Noldu aynuramaGunaydin fistiklarrr
Aynuram nerdesin
Dun morali bozuktu tatlim anlatmak da istemedi kararini etkiler burdaki yorumlar diyeNoldu aynurama
Günaydın şirine
Nasilsin canmGünaydın kızlar...buradayım.....
İyiyim canım.şu an iyiyim benim kaygım geleceye dair...Nasilsin canm
Hmm tamam anladım şimdi, biliyorum konuyu konuşmuştuk.Dun morali bozuktu tatlim anlatmak da istemedi kararini etkiler burdaki yorumlar diye
Sana son yazdığımı okudun mu?İyiyim canım.şu an iyiyim benim kaygım geleceye dair...
aynur Allah hakkında hayırlı neyse onu versin canımİyiyim canım.şu an iyiyim benim kaygım geleceye dair...
Kesinlikle öyle canım. O gördüğüm öğretmeni çalıştığım yerde tanıyan kişiler var, kurumlarımız farklı olsada, birbirinden bağımsız olsa da aynı binayı kullanıyoruz. Ama yinede insanoğlu çiğ süt emmiş kimin ne olacağı belli olmaz.hayırlısı ama iyice tanımadan aman deyim bakk neler duyuyoruz neler
Canım hani sen daha çok aramızsa olacaktın?ben seni göremiyorum...günaydın bayanlar ...güzel bi kahvaltı yaptım ..
bugün bomboşuumm ve uzun uzun spor yapacagım bedenimi uyuşukluktan arındırıp dinlendirecek bişeler arayacam şimcik spor topiğinde :)
önerilerii bekliyorum ..
Canım hani sen daha çok aramızsa olacaktın?ben seni göremiyorum...
Yeni üye sendromuAblacm internet baglantım yoktu haftasonu ..
Ama dun hep burdaydım .
muhabbetlere giremedim yani yazdım da Günaydın . nasılsınız diye kımse bana cevap yazmadı
Sonra menümü yazdım . Yine muhabbete katılamadım :)
Burayı da Herkesi de ayrı ayrı çok seviyrm ama henüz yeni olduğum için muhabbete katılamıyorum tam
.
ondan böle oluyo
Sen muhabbetlere katılamazsan nasıl kaynaşırız ama güzelim.sen her konuda fikrini yaz ki tanıyalım seni kuzum...bi bakmışsın aramızdan ayrılamıyorsunAblacm internet baglantım yoktu haftasonu ..
Ama dun hep burdaydım .
muhabbetlere giremedim yani yazdım da Günaydın . nasılsınız diye kımse bana cevap yazmadı
Sonra menümü yazdım . Yine muhabbete katılamadım :)
Burayı da Herkesi de ayrı ayrı çok seviyrm ama henüz yeni olduğum için muhabbete katılamıyorum tam
.
ondan böle oluyo
davetten değil de mesela iki kişi konuşuyo dalamıyorum :) rahatsız olmasınlar diye :)Aynura daha iyi olduguna sevindim guzelim
Tuba davet bekleme, gir muhabbete canim
Ailemin yanında çok iyiyim arzum...Aynura daha iyi olduguna sevindim guzelim
Tuba davet bekleme, gir muhabbete canim
burda iki kişi yok tubacım mesela ben başkasına sorulur cevaplarımdavetten değil de mesela iki kişi konuşuyo dalamıyorum :) rahatsız olmasınlar diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?