Öğlen ne güzel uemişsin sosyalim akşam karbonhidrat bombası patlatmışsın yinekızlar selam
sabah
yoğurt
öğle
pirinç lapası salata yoğurt
ara
portakal elma
akşam
2 kaşık pilav 4 kaşık kuru fasulye
30 dk pilates
Vay fatosum miktarlar azalmisSelam kizlar
Bugun cok fazla yurumek zorunda kaldim bu sogukta dondum resmen
menum
09.30 Kahvalti
1 dilim tb ekmegi
Kahvaltilik lor peynir
Zeytin ezmesi
4-5 ceviz
12.30 ogle yemegi
Eristeli yesil mercimek corbasi
Kiymali yogurtlu kabak dolma
15.30 yarim dilim mozaik pasta, adacayi
18.30 aksam yemegi
1 porsiyon iskender (ekmeklerini
yemedim)
Ayran
21.00 cay ve kabak cekirdegi
Yaa ablammm sen de gaza getirme şu kızıVay fatosum miktarlar azalmis
Senin icin guzel menu
Ay ben bunuyom , sen ankaradaydinya .....Biri 4 yadina girecek nidanda digeri 2 yas 2 aylik :)aeben abla keciogrendeyim ama cocuklardan dolayi pek kimse gelip gitmiyo bende gitmiyom acikcasi
Pehhh ben fatosa guveniyom bak nasilda guzel kilo verip gelecek hih .....hehe ..Yaa ablammm sen de gaza getirme şu kızımozaik pasta yemiş yahu...yarın lütfen ilk bildirimi fatoş yapsın. Uyumuycam ha bu gece sırf onun için...
Evet ablam sana katılıyorum...ama esmam öğle mutluysa sorun yok ki...mesela ben çok uzun süre evde oturursam sıkılırım...ama bazen düsünüyorum da kv falan olmasa dıçarı çıkmaz hep evim deyip otururdum...tabiki öğle olamaz.kesin onda da bulurdum takacak bi şeylerAy ben bunuyom , sen ankaradaydinya .....
Yavrular kucuk gidip gelinecek gibi degil evet ama seninde arada bir cikmam Lazim .. Biz kadinlar es ve cocuklarimiza cok duskunuz bu guzrl ama asiriya kacmamak lazim bizimde hayatlarimiz varkendinede zaman ayir ve ayirt . İlerleyen yaslarda daha iyi anlarsin ne demek istedigimi
cikiyorum zaten tefsir derslerim var cocugumu krese gotturuyorum birgun ama bu hafta kar var ve evdeyiz o yuzden..haklisin anladim bn zatenAy ben bunuyom , sen ankaradaydinya .....
Yavrular kucuk gidip gelinecek gibi degil evet ama seninde arada bir cikmam Lazim .. Biz kadinlar es ve cocuklarimiza cok duskunuz bu guzrl ama asiriya kacmamak lazim bizimde hayatlarimiz varkendinede zaman ayir ve ayirt . İlerleyen yaslarda daha iyi anlarsin ne demek istedigimi
Ayyy ellerine sağlıkkkk kuzummm,hem de güncellemiş de getirmişşş...tontişim benim...***7.TAKIM 395.ETAP***
aeben(65.4///)
naz (60.5///)
daydream15(75.8///)
honey_ball(59.5///)
tatlibikiz(58.2///)
perigunlugu(76.7///)
sosyalfen(74///)
kkararsız(78.8///)
zayıfolacam(66.4///)
esmaaa06 (59.8///)
Penthos_ (56.4///) (tattoos isimli üye nick degiştirdi.391. etapta izne ayrıldı yüzdesi 4'e bölündü)
nature2004(76///) (Yeni üye, kayıt tarihi 20 Aralık 2014. Başlangıç kilosu 77 hedef kilosu 57)
mavvmavv(66///) (Yeni üye, kayıt tarihi 21 Aralık 2014. Başlangıç kilosu 67.5, hedef kilosu 59)
7.TAKIM ORTALAMASI:
Oh işte ne güzel...kocanla çocuklarınla mutlusun maaşallah...ne yapcan gezib tozmayı...tamamen eve bagli degilim ama evde oldugum zamnfa kisacasi bi ekmek bile almm bn eve herseyi esim halleder mesela kis bole devam etsin biray bir ay evdeyim bm hicbiryere cikmm balkona bile huyum bole degisik :(
Tonbis arzumu Kizzzz.. 5 li rakamlarda arzu ne tombisi :)))Ayyy ellerine sağlıkkkk kuzummm,hem de güncellemiş de getirmişşş...tontişim benim...
Maaşallah de ablam...Liste 13 kisi hatunlar ..
Ev kuşusun :))))))tamamen eve bagli degilim ama evde oldugum zamnfa kisacasi bi ekmek bile almm bn eve herseyi esim halleder mesela kis bole devam etsin biray bir ay evdeyim bm hicbiryere cikmm balkona bile huyum bole degisik :(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?