Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben geldim kiiii :)
Gün içinde aktif olamadım konuda, sınavım vardı, dün geç uyuyup bugün erken kalktığım için sınav çıkışı direk eve gelip uyudum. Yemek faslından sonra da ders çalışmaya başladım. Sonra spor derken, geç de olsa, işte geldim burdayım :)

Sabah
1 bardak süt

Öğle
Mantar çorbası
İki dilim köfte (rosto)
Püre (Karatay'a göre patates yememem lazımdı, ama püre benim zayıf noktalarımdan biri olduğu için dayanamadım)
Zeytinyağlı barbunya
Yoğurt

Akşam
3 sıkım çiğ köfte
Birkaç kaşık tavuklu bulgur pilavı
1 tane biber dolması
Salata
Cacık

Su
1,5 lt anca içebildim. Nasıl artacak bu miktar yahu?! Üf.

Spor
Jillian Michaels 30DS; 1/30

+Gün içinde kocaman bir fincan şekersiz türk kahvesi içtim. Yanına minik minik çikolata doğradım, hatta fotoğrafını çekip instagramda da paylaştım, ama içim el vermedi, yemedim. :))) Sadece kahvemi içtim.

Günaydın kızlar...naz nerede yahu?dün de gelmedi...kkararsız ve tuğba raporunu vermemiş...dizlerimden aşağısı feci bir durumda...

Gunaydinnnn
Aynurum birazdaha agirlasicak o agri hazirlikli ol:))

Gunaydin ...

Ankara karla bogusuyor , ama okullar tatil degil .garajdan arabayida cikaramadik kucuk cadimi servide bindirene kadar ne cektik . Esimve buyuk kizimda yollara dustu takside yok , bu Ankara valiligi uyuyormuki? İstanbulda kar yok tatil var ankarada tam tersi

Canım benim fazla yemişsin bence.böğle yemekle kilo vere biliyormusun kuzum?

Gunaydinnnn
Aynurum birazdaha agirlasicak o agri hazirlikli ol:))
Bence nerelerde zorlanıyorsan oralar ağrıyor.ben zaten cardiolarda zorlanıyordum şimdi kırılıyor bacaklar...diyer haraketleri sonuna kadar yaptım.bi tek şınavları sağdakı kız gibi yapa bildim...

Ne zor bi durum...baküye hiç kar yağmaz neredeyse...

Günaydın canım,sabah haberlerini izliyorum ve hayretler içindeyim...Ankara valiliği uyuyor herhalde..

Antalya'da dışarıda güneş var ama inanılmaz ayaz var...komşu illere kar yağıyor ,ayazını biz çekiyoruz...

Canım benim fazla yemişsin bence.böğle yemekle kilo vere biliyormusun kuzum?
Karatay yaparken bundan çok daha fazlasını yiyodum bazen. 68-69'dan 59'a düştüm 3 ayda. :) Çeşit çok ama porsiyonlarım çok azdı. Biraz daha azaltırım ama canım.

Günaydınnn herkesee nasılsınızz...
Günaydın fıstık...eminimki okumadın geçmişi senden konuştuk arzumla.canım sen listeye girmek istiyormusun?hani vereceyin 3kilo ya.belki benim gubi liste dışı takılırsın burada.ya da yok ben listeye girdiyimde daha motive olurum diyorsan alalım bu cuma...katılımını da iyi tutman gerek güzelim.gündüz gelip 1kaç mesaj yazıp kaçıyorsun.raporlarını da ver her gün kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…