Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yeni üye sendromu alışırsın tubacım alışırsın
sen jilani yapıyormusun .. eger müsaidsen callanetics öneririm ...

galiba o sendroma yakaladım :)

jillianı 4 gün yaptım yalnız çok ağrı çektim bel fıtıtğı başlangıcı vardı ben de .. rahatsız oldum 3 - 4 gün boyunca çok ağrı çektim .. o yüzden bıraktım ...

ona da bakayım şimdi hemen..

burda iki kişi yok tubacım mesela ben başkasına sorulur cevaplarım nasıl konuşucaz ya degilse tanıycaz birbirimizi ..
ben duşa kızlar ,bugun sohbet var sporumu yaptım

o da doğru :) sıhhatler olsunn şimdideen :)

Hiç olur mu canım öyle.

günaydın kızlar, nasılsınız?

hu hu kızlar ayaklarınıza kapanacaklar yarışmasını kazanmışımmmm , ödülüm ne olaki acep!

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?competitions/ayaklariniza-kapanacaklar.5/

Günaydıınn :)

Ayy acaba ne kazanacaksın ? Valla bende sizleri gördükçe yarışmalara katılasım geldi

ya çok aradım ama bulamadım .. link atar mısın

canım egzersizler bölümünde o isim altında var , pc deyim birazdan link atarım sana :)

Hiç olur mu canım öyle.

Günaydıınn :)

Ayy acaba ne kazanacaksın ? Valla bende sizleri gördükçe yarışmalara katılasım geldi

:) bilmiyorum canım ne kazandığımı :) önemlide değil, orada adımı görmek çok hoşuma gitti, ve bu bana yetti zaten , sen de katıl tabi, alt tarafı bir soru soruyorlar, bilemezsen google'dan yardım istiyosun zati :)

Hayirli olsun zayif Basarinin devamini diger yarismalarda da bekliyoruz

Hande senden ne haber canim. Nickini geri almissin

tünaydınlar herkese . geç kaldım biraz bugün işlerim vardı halletmem gereken . dün abuk sabuk bir menüm oldu ama yinede yazayım

sabah
2 dilim ekmek
domates
salatalık
beyaz peynir

öğlen
1 kutu ayran
1 avuç çiğ fındık

ara
1 adet armut

akşam
1 avuç çiğ fındık

su 1,5 litre içildi spor yok . evde temizlik yapıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…