Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Spor yapmadim henuz eklemeyi unuttum jiliian boynumuzun borcu pc cocuklardan alabilirsem . Bu arada Okullar 2 gun tatil Ankarada . Bu sabah iskenceyi cektik valiligin akli yeni geldi basina

aeben ablam dogru soyluoyrsun ıcden gelmesı gereken bırsey
Oyle esmam bu kilo verme isi baskasinin zorlamasiyle olmaz . Kisi kendi isteyecek . Lakin bu icimizdeki kararliligi kazanmadada dostlarimzin etkisini yabana atmamak lazim , en azindan icimizdeki o atesin alevlenmesi icin körük oluyorlar .. Aslinda benim yillardir burda olmamin bir sebebide bu, kendim icin ne istiyorsam sizler icinde onu istedigim icin
burdayim

tartılmadımki hiç aynur tırsıyorum tartıya çıkmaya . cumaya kadarda tartılmayı düşünmüyorum
Nazlim menunu toparlamissin sporada baslarsan bu hafta bol bol da su ic artin kalmaz canim benim ... Uzulme

arkadasıma oturmaya gıttım ısrarla dıkkat ettıgımı hıcbırsey hazırlamamasını sadece onu gormeye gıttıgımı solememe ragmen bır suru hazırlamıs bende yedım ..cunku zahmet etmıs tek gıttım kalabalık gıttıgım bır ortamda kesınlıkle yemıyorum ..

İyi aksamlar hatunlar ...

Arzum jilan linkine 5 buraya 1 mesaj yaziyor cadilar onuda yazarlarsa tabi sabahta yazmistim burayi ihmal ediyorsumuz kizlar oncelik burasi spor linkine bildiriminizi yazin ama muhabbet burda
Ablam final haftasindaym anca oraya yetistim iki gundur

Arzum jilan linkine 5 buraya 1 mesaj yaziyor cadilar onuda yazarlarsa tabi sabahta yazmistim burayi ihmal ediyorsumuz kizlar oncelik burasi spor linkine bildiriminizi yazin ama muhabbet burda
Orayı birde toplamak için bir kaç gün kaçamak yaptığım doğrudur :)))

Ama buranın yeri her zaman için ayrıdır

Hıı bak nasil toplandiniz cadilar sizi :))
Dedigin gibi perim buranin yeri ayri ..
Bocum ozledim Kiz hepiniz ayri birrenksiniz takimda gormeyince gözler ariyor hepinizi sinavlarinda basarilar ...

Hande hadi gözun aydin :))
Yine arti cikmayip diye vurunca oldurmussun kizim senin ayarin yokmu cık, cık , cık . Sagligin icin butarz inis cikislar iyi degil lutfen orta bir yol seç

Bugünki raporum

Sabah:
1 yumurta
1 kk peynir
1 dilim kepek ekmeği
4 zeytin
Domates,maydanoz dereotu

Öğlen:
Mantarlı tavuk
salata
yoğurt

Akşam:
Omlet
peynir
salata
yoğurt
akşam çok değişik oldu ilk kez böyle yemek istedim :))

2 lt su içtim. jillian level 1 yaptım. Yeşil çayımı içeceğim birde

Sabah moralsizdim kahvaltı yapmadım canım istemedi kızlar
menüm

15.00 öğle yemeği
Mercimek Çorbası az
2 dilim pizza
1 bardak ayran

18.30 akşam yemeği
Soğan kebabı
1 tb lavaş
2 bardak ayran

Sabah moralsizdim kahvaltı yapmadım canım istemedi kızlar
menüm

15.00 öğle yemeği
Mercimek Çorbası az
2 dilim pizza
1 bardak ayran

18.30 akşam yemeği
Soğan kebabı
1 tb lavaş
2 bardak ayran
Oglen katbonhidratin az kacmis fatoş ama bu senin diyet şeklin .kilo gidiyorsa sorun yok afiyet olsun

Ozlerlerse yazarlar herhalde, uyarmaya gerek yok

Sporunu guzel yapmissin, kacamak ta olmamis. Motivasyonun tam gorunuyor

Raporum
Sabah
Salata ve sut.

Ogle
Adana kebap, salata ve ayran.

Aksam
Tarhana corbasi ve firin mucver (3 kasik yulaf kepegi, 1 yumurta ve beyaz peynir ile).

Birer tane havuc ve elma, 3 ceviz yedim. 40 dk yurudum. 4 litre su ictim.

Patates kızartması hiç olmamış canım...bu cuma kaç kiloydun?
Öğleden sonra az sütlü ş.siz nescafe leblebi k.üzüm(az miktarda)
Akşam:hazır tavuk nugget(6 parça),salata ,az yoğrt,4 dilim fırında patates,
Sonra : 1 diet cola
su:1.5 lt
spor:yok
Cuma 76 idim.
Önümüzdeki cumaya 75'in altına ineceğim.Çünkü bu kiloları doğumdan sonra aldım.3 gün protein yapmak istiyorum.

Menüm

08:00 2 kayısı

09:00 1 portakal,1 dilim ekmek

12:00 elma

14:30 200 gram ızgara istavrit,1 domates,1 dilim ekmek

18:30 yeşil salata,yumurta,1 dilim ekmek,3 badem

SPOR:Jillian Michaels level 3/19.gün
Jessica smith power walk (30 dakika)

insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…