Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menümü de yazayım...

Sabah 2yumurta,2dilim kızarmış siyah ekmek,peynir,yeşillik

Öğlen pirinç,pul bib.li yoğurt,yeşillik

Ara elma

Akşam pirinç,pul bib.li yoğurt,turp

2fındık,1ceviz,6minik kara üzüm,3kupa yeşil çay,3litre su,jillian+bacak pilates

DUYURU...TÜM TAKIM ÜYELERİ...LİSTEDEN OLANLAR,LİSTE DIŞI OLANLAR,YARIN LİSTEYE GİRECEK OLANLAR,YENİ ÜYELER...HERKES SAAT 12E KADAR BİLDİRİMİNİ YAZSIN..BİLDİRİMLERİ AŞAĞIDAKI GİBİ YAPALIM LÜTFEN...

Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Haftalık hedef:

Vay fatosum miktarlar azalmis
Senin icin guzel menu

Biri 4 yadina girecek nidanda digeri 2 yas 2 aylik :) aeben abla keciogrendeyim ama cocuklardan dolayi pek kimse gelip gitmiyo bende gitmiyom acikcasi
Ay ben bunuyom , sen ankaradaydinya .....
Yavrular kucuk gidip gelinecek gibi degil evet ama seninde arada bir cikmam Lazim .. Biz kadinlar es ve cocuklarimiza cok duskunuz bu guzrl ama asiriya kacmamak lazim bizimde hayatlarimiz var kendinede zaman ayir ve ayirt . İlerleyen yaslarda daha iyi anlarsin ne demek istedigimi

Yaa ablammm sen de gaza getirme şu kızı mozaik pasta yemiş yahu...yarın lütfen ilk bildirimi fatoş yapsın. Uyumuycam ha bu gece sırf onun için...
Pehhh ben fatosa guveniyom bak nasilda guzel kilo verip gelecek hih .....hehe ..

***7.TAKIM 395.ETAP***

aeben(65.4///)
naz (60.5///)
daydream15(75.8///)
honey_ball(59.5///)
tatlibikiz(58.2///)
perigunlugu(76.7///)
sosyalfen(74///)
kkararsız(78.8///)
zayıfolacam(66.4///)
esmaaa06 (59.8///)
Penthos_ (56.4///) (tattoos isimli üye nick degiştirdi.391. etapta izne ayrıldı yüzdesi 4'e bölündü)
nature2004(76///) (Yeni üye, kayıt tarihi 20 Aralık 2014. Başlangıç kilosu 77 hedef kilosu 57)
mavvmavv(66///) (Yeni üye, kayıt tarihi 21 Aralık 2014. Başlangıç kilosu 67.5, hedef kilosu 59)

7.TAKIM ORTALAMASI:

Bende tam diycektim arzu gelirim listeyi getiririm dediyse getirir diye

Evet ablam sana katılıyorum...ama esmam öğle mutluysa sorun yok ki...mesela ben çok uzun süre evde oturursam sıkılırım...ama bazen düsünüyorum da kv falan olmasa dıçarı çıkmaz hep evim deyip otururdum...tabiki öğle olamaz.kesin onda da bulurdum takacak bi şeyler

cikiyorum zaten tefsir derslerim var cocugumu krese gotturuyorum birgun ama bu hafta kar var ve evdeyiz o yuzden..haklisin anladim bn zaten

Hulyam senin pasanin misafirimi vardi bugun ? Pek yoksun ortalikta ..

Ayyy ellerine sağlıkkkk kuzummm,hem de güncellemiş de getirmişşş...tontişim benim...

tamamen eve bagli degilim ama evde oldugum zamnfa kisacasi bi ekmek bile almm bn eve herseyi esim halleder mesela kis bole devam etsin biray bir ay evdeyim bm hicbiryere cikmm balkona bile huyum bole degisik :(

tamamen eve bagli degilim ama evde oldugum zamnfa kisacasi bi ekmek bile almm bn eve herseyi esim halleder mesela kis bole devam etsin biray bir ay evdeyim bm hicbiryere cikmm balkona bile huyum bole degisik :(
Oh işte ne güzel...kocanla çocuklarınla mutlusun maaşallah...ne yapcan gezib tozmayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…