Suwram gecmis olsun .. Dr sana kullana bilexeginnilac ve diyet verecektir arkadasim , belirsixlikten en azindan tedavi olursan kurtulmus olursunSizler nasılsınız nasıl gidiyor ??
Suwram gecmis olsun .. Dr sana kullana bilexeginnilac ve diyet verecektir arkadasim , belirsixlikten en azindan tedavi olursan kurtulmus olursun
Bana dağ kekiği iyi geldi birde antibiyotık niyetine bir diş sarımsak yuttum hemen terleme oldu rahatladımAblalarm grip icin ne yapmam gerek
Bal var karabiber zencefil var tarcin var
Tesekkur ederimm ama sarimsagi yiyemem ben sogani da ayni sekilde bir bi antipatim varBana dağ kekiği iyi geldi birde antibiyotık niyetine bir diş sarımsak yuttum hemen terleme oldu rahatladım
Verirsin sen verirsin baharmmListedeyken 71 dim şuan 73
2 kilo almsm bu hafta listeye girmicem diğer haftaaa listedeymmmmm
Bu 2 kiloyu verippp giirceemm
Bal ve zencefili karıstrıp yiyeblirsn canm birde ıhlamur falan icsenn çok iyiii olur gecccmiiis olsnnAblalarm grip icin ne yapmam gerek
Bal var karabiber zencefil var tarcin var
:) veriiiceem canmmmVerirsin sen verirsin baharmm
Lili faydası var mı buranın ya?İsterim listeye girmek ama her zaman giremiyorum yetişemiyorum sıkıntı orda
1 haftada 2 kilo alman zor bence. ödem yapmışsındır.:) veriiiceem canmmm
Hani ben nerdeyimTebrik ederim kızlar, harikasınız! :)
Demekki nature konusunda aynı fikirdeyiz arzum.şimdi naturenin sabit kiloyla listeye girmesi sadece listeyo kötü yönde etkilerdi...inşallah gelecek hafta iyi bi eksiyle gelir...SelamlarSporumu da yaptim. Size bakayim dedim. Masallah guzel vermissiniz
Nature donmene sevindim canim. Kilon degismedigi icin bu hafta girmenin bir anlami yok guzelim. Bugun saglikli beslenmenin ilk gunu gibi basla. Insallah haftaya guzel bir sonucla gelir ve listeye girersin
Aeben canim, hafta ici lilyana nin listeye girmemesi konusunu acan sendin. Bunum uzerine Aynura ile konustuk ve kararimiz liste disinda ama bizimle beraber zayiflamasi yonunde
Bahar hos geldin canimHadi bakalim. Yeni evinizin karsisinda yuruyus parkuru vardi. Bu hafta o 2 kilo gidecek
Aebenim helal olsun bak bu hafta sohbetlerde dikkat ettin gitti 1 kilocukkk :)Yeni pil yoktu arzum , sanirim pil bitiyor ondan gecen gunde oyle olmustu ya .. Tartildim 4
kere canim 64.4
Ama ilk bildirimde alabilirsin arzumhaftaya garanti olsun diyorsan :)) benim icin fark etmez ...
Bugun kankilerim gelecfk esim daha yeni gitti hazirliga koyulnam gerek . Hepinizi opuyorum ...
Hadi had iii. ..lütfen iyi olsun. ..kızlar kusura bakmayın internetim yoktu kliomu yazıyorum hemn
Bence Nature nin listeye girmesi psikolojisini olumlu etkiler ve haftaya daha azimle kilo verir..takım iyi zaten hiç kilo alan ,sabit kalan yok..ben naturenin listeye girmesinden yanayım.,Demekki nature konusunda aynı fikirdeyiz arzum.şimdi naturenin sabit kiloyla listeye girmesi sadece listeyo kötü yönde etkilerdi...inşallah gelecek hafta iyi bi eksiyle gelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?