Canim 2 gunde ne yedin ki tum emegim bosa gitmis gibi geliyor diyorsun. Son donemece geldin zaten. Bir de kilo koruma asamasinda ne yapmayi dusunuyorsun?
Ya canım benim tamam 2 3gün yiye bilirsin ama telafi o kadar mümkün ki.ben de yıl başında tam 3kilo aldım.ama vericem işte...hiç öyle umutsuz deyilim...sen kaç kilo artdın ki böyle umutsuz konuşuyorsun.ama inan bana şu 3gün dikkat ettin mi hemen verirsin,tecrübe konuşuyor...sizi merakta bıraktıysam özür dilerim ama ne bilim hep söz verdim kendime bu sefer eskisi gibi hata yapmıycam diye ama olmadı yine bide benim ayarım yok bir başladım mı yemeye devamı geliyor durduramıyorum kendimi
Katildigm yarismada veriyorlar miki
Bak ne güzel iştemmmgirmiş düzenebugünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
zeytin
öğlen
4 adet köfte
salata
ara
1 adet elma
akşam
1 kutu süt
1 avuç çiğ fındık
1 bardak yeşil çay içildi 1 bardakta akşam spordan sonra evde içilecek şimdiye kadar 1 litre su içildi 1,5 litre daha içilecek
spor olarakta yürüşüş ve plates var bugün
Bana yemek yarışmasında verdler canım...Gecen aynura verdiler ya canım. Sana da verirler :)
Ya canım benim tamam 2 3gün yiye bilirsin ama telafi o kadar mümkün ki.ben de yıl başında tam 3kilo aldım.ama vericem işte...hiç öyle umutsuz deyilim...sen kaç kilo artdın ki böyle umutsuz konuşuyorsun.ama inan bana şu 3gün dikkat ettin mi hemen verirsin,tecrübe konuşuyor...
Korkma nazım sadece dikkat et. ...tartılmadımki hiç aynur tırsıyorum tartıya çıkmaya . cumaya kadarda tartılmayı düşünmüyorum
evet maliye en yakın gelen bölüm bana3000 kontenjanı var bence halledersin hiç öyle düşünme. Çok ezberlemene gerek yok matematik ve türkçeye ağırlık verirsen zaten yaparsın diye düşünüyorum
öyle aman aman yemedim ama yediğim tatlıydı hep . koruma evresinde sporla devam edicem en azından 1 gün kendime ödül günü yapıp diğer günler normal bir şekilde devam etmeyi düşünüyorum .
Bu cumadan sonra inşallah ilk sayfadakı üye bilgilerini de güncellerim...hatırlatın bana...ayrıca CUMA GÜNKÜ BİLDİRİMLERDE HAFTALIK HEDEFİNİ DE YAZAR HER KES...perşenbe tekrar hatırlatırım
Arzum jilan linkine 5 buraya 1 mesaj yaziyor cadilar onuda yazarlarsa tabiBen kim online goremiyorum ama, takimimiz kalabaliklastikca sohbet azaldi. Yanlis giden birsey var ama anlayan bana da anlatsin
Ah nazlim okadari kadi kizindada olur yahu , gecti gitti toparlan menu vermeye baslasizi merakta bıraktıysam özür dilerim ama ne bilim hep söz verdim kendime bu sefer eskisi gibi hata yapmıycam diye ama olmadı yine bide benim ayarım yok bir başladım mı yemeye devamı geliyor durduramıyorum kendimi
İlahi aynurum, arzum disiplinli icimdeki sevki yerine getirmem icin bana yardimi olur diye o hafta demistim :) o hafta kilo veremedigime gore demekki cok tissmamisim :))Öğle deme kız...senden tırtısıyo zaten...rahatlamasın ablam şimdi
:)) ben onuda denemistim zamaninda ....Kızlar kalori sepetini kullanıyorum,kalori hesabı diyet yapanlar kullanabilir..liste olarak tuttuğu için geçmişte ne yediğini görebiliyor insan...
aeben ablam dogru soyluoyrsun ıcden gelmesı gereken bırseyRaporum .
10:30
Biber ve domatesle omlet .
Peynir , tereyag . 3 zeytin .
16:00
1kp. Corba . Yesil fasulye .
Yesil mercimek salatasi .
Yogurt .
Arkadasimin tabagindan bir catal irmik tatlisi ( yogun ısrar uzerine)
Kurabiye, borek , tatli yenmedi efenim .
Aynur sana dil cikaran similey :)))))
Ben yeterki karar vereyim ya-pa-rim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?