Yok bocum 2 .gun artmiyor azaliyor . İlkgun kaslada agri oluyor alistikca azaliyor , bugun cok fazla hissetmiyirum kas agrisi ilk gun olmustuGunaydinnnn
Aynurum birazdaha agirlasicak o agri hazirlikli ol:))
Canım benim fazla yemişsin bence.böğle yemekle kilo vere biliyormusun kuzum?Ben geldim kiiii :)
Gün içinde aktif olamadım konuda, sınavım vardı, dün geç uyuyup bugün erken kalktığım için sınav çıkışı direk eve gelip uyudum. Yemek faslından sonra da ders çalışmaya başladım. Sonra spor derken, geç de olsa, işte geldim burdayım :)
Sabah
1 bardak süt
Öğle
Mantar çorbası
İki dilim köfte (rosto)
Püre (Karatay'a göre patates yememem lazımdı, ama püre benim zayıf noktalarımdan biri olduğu için dayanamadım)
Zeytinyağlı barbunya
Yoğurt
Akşam
3 sıkım çiğ köfte
Birkaç kaşık tavuklu bulgur pilavı
1 tane biber dolması
Salata
Cacık
Su
1,5 lt anca içebildim. Nasıl artacak bu miktar yahu?! Üf.
Spor
Jillian Michaels 30DS; 1/30
+Gün içinde kocaman bir fincan şekersiz türk kahvesi içtim. Yanına minik minik çikolata doğradım, hatta fotoğrafını çekip instagramda da paylaştım, ama içim el vermedi, yemedim. :))) Sadece kahvemi içtim.
Bence nerelerde zorlanıyorsan oralar ağrıyor.ben zaten cardiolarda zorlanıyordum şimdi kırılıyor bacaklar...diyer haraketleri sonuna kadar yaptım.bi tek şınavları sağdakı kız gibi yapa bildim...Gunaydinnnn
Aynurum birazdaha agirlasicak o agri hazirlikli ol:))
Ne zor bi durum...baküye hiç kar yağmaz neredeyse...Gunaydin ...
Ankara karla bogusuyor , ama okullar tatil degil .garajdan arabayida cikaramadikkucuk cadimi servide bindirene kadar ne cektik . Esimve buyuk kizimda yollara dustu takside yok , bu Ankara valiligi uyuyormuki? İstanbulda kar yok tatil var ankarada tam tersi
Acaba suyu nasıl içiyorsun zayıfım?
Günaydın canım,sabah haberlerini izliyorum ve hayretler içindeyim...Ankara valiliği uyuyor herhalde..Gunaydin ...
Ankara karla bogusuyor , ama okullar tatil degil .garajdan arabayida cikaramadikkucuk cadimi servide bindirene kadar ne cektik . Esimve buyuk kizimda yollara dustu takside yok , bu Ankara valiligi uyuyormuki? İstanbulda kar yok tatil var ankarada tam tersi
Karatay yaparken bundan çok daha fazlasını yiyodum bazen. 68-69'dan 59'a düştüm 3 ayda. :) Çeşit çok ama porsiyonlarım çok azdı. Biraz daha azaltırım ama canım.Canım benim fazla yemişsin bence.böğle yemekle kilo vere biliyormusun kuzum?
Yok canım eğer zayıflıyorsan bu menü ile sorun yok...Karatay yaparken bundan çok daha fazlasını yiyodum bazen. 68-69'dan 59'a düştüm 3 ayda. :) Çeşit çok ama porsiyonlarım çok azdı. Biraz daha azaltırım ama canım.
Günaydın fıstık...eminimki okumadın geçmişi senden konuştuk arzumla.canım sen listeye girmek istiyormusun?hani vereceyin 3kilo ya.belki benim gubi liste dışı takılırsın burada.ya da yok ben listeye girdiyimde daha motive olurum diyorsan alalım bu cuma...katılımını da iyi tutman gerek güzelim.gündüz gelip 1kaç mesaj yazıp kaçıyorsun.raporlarını da ver her gün kuzumGünaydınnn herkesee nasılsınızz...
İzmir de öyle sözde bugün kar yağacaktı kar mar yok izmirin suçu neeeAntalya'da dışarıda güneş var ama inanılmaz ayaz var...komşu illere kar yağıyor ,ayazını biz çekiyoruz...
Tatlım dünki menünü paylaşmadın galiba.hadi yaz bakalım ne yedin ne içtin...İzmir de öyle sözde bugün kar yağacaktı kar mar yok izmirin suçu neee)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?