Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hulyam senin pasanin misafirimi vardi bugun ? Pek yoksun ortalikta ..
Hayır canım kurabiyeleri okula götürmesi için yapmıştım.,,bu akşam elektrikler kesildi durdu jeneratör bile dayanmadı..oğlanın ingilizce sınavı vardı ona çalıştık yeni uyudu daha..

Kızlar çok üzgünüm ben bugün ayarı kaçırdım.Motivasyonum yerlerde.Takım ruhunu bozmak istemem.Yediklerimi yazmak ise asla.NE oldu bilmiyorum.Açlık,tatlı isteği yokken aniden film koptu.Üstelik 77'den 75'e inmiştim.Üzgünüm .Bana cevap veren,yorum yapan herkese teşekkür ederim.Takıma girmeden çıkmak istiyorum.Kusura bakmayın..Bir derdim Var'a anlatacağım,hayatta kilolu olduğum için neleri kaçırdığımı,nelerden vazgeçtiğimi.Zayıf olsam herşey çok farklı olabilirdi.11 yaşından beri mücadele ediyorum.Belki de kabul etmem gerek.Yani nerdeyse 30 yıldır.

Ne demek takımdan çıkmak istiyorum..lütfen yarın 12 ye kadar bildirimini yap naturecim...inan zamanla buranın diyet yapmakta ne kadar faydası olduğunu anlayacaksın...bir derdim var neymiş ya...oraya yazınca eline ne geçecek?herkes bişeyler yazacak ,çoğu moralini bozacak...hepimizde kopuyor film dediğin şey...nefs denen şey tüm hepimizde var...sen aklı başında birisin,böyle zayıflıklara pabuç bırakma lütfen...merakla yarın ki bildirimini bekliyoruz...

Menum kizlar

kahvalti
Menemen 2 dilim kepek ekmegi

ara meyve salatasi

kakolu süt

aksam patlican yemegi cacik 2 kepekli ekmek bugunde boyle bitti

400 kere ip atladim kardan adam yaptim :) karda ugrasmak baya yordu spor sayilir :) evdede yarim saat kosu bandinda tempolu yurudum :)

Cok acikirsam belki portal yiyebilirim :)

Ben yeni basladgm icin onumuzdeki cuma kilo bildirimi yapicam degilmi caanlarimm

Öğle (13.30-14.00)
Yarım simit, mercimek çorbası, minicik bir parça helva, yoğurt, çay

Akşam (19-19.30)
5 sıkım çiğ köfte, yeşillik, ayran

Su
2 lt

Spor
Jillian Michaels 3/30

+ Yeşil çay

Bugun bi magazaya gittim ve eskiden hemen olan elbiseler hic bisekilde yanindan gecemedim imkanszdi kaliplar cok küçüktü XL bile olmadı diyebilirim bende cok dogru bi karar verdigimi anladim zayflamakla bu guruba katilmakla umarim s bedeni olmasada medium olan elbislere rahatlikla giymek istiyorum INŞALLAH kizlar XL olmadi daha cok kilo verme istegimi tetikledi sizinle paylasmak istedim

Abuk sabuk menülerle kimseye motivasyon kaynağı olamam.Allahım burda bugün 1 kilo almışım nasıl derim.Boğazıma hakim olamadım vs.Ama ilgine yine de teşekkürler...

Çok doğru ve güzel bir karar almışsın.
Geçen sene bu zamanlar ben L hatta bazen XL giyiyordum, standart kalıpların içine giremiyordum; ama bu sene M giyiyorum. L çok büyük geliyor ve gönlümce standart kalıplı kıyafetlere yönelebiliyorum. :)

İnsan isterse yapamayacağı şey yok gerçekten.

Kesinlikle sunu hayal ediyorum kucuk geldi diyeceğime buyuk geldi kucuk bedeni var mi demeyi :) İNŞALLAH bende senin gibi basaririm canim senin adinada cok mutlu oldum darisi bana

Nature canim burdaki bizlerin senden farklimi oldugunu saniyorsun . 39 yasindayim 15 yasindan bu yanada diyet icindeyim . Kac kere caresiz kaldim kackere bulanana kadar yedim uzuldum hayal kirikligim
Oldu ...
Birgun yada bir hafta kacirdin diye havlu atmak varmi ? bdv ne isin var orda degil care burda . Yanlis yerde cozum ariyorsun .

Hic bir yere gitmiyorsun . 1 haftada 2 kiloyu verebilen biri 1 gun tizuttum diye bu isyanlarda bulunamaz . Burdasin atkadasim hep birlikte el ele bu isin hakkindan gelicez !!!!!

Ben yeni basladgm icin onumuzdeki cuma kilo bildirimi yapicam degilmi caanlarimm
Hayir canim birkac sayfa oncesinde kapranimizin uyarisi vardi , gecmisi okuyun lutfen
Sizlerde aynen listededi uyeler gibi bildirim yapmak ve rapor verip paylasimda bulunmalisiniz ,

Abuk sabuk menülerle kimseye motivasyon kaynağı olamam.Allahım burda bugün 1 kilo almışım nasıl derim.Boğazıma hakim olamadım vs.Ama ilgine yine de teşekkürler...
dersin niye diyeniyesinki hepimiz insaniz esim aksam yas pasta getirmis uc gundur acim kilom dussun diye ama ona ragmn yedim bi kac catal ama ne yaptim 15 dakka ip atladim dusersin ama kalkmasini bilmelisin yarin yeni gun yeni baslangic sorun yok kendin icin istemeli ve yapmalisin hadi tekrardan bismillah

Öğle (13.30-14.00)
Yarım simit, mercimek çorbası, minicik bir parça helva, yoğurt, çay

Akşam (19-19.30)
5 sıkım çiğ köfte, yeşillik, ayran

Su

2 lt

Spor
Jillian Michaels 3/30

+ Yeşil çay

Mavisim menunde miktar az ama hep karbon yemissin

Mavisim menunde miktar az ama hep karbon yemissin
Evet, farkettim.
Yavaş yavaş alışacağım güzel bir beslenme programına inşAllah. Karatay'dan sonra o kadar çok saldım ki toparlamakta güçlük çekiyorum.

Hayat cim insallah S beden olursun yeterki isteeee !

Evet, farkettim.
Yavaş yavaş alışacağım güzel bir beslenme programına inşAllah. Karatay'dan sonra o kadar çok saldım ki toparlamakta güçlük çekiyorum.
Zamanla olacak insallah
Kahvalti yapmayisiyin bir sebebi varmi . En onemli ogundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…