Doğru mu yazdın kuzum?artıdamısın?geçen hafta 78.8
bu hafta 80
fark +1.2
haftaya hedefim 78
Al sana kocaman bi artı hülyam..Bence Nature nin listeye girmesi psikolojisini olumlu etkiler ve haftaya daha azimle kilo verir..takım iyi zaten hiç kilo alan ,sabit kalan yok..ben naturenin listeye girmesinden yanayım.,
Hiiiiiii, gözümden kaçmış olmalıHani ben nerdeyim
Demekki nature konusunda aynı fikirdeyiz arzum.şimdi naturenin sabit kiloyla listeye girmesi sadece listeyo kötü yönde etkilerdi...inşallah gelecek hafta iyi bi eksiyle gelir...
Arzum listenin şu halini kontrol edermisin...
Arzum listeyi düzenledim hazır.kontrol edermisin...şimdilik böğle...daha paylaşma bence bakarsın bi deyişiklik olurEvet canim. Motive olsun, kendini toparlasin. Haftaya insallah tam gaz girsin. Buraya da biraz daha fazla zaman ayirabilse yardimci olabiliriz
Arzum listeyi düzenledim hazır.kontrol edermisin...şimdilik böğle...daha paylaşma bence bakarsın bi deyişiklik olur
ewet malesef regl döneminde ben çok kilo alıyorum
Regl döneminden dolayıysa demek ki senden haftaya super sonuç bekliyoruzzzz...jillian ve super menülerle.ewet malesef regl döneminde ben çok kilo alıyorum
Ben de tam onu diyecektim...kim pcdeyse casusluk yapsın bakalım durumlar ne?biraz casusluk yapayım bariii
İyi eylenceler canım...Kızlar ablama geldim,akşama görüşürüz :)
Regl siskinligiyse haftaya cok guzel bir sonucun olur canim. Sikma canini.
aynen öyle canlarim insallah dediginiz gibi olur :))Regl döneminden dolayıysa demek ki senden haftaya super sonuç bekliyoruzzzz...jillian ve super menülerle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?