Şirinlemek için dedim ablam ya..ne güzel tüm hızıyla hedefe koşuyor...Tonbis arzumu Kizzzz.. 5 li rakamlarda arzu ne tombisi :)))
Kiz masallahda. Takim 12 gecince bisi yapacakmiyizki ?Maaşallah de ablam...
aynen oleEv kuşusun :))))))
Yoo...15i geçince paylaşıma sorulur...13üz dahaKiz masallahda. Takim 12 gecince bisi yapacakmiyizki ?
mezun vermen lazim kaptanim ::))Yoo...15i geçince paylaşıma sorulur...13üz daha
Oooo kaç adayım var biliyon mu seeen?ama istemiyomm...gitmeyin bi yerlere..mezun vermen lazim kaptanim ::))
Biri 4 yadina girecek nidanda digeri 2 yas 2 aylik :)aeben abla keciogrendeyim ama cocuklardan dolayi pek kimse gelip gitmiyo bende gitmiyom acikcasi
tamamen eve bagli degilim ama evde oldugum zamnfa kisacasi bi ekmek bile almm bn eve herseyi esim halleder mesela kis bole devam etsin biray bir ay evdeyim bm hicbiryere cikmm balkona bile huyum bole degisik :(
rAbbim hepimizin yavrusunu korusun arkadasim bn halimden memnunum ne biliyim..gezmk bna gore degil..Maşallah canim ALlah anali babali saglikla buyutsun.
Canim bende evde durmayi çok severim ama cocuklar olduktan sonra hep birilerine ve biryerlere gitme telasindayim. :)
Fatoşu merakla bekliyorum.hande de izinde ya belki de kilo aldı girmez listeye belki de almadı sadece istirahatde diye gelmiyor...yarın belli olur...Iyi geceler. Oglani uyutamadim bir turlu. Uyku akiyor gozunden ama hala oyun oynama derdinde. Oglum uyu da anne de dinlensin diye yalvarinca insafa geldi. Insallah gece nobetci etmez beni
Hande yarin gelemez o zaman bildirime?
Mavmav gecen hafta 1.2 vermis aynura. Iyi gidiyor
Fatoşu merakla bekliyorum.hande de izinde ya belki de kilo aldı girmez listeye belki de almadı sadece istirahatde diye gelmiyor...yarın belli olur...
aynur bnde yapacagim bundan sonraKızlar en son 7de yedim yemeyimi fakat çok tokum ya...eyer yarın iyi kilo kayb ettiysem her perşenbe pirinç günüm olacak.
Yok tatlım bazen akşamları da giriyordu.. evden de gire biliyor...vallaha hande kilo verdiyse ne yapar eder bildirimini yaparCanim o is yerinden giriyordu internete. Aeben abla dedi ya okullar dershaneler tatil diye. Ondan dedim istese de bildirim yapamaz diye.
Yok tatlım bazen akşamları da giriyordu.. evden de gire biliyor...vallaha hande kilo verdiyse ne yapar eder bildirimini yapar
Ben 12 gecince izin istenecek saniyordum , iyiymis o zamanYoo...15i geçince paylaşıma sorulur...13üz daha
Ben 12 gecince izin istenecek saniyordum , iyiymis o zaman
:) çok içmedim canım 2,5-3 arası...ben çok çay içiyorum ama..1 demliği buluyor...şekersiz tabi :)Abla çokda fazla içme suyu fazlası zarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?