Oyle esmam bu kilo verme isi baskasinin zorlamasiyle olmaz . Kisi kendi isteyecek . Lakin bu icimizdeki kararliligi kazanmadada dostlarimzin etkisini yabana atmamak lazim , en azindan icimizdeki o atesin alevlenmesi icin körük oluyorlaraeben ablam dogru soyluoyrsun ıcden gelmesı gereken bırsey
Nazlim menunu toparlamissin sporada baslarsan bu hafta bol bol da su ic artin kalmaz canim benim ... Uzulmetartılmadımki hiç aynur tırsıyorum tartıya çıkmaya . cumaya kadarda tartılmayı düşünmüyorum
arkadasıma oturmaya gıttım ısrarla dıkkat ettıgımı hıcbırsey hazırlamamasını sadece onu gormeye gıttıgımı solememe ragmen bır suru hazırlamıs bende yedımOyle esmam bu kilo verme isi baskasinin zorlamasiyle olmaz . Kisi kendi isteyecek . Lakin bu icimizdeki kararliligi kazanmadada dostlarimzin etkisini yabana atmamak lazim , en azindan icimizdeki o atesin alevlenmesi icin körük oluyorlar.. Aslinda benim yillardir burda olmamin bir sebebide bu, kendim icin ne istiyorsam sizler icinde onu istedigim icin
burdayim
Ablam final haftasindaymİyi aksamlar hatunlar ...
Arzum jilan linkine 5 buraya 1 mesaj yaziyor cadilar onuda yazarlarsa tabisabahta yazmistim burayi ihmal ediyorsumuz kizlar oncelik burasi spor linkine bildiriminizi yazin ama muhabbet burda
Orayı birde toplamak için bir kaç gün kaçamak yaptığım doğrudur :)))İyi aksamlar hatunlar ...
Arzum jilan linkine 5 buraya 1 mesaj yaziyor cadilar onuda yazarlarsa tabisabahta yazmistim burayi ihmal ediyorsumuz kizlar oncelik burasi spor linkine bildiriminizi yazin ama muhabbet burda
Oglen katbonhidratin az kacmis fatoş ama bu senin diyet şeklin .kilo gidiyorsa sorun yok afiyet olsunSabah moralsizdim kahvaltı yapmadım canım istemedi kızlar
menüm
15.00 öğle yemeği
Mercimek Çorbası az
2 dilim pizza
1 bardak ayran
18.30 akşam yemeği
Soğan kebabı
1 tb lavaş
2 bardak ayran
Az kaçmış derken canım şaka mi ciddi mi anlamadım valla :)Oglen katbonhidratin az kacmis fatoş ama bu senin diyet şeklin .kilo gidiyorsa sorun yok afiyet olsun
İyi aksamlar hatunlar ...
Öğleden sonra az sütlü ş.siz nescafe leblebi k.üzüm(az miktarda)Patates kızartması hiç olmamış canım...bu cuma kaç kiloydun?
insallah.Öğleden sonra az sütlü ş.siz nescafe leblebi k.üzüm(az miktarda)
Akşam:hazır tavuk nugget(6 parça),salata ,az yoğrt,4 dilim fırında patates,
Sonra : 1 diet cola
su:1.5 lt
spor:yok
Cuma 76 idim.
Önümüzdeki cumaya 75'in altına ineceğim.Çünkü bu kiloları doğumdan sonra aldım.3 gün protein yapmak istiyorum.
Mercimek karbonhisrat pizzada ikisi birden biraz fazla olmus demistim fotosum . Ama dedigim gibi senin yeme sekline gore normalAz kaçmış derken canım şaka mi ciddi mi anlamadım valla :)
Menüm
08:00 2 kayısı
09:00 1 portakal,1 dilim ekmek
12:00 elma
14:30 200 gram ızgara istavrit,1 domates,1 dilim ekmek
18:30 yeşil salata,yumurta,1
dilim ekmek,3 badem
SPOR:Jillian Michaels level 3/19.gün
Jessica smith power walk (30 dakika)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?