Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Doyacak misin sen o corbayla eger aksam yemegiyse?

Ben olsam corba ile yemege baslar (1 kepce) tavuk, ispanak ve yogurtla devam ederdim. Corbada hamur oldugu icin de ekmek yemezdim (ben zaten yemiyorum da senin icin yazdim).
Tamam bitanem...öyle olursa çorba da gözüm kalmaz...sen dediyun gibi yiycem..oy acıktım...hadi sen oğluşu uyut sporunu yap ben de kızımı doyurup yemek yiyeyim...ben sporumu yaptım kii

kızlar buralardayım ama takıma yazmaya hiç yüzüm yoktu haftasonu benim için hiç parlak geçmedi diyet açısından bütün emeklerim boşa gitti sanki . kendimi bugünden toparlamaya çalıştım bakalım akşam sporada gidilecek geçen hafta gitmemiştim onunda etkisi var sanırım

Delimisin nazım ya.3çok merak ettik.olsun kaç aydır buradayım ilk kez senden böyle bir şey duyuyorum,telafi edersin sen...son 3gün...dikkat...ben kaçtımmm...

Delimisin nazım ya.3çok merak ettik.olsun kaç aydır buradayım ilk kez senden böyle bir şey duyuyorum,telafi edersin sen...son 3gün...dikkat...ben kaçtımmm...

sizi merakta bıraktıysam özür dilerim ama ne bilim hep söz verdim kendime bu sefer eskisi gibi hata yapmıycam diye ama olmadı yine bide benim ayarım yok bir başladım mı yemeye devamı geliyor durduramıyorum kendimi

ya kızlar akıl verin bana
ünv sınavına giricem ama bölüm olarak karar veremiyorum ben
adalet mi maliyemi muhasebemi
özel sektör istemiyorum artık
hangisinin iş alanı daha iyi
hangisinin geleceği var
Bence adalet sanki ama tabii kamu sınavlarında incelemek lazım

Öğle yemeğimi yedimmmm,spor zamanı şimdi...hava çok soğuk evde jessicamla yürüyeceğim önce jullianimi yapayım ama :)

Kızlar kalori sepetini kullanıyorum,kalori hesabı diyet yapanlar kullanabilir..liste olarak tuttuğu için geçmişte ne yediğini görebiliyor insan...

Benim az çok bildiğim kadarıyla her ikisinde de illaki zorluklar var iş alanında. Zaten olmayan bölüm kalmadı nerdeyse. Bende Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama mezunuyum yine de yetmiyor ve Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği okumaya başladım bitiricem inşallah bu sene.

Aslında fırsatın olursa benim gibi uzaktan eğitimleri de düşünebilirsin Daha çok bölüm seçeneği var

ya canım aklım maliyede takılı kalıyor
genel muhasebe bilgim bayağı var okumakta zorlanacağımı düşünmüyorum açıkcası ama ama işte
maliye birde barajın üstü puan istiyor 4 yıllık çünkü ona göre tarih coğrafya edebiyat ezberliycem

Canim 2 gunde ne yedin ki tum emegim bosa gitmis gibi geliyor diyorsun. Son donemece geldin zaten. Bir de kilo koruma asamasinda ne yapmayi dusunuyorsun?

3000 kontenjanı var bence halledersin hiç öyle düşünme. Çok ezberlemene gerek yok matematik ve türkçeye ağırlık verirsen zaten yaparsın diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…