Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim 2 gunde ne yedin ki tum emegim bosa gitmis gibi geliyor diyorsun. Son donemece geldin zaten. Bir de kilo koruma asamasinda ne yapmayi dusunuyorsun?

öyle aman aman yemedim ama yediğim tatlıydı hep . koruma evresinde sporla devam edicem en azından 1 gün kendime ödül günü yapıp diğer günler normal bir şekilde devam etmeyi düşünüyorum .

bugünkü menüm

sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
zeytin

öğlen
4 adet köfte
salata

ara
1 adet elma

akşam
1 kutu süt
1 avuç çiğ fındık

1 bardak yeşil çay içildi 1 bardakta akşam spordan sonra evde içilecek şimdiye kadar 1 litre su içildi 1,5 litre daha içilecek

spor olarakta yürüşüş ve plates var bugün

Ya canım benim tamam 2 3gün yiye bilirsin ama telafi o kadar mümkün ki.ben de yıl başında tam 3kilo aldım.ama vericem işte...hiç öyle umutsuz deyilim...sen kaç kilo artdın ki böyle umutsuz konuşuyorsun.ama inan bana şu 3gün dikkat ettin mi hemen verirsin,tecrübe konuşuyor...

kizlar cok yogun uc gun gecirdim gercekten ama burdanda kopamadim surekli yazilanlari okudum kontrol ettim baktim ama cvb yazmdm dogru soyluyorsun
Honey_ball cevb yazmdm ama kafama yazfim frkettiysen bgun spora ve suya agirlik verecm yazdim herseyi dikkate aliyorum
A aynura firsat buldukca yaziyorum

Bak ne güzel iştemmmgirmiş düzene

tartılmadımki hiç aynur tırsıyorum tartıya çıkmaya . cumaya kadarda tartılmayı düşünmüyorum

3000 kontenjanı var bence halledersin hiç öyle düşünme. Çok ezberlemene gerek yok matematik ve türkçeye ağırlık verirsen zaten yaparsın diye düşünüyorum
evet maliye en yakın gelen bölüm bana
okumanın yaşı yok napayım okuyayım bende
toplamda 20 soru yeter baraj için bana
ama maliye 4 yıllık lisans olduğu için fazla puana ihtiyacım olacak
perim sağol canım yardımların için

öyle aman aman yemedim ama yediğim tatlıydı hep . koruma evresinde sporla devam edicem en azından 1 gün kendime ödül günü yapıp diğer günler normal bir şekilde devam etmeyi düşünüyorum .

Anladim canim. Sikma canini. Uzun bir maratondasin. Telafi edilmeyecek bir durum degil

Bu cumadan sonra inşallah ilk sayfadakı üye bilgilerini de güncellerim...hatırlatın bana...ayrıca CUMA GÜNKÜ BİLDİRİMLERDE HAFTALIK HEDEFİNİ DE YAZAR HER KES...perşenbe tekrar hatırlatırım

Bu cumadan sonra inşallah ilk sayfadakı üye bilgilerini de güncellerim...hatırlatın bana...ayrıca CUMA GÜNKÜ BİLDİRİMLERDE HAFTALIK HEDEFİNİ DE YAZAR HER KES...perşenbe tekrar hatırlatırım

Ne yaptin laptopun tamir oldu mu canim?

İyi aksamlar hatunlar ...

Ben kim online goremiyorum ama, takimimiz kalabaliklastikca sohbet azaldi. Yanlis giden birsey var ama anlayan bana da anlatsin
Arzum jilan linkine 5 buraya 1 mesaj yaziyor cadilar onuda yazarlarsa tabi sabahta yazmistim burayi ihmal ediyorsumuz kizlar oncelik burasi spor linkine bildiriminizi yazin ama muhabbet burda

Ah nazlim okadari kadi kizindada olur yahu , gecti gitti toparlan menu vermeye basla

Öğle deme kız...senden tırtısıyo zaten...rahatlamasın ablam şimdi
İlahi aynurum, arzum disiplinli icimdeki sevki yerine getirmem icin bana yardimi olur diye o hafta demistim :) o hafta kilo veremedigime gore demekki cok tissmamisim :))
onemli olan kisinin icindeki disiplini ve istegi ..onu
cikartmaya ugrasiyorum ..spor bunu cikaracak insalah
Birde siz hepiniz iyiki varsiniz desteginiz burdaki varliginiz bana yetiyor inanin .

Raporum .

10:30
Biber ve domatesle omlet .
Peynir , tereyag . 3 zeytin .

16:00
1kp. Corba . Yesil fasulye .
Yesil mercimek salatasi .
Yogurt .
Arkadasimin tabagindan bir catal irmik tatlisi ( yogun ısrar uzerine)
Kurabiye, borek , tatli yenmedi efenim .
Aynur sana dil cikaran similey :)))))
Ben yeterki karar vereyim ya-pa-rim.

aeben ablam dogru soyluoyrsun ıcden gelmesı gereken bırsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…