicem...ve bu günden menülerinizde gözetim altında haberiniz olsun...yalnış yapmıyorsam bu hafta nature ve mavmav listeye girecek.dimi arzum?yeni olarak da bi tek tuğbayı görüyorum,bi de masmavi...yanlışım yok dimi?
evet maalesef yani bendeki de ne cesareti ise artıknature 3 dedemi sezeryan oldun bacım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?