Hayır canım kurabiyeleri okula götürmesi için yapmıştım.,,bu akşam elektrikler kesildi durdu jeneratör bile dayanmadı..oğlanın ingilizce sınavı vardı ona çalıştık yeni uyudu daha..Hulyam senin pasanin misafirimi vardi bugun ? Pek yoksun ortalikta ..
annem gbi damla kalmaz ::)):) çok içmedim canım 2,5-3 arası...ben çok çay içiyorum ama..1 demliği buluyor...şekersiz tabi :)
yarin herkes icin guzel olssun iyi gecelwrIyi geceler
Ne demek takımdan çıkmak istiyorum..lütfen yarın 12 ye kadar bildirimini yap naturecim...inan zamanla buranın diyet yapmakta ne kadar faydası olduğunu anlayacaksın...bir derdim var neymiş ya...oraya yazınca eline ne geçecek?herkes bişeyler yazacak ,çoğu moralini bozacak...hepimizde kopuyor film dediğin şey...nefs denen şey tüm hepimizde var...sen aklı başında birisin,böyle zayıflıklara pabuç bırakma lütfen...merakla yarın ki bildirimini bekliyoruz...Kızlar çok üzgünüm ben bugün ayarı kaçırdım.Motivasyonum yerlerde.Takım ruhunu bozmak istemem.Yediklerimi yazmak ise asla.NE oldu bilmiyorum.Açlık,tatlı isteği yokken aniden film koptu.Üstelik 77'den 75'e inmiştim.Üzgünüm .Bana cevap veren,yorum yapan herkese teşekkür ederim.Takıma girmeden çıkmak istiyorum.Kusura bakmayın..Bir derdim Var'a anlatacağım,hayatta kilolu olduğum için neleri kaçırdığımı,nelerden vazgeçtiğimi.Zayıf olsam herşey çok farklı olabilirdi.11 yaşından beri mücadele ediyorum.Belki de kabul etmem gerek.Yani nerdeyse 30 yıldır.
Menum kizlar
kahvalti
Menemen 2 dilim kepek ekmegi
ara meyve salatasi
kakolu süt
aksam patlican yemegi cacik 2 kepekli ekmek bugunde boyle bitti
400 kere ip atladim kardan adam yaptim :) karda ugrasmak baya yordu spor sayilir :) evdede yarim saat kosu bandinda tempolu yurudum :)
Abuk sabuk menülerle kimseye motivasyon kaynağı olamam.Allahım burda bugün 1 kilo almışım nasıl derim.Boğazıma hakim olamadım vs.Ama ilgine yine de teşekkürler...Ne demek takımdan çıkmak istiyorum..lütfen yarın 12 ye kadar bildirimini yap naturecim...inan zamanla buranın diyet yapmakta ne kadar faydası olduğunu anlayacaksın...bir derdim var neymiş ya...oraya yazınca eline ne geçecek?herkes bişeyler yazacak ,çoğu moralini bozacak...hepimizde kopuyor film dediğin şey...nefs denen şey tüm hepimizde var...sen aklı başında birisin,böyle zayıflıklara pabuç bırakma lütfen...merakla yarın ki bildirimini bekliyoruz...
Çok doğru ve güzel bir karar almışsın.Bugun bi magazaya gittim ve eskiden hemen olan elbiseler hic bisekilde yanindan gecemedim imkanszdi kaliplar cok küçüktü XL bile olmadı diyebilirim bende cok dogru bi karar verdigimi anladim zayflamakla bu guruba katilmakla umarim s bedeni olmasada medium olan elbislere rahatlikla giymek istiyorum INŞALLAH kizlar XL olmadi daha cok kilo verme istegimi tetikledi sizinle paylasmak istedim
Çok doğru ve güzel bir karar almışsın.
Geçen sene bu zamanlar ben L hatta bazen XL giyiyordum, standart kalıpların içine giremiyorumdum; ama bu sene M giyiyorum. L çok büyük geliyor ve gönlümce standart kalıplı kıyafetlere yönelebiliyorum. :)
İnsan isterse yapamayacağı şey yok gerçekten.
Kızlar çok üzgünüm ben bugün ayarı kaçırdım.Motivasyonum yerlerde.Takım ruhunu bozmak istemem.Yediklerimi yazmak ise asla.NE oldu bilmiyorum.Açlık,tatlı isteği yokken aniden film koptu.Üstelik 77'den 75'e inmiştim.Üzgünüm .Bana cevap veren,yorum yapan herkese teşekkür ederim.Takım girmeden çıkmak istiyorum.Kusura bakmayın..Bir derdim Var'a anlatacağım,hayatta kilolu olduğum için neleri kaçırdığımı,nelerden vazgeçtiğimi.Zayıf olsam herşey çok farklı olabilirdi.11 yaşından
beri mücadele ediyorum.Belki de kabul etmem gerek.Yani
nerdeyse 30 yıldır.
Hayir canim birkac sayfa oncesinde kapranimizin uyarisi vardi , gecmisi okuyun lutfenBen yeni basladgm icin onumuzdeki cuma kilo bildirimi yapicam degilmi caanlarimm
dersin niye diyeniyesinki hepimiz insaniz esim aksam yas pasta getirmis uc gundur acim kilom dussun diye ama ona ragmn yedim bi kac catal ama ne yaptim 15 dakka ip atladim dusersin ama kalkmasini bilmelisin yarin yeni gun yeni baslangic sorun yok kendin icin istemeli ve yapmalisin hadi tekrardan bismillahAbuk sabuk menülerle kimseye motivasyon kaynağı olamam.Allahım burda bugün 1 kilo almışım nasıl derim.Boğazıma hakim olamadım vs.Ama ilgine yine de teşekkürler...
Mavisim menunde miktar az ama hep karbon yemissinÖğle (13.30-14.00)
Yarım simit, mercimek çorbası, minicik bir parça helva, yoğurt, çay
Akşam (19-19.30)
5 sıkım çiğ köfte, yeşillik, ayran
Su
2 lt
Spor
Jillian Michaels 3/30
+ Yeşil çay
Evet, farkettim.Mavisim menunde miktar az ama hep karbon yemissin
Hayat cim insallah S beden olursun yeterki isteeee !Bugun bi magazaya gittim ve eskiden hemen olan elbiseler hic bisekilde yanindan gecemedim imkanszdi kaliplar cok küçüktü XL bile olmadı diyebilirim bende cok dogru bi karar verdigimi anladim zayflamakla bu guruba katilmakla umarim s bedeni olmasada medium olan elbislere rahatlikla giymek istiyorum
INŞALLAH kizlar XL olmadi daha cok kilo verme istegimi tetikledi sizinle paylasmak istedim
Zamanla olacak insallahEvet, farkettim.
Yavaş yavaş alışacağım güzel bir beslenme programına inşAllah. Karatay'dan sonra o kadar çok saldım ki toparlamakta güçlük çekiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?