Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Biri 4 yadina girecek nidanda digeri 2 yas 2 aylik :) aeben abla keciogrendeyim ama cocuklardan dolayi pek kimse gelip gitmiyo bende gitmiyom acikcasi

Maşallah canim ALlah anali babali saglikla buyutsun.

tamamen eve bagli degilim ama evde oldugum zamnfa kisacasi bi ekmek bile almm bn eve herseyi esim halleder mesela kis bole devam etsin biray bir ay evdeyim bm hicbiryere cikmm balkona bile huyum bole degisik :(

Canim bende evde durmayi çok severim ama cocuklar olduktan sonra hep birilerine ve biryerlere gitme telasindayim. :)

Iyi geceler. Oglani uyutamadim bir turlu. Uyku akiyor gozunden ama hala oyun oynama derdinde. Oglum uyu da anne de dinlensin diye yalvarinca insafa geldi. Insallah gece nobetci etmez beni

Hande yarin gelemez o zaman bildirime?

Mavmav gecen hafta 1.2 vermis aynura. Iyi gidiyor

Fatoşu merakla bekliyorum.hande de izinde ya belki de kilo aldı girmez listeye belki de almadı sadece istirahatde diye gelmiyor...yarın belli olur...

Fatoşu merakla bekliyorum.hande de izinde ya belki de kilo aldı girmez listeye belki de almadı sadece istirahatde diye gelmiyor...yarın belli olur...

Canim o is yerinden giriyordu internete. Aeben abla dedi ya okullar dershaneler tatil diye. Ondan dedim istese de bildirim yapamaz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…