- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
kız vaktim olunca zaten seve seve yapmak istiyorum... ahhh ahhh gençlikkk
Evet canim ondan sonra biraktim simdi yeniden katilmak istiyorum
Dün yapmadın mı?
Tabi canım katıla bilirsin....kendini bi hatırlatsana...Evet canim ondan sonra biraktim simdi yeniden katilmak istiyorum
Benim de musafirler vardı. saat 12den sonra yaptım ama yinede yaptım...aksatmamaya çalış canım...canım sorma misafirim vardı gittiler, bebiş uyandı, uyutayım edeyim derken çok geç oldu yapamadımama kaptanım izinli günüm saydı
Evlilik ve cocuk olunca kendimiz bilmem kacinci plana atiliyor. Hele calisan bir anne olunca
Bekarlarin anlamasi zor simdi
Benim de musafirler vardı. saat 12den sonra yaptım ama yinede yaptım...aksatmamaya çalış canım...
Tamam cnm öyle yapalım ozamanBizimlesin işte.istediyini sor yardım ederiz.listedekilere nasıl ettiysek sana da öğle kuzucuk...
Kızlar şimdi evdekilere hamurla yapılan bi çorba yaptım enfes.koca bi tencereye 2lavaş kadar hamur koydum.şimdi ondan 2kepçe mi yesem.yoksa dünden kalma tavuk ve yumurtalı ıspanakmı yesem...
Akşamı yok arzum.saat 5de yiycem...çorbamın içinde tereyağ,kuru soğan,küp küp incecik hamurlar,et ve patates var.ıspanak ve tavuğumu yesem daha iyi deyil mi?Corba ye canim. Aksama yersin tavugunu, hafif olur.
Aeben ablanın bugün sohbeti var.avar.acaba ne yiyip içecek
Gitme tatlım.sorumu cevaplaaaa...Oglanin uyku vakti. Onu yatirip yuruyusumu yapayim
ama ben düz lise mezunuyum ve açıköğretim okuycamSaglik canm her yerde is bulunur tabi atamalari bazen skintili bolumlere gore degisiyor
Öğle deme kız...senden tırtısıyo zaten...rahatlamasın ablam şimdiOnun zaten aman aman kilosu yok canim. Duzenli spor yapsa istedigini rahat rahat yer. Kilo vermez belki ama vucudu sikilasir incelir. Kilo da almaz. Basladi simdi spora
Akşamı yok arzum.saat 5de yiycem...çorbamın içinde tereyağ,kuru soğan,küp küp incecik hamurlar,et ve patates var.ıspanak ve tavuğumu yesem daha iyi deyil mi?
Tamam canım.sen katılımını iyi tut,hergün yediyini içdiyini yaz,sporunu yap suyunu iç listede olursun inşallahYeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ: kisperisi00
YAŞINIZ:25
BOYUNUZ:167 cm
KİLONUZ:67 kg
HEDEF KİLONUZ: 57 - 56 kg
KİLO ALMA NEDENİNİZ:fazla hamurisi yiyerek yeteri kadar spor yapmamam
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hoş durmyor bana olavak kiyafet bulamiyorum vs.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: evli degilim cocugum yok. Istanbulda oturyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?