- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
Öğle deme kız...senden tırtısıyo zaten...rahatlamasın ablam şimdi
Tamam bitanem...öyle olursa çorba da gözüm kalmaz...sen dediyun gibi yiycem..oy acıktım...hadi sen oğluşu uyut sporunu yap ben de kızımı doyurup yemek yiyeyim...ben sporumu yaptım kiiDoyacak misin sen o corbayla eger aksam yemegiyse?
Ben olsam corba ile yemege baslar (1 kepce) tavuk, ispanak ve yogurtla devam ederdim. Corbada hamur oldugu icin de ekmek yemezdim (ben zaten yemiyorum da senin icin yazdim).
Tamam tatlım bu aksam ne yediimi yazarim insallah ...Tamam canım.sen katılımını iyi tut,hergün yediyini içdiyini yaz,sporunu yap suyunu iç listede olursun inşallah
Delimisin nazım ya.3çok merak ettik.olsun kaç aydır buradayım ilk kez senden böyle bir şey duyuyorum,telafi edersin sen...son 3gün...dikkat...ben kaçtımmm...kızlar buralardayım ama takıma yazmaya hiç yüzüm yoktu haftasonu benim için hiç parlak geçmedi diyet açısından bütün emeklerim boşa gitti sanki . kendimi bugünden toparlamaya çalıştım bakalım akşam sporada gidilecek geçen hafta gitmemiştim onunda etkisi var sanırım
Delimisin nazım ya.3çok merak ettik.olsun kaç aydır buradayım ilk kez senden böyle bir şey duyuyorum,telafi edersin sen...son 3gün...dikkat...ben kaçtımmm...
Bence adalet sanki ama tabii kamu sınavlarında incelemek lazımya kızlar akıl verin bana
ünv sınavına giricem ama bölüm olarak karar veremiyorum ben
adalet mi maliyemi muhasebemi
özel sektör istemiyorum artık
hangisinin iş alanı daha iyi
hangisinin geleceği var
kız vaktim olunca zaten seve seve yapmak istiyorum... ahhh ahhh gençlikkk
Katildigm yarismada veriyorlar mikicanım pek yakında sende pro olursun2. lik garanti gibi ne dersin
ONu bilmiyorum yaaaama ben düz lise mezunuyum ve açıköğretim okuycam
sağlıkta açıköğretim varmı
Ben 3.ye oy verdim,sendin dimi?Katildigm yarismada veriyorlar miki
Evet benim cok tesekkur ederim:))Ben 3.ye oy verdim,sendin dimi?
Evet benim cok tesekkur ederim:))
Ben sürekli okuyan biri olarak hemen yardımcı olayımama ben düz lise mezunuyum ve açıköğretim okuycam
sağlıkta açıköğretim varmı
oy kuzum perim sağol canımın içi zahmet ettinBen sürekli okuyan biri olarak hemen yardımcı olayım
Girebileceğin 2 yıllık bölümler;
Bunlarda 4 yıllık bölümler;
- Adalet
- Bankacılık ve Sigortacılık
- Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı
- Çağrı Merkezi Hizmetleri
- Dış Ticaret
- Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtımı
- Emlak ve Emlak Yönetimi
- Ev İdaresi
- Fotoğrafçılık ve Kameramanlık
- Halkla İlişkiler ve Tanıtım
- İlahiyat
- İnsan Kaynakları Yönetimi
- İşletme Yönetimi
- Kültürel Miras ve Turizm
- Laborant ve Veteriner Sağlık
- Lojistik
- Marka İletişimi
- Medya ve İletişim
- Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası
- Muhasebe ve Vergi Uygulamaları
- Özel Güvenlik ve Koruma
- Perakende Satış ve Mağaza Yöneticiliği
- Radyo ve Televizyon Programcılığı
- Sağlık Kurumları İşletmeciliği
- Sosyal Hizmetler
- Spor Yönetimi
- Tarım
- Turizm ve Otel İşletmeciliği
- Turizm ve Seyahat Hizmetleri
- Yerel Yönetimler
Benim az çok bildiğim kadarıyla her ikisinde de illaki zorluklar var iş alanında. Zaten olmayan bölüm kalmadı nerdeyse. Bende Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama mezunuyum yine de yetmiyor ve Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği okumaya başladım bitiricem inşallah bu sene.oy kuzum perim sağol canımın içi zahmet ettin
ben adaletle maliye okumak arasında kaldım işte
çünkü bir gelecek istiyorum
bi ihtimal kpss falan
çalışırım az çokta bilgim var ama hangi bölüm işte
ya canım aklım maliyede takılı kalıyorBenim az çok bildiğim kadarıyla her ikisinde de illaki zorluklar var iş alanında. Zaten olmayan bölüm kalmadı nerdeyse. Bende Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama mezunuyum yine de yetmiyor ve Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği okumaya başladım bitiricem inşallah bu sene.
Aslında fırsatın olursa benim gibi uzaktan eğitimleri de düşünebilirsinDaha çok bölüm seçeneği var
kızlar buralardayım ama takıma yazmaya hiç yüzüm yoktu haftasonu benim için hiç parlak geçmedi diyet açısından bütün emeklerim boşa gitti sanki . kendimi bugünden toparlamaya çalıştım bakalım akşam sporada gidilecek geçen hafta gitmemiştim onunda etkisi var sanırım
sizi merakta bıraktıysam özür dilerim ama ne bilim hep söz verdim kendime bu sefer eskisi gibi hata yapmıycam diye ama olmadı yine bide benim ayarım yok bir başladım mı yemeye devamı geliyor durduramıyorum kendimi
3000 kontenjanı var bence halledersin hiç öyle düşünme. Çok ezberlemene gerek yok matematik ve türkçeye ağırlık verirsen zaten yaparsın diye düşünüyorumya canım aklım maliyede takılı kalıyor
genel muhasebe bilgim bayağı var okumakta zorlanacağımı düşünmüyorum açıkcası ama ama işte
maliye birde barajın üstü puan istiyor 4 yıllık çünkü ona göre tarih coğrafya edebiyat ezberliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?