Bu kadar spora gobekmi kalir hulyam ?baklava falan istemiyorum yaaaa göbeğim gitsin yeter
o göbek doğuştan ve ırsi olunca gitmiyor...zaten tek sorunum orası...dışardan çok değil ama beni rahatsız ediyor..Bu kadar spora gobekmi kalir hulyam ?
iyi gecelerİyi geceler kizlarrr
hayırlısı ama iyice tanımadan aman deyim bakk neler duyuyoruz nelerÇook teşekkür ederim canımmŞansıma mıdır nedir yanımda benimle konuşurken saçmalayan ve eli ayağına dolanan adamı bir daha göremedim
canım inşallah ikimizde iyiyiz dahada iyi olucaz bu arada senin hadisenede üzülmedim desem yalan ama daha çook sevindim resmini koymuştun profiline x şahsiyetin benim hiç gözüm tutmamıştı birde 1.5 yıldır çıkıyoruz daha beni ailesiyle tanıştırmadı demiştin arkadaşının sözüne giderken o zaman bu oğlanda yamukluk var deyecektm sana boşver dedim neme gerek (insanlara karşı hislerim malesef hep doğru çıkar)birine ısınmamışsam mutlaka bir yamukluk çıkıyor.İyi geceler kizlarrr
canım koşu bandının altına minder koyarsan ses olmaz eklemlere zararıda engeller yazmışsın benim kıkırdak erimemmde en büyük etken koşu bandı oldu şu an yürüyüşü tamamen kestim zira canımı düzde bulmadımSelamlar 7 takimin citirlariKeyifler nasil bakalim
Aeben abla,
Cocuktan once aksam yemegine gider maras dondurmizi alir donerdik (2 saat yol). Cocuktan beri az gorusuyoruz. Eski performansimizi yakalayalim dedik. Dondurmami da aldim. 2 hafta sonra afiyetle yiyecegim
Ezgi&buket gecmis olsun. Operasyonlariniz kolay gecer insallah.
Benim kosu bandim da ust katta. Kosu bandi minderleri var. Onu alip altina koyarsaniz hem alt kattakiler icin hem de sizin eklemleriniz icin daha iyi olur.
Aynura rabbim gonlune ferahlik versin. Aldigin karar herkes icin hayirli olan bir karar olsun insallah.
Hande nickini geri mi aldin
harikasın aynı tepkiyi ben her seferinde evde sesli veriyorum geçende hayatımda ilk kez 8 km durmadan koştum yazmıştı maşallah eyki çatlamiyyVuuuuuuuu 1 saat kosmak hulyam sen olmussun bacim masallah ....
eşinden değilde kayınvalideden ayrılık sözkonusu sanırım hakkında hayırlı bir ayrılık olsun inşallah tatlı tatlı ayrılsınlar birbirlerini ayda bir görsünler güzel güzel beraber alışverişe gitsinler yesinler içsinler sonra öpüşüp koklaşıp herkes güle oynaya kendi evine gitsin inşallah.(Allahın hazinesi çook geniş o yüzden hayalin sınırları zorlanmalı dua ederken bence)Aynura az cok tahmin ettigim sey sanirim
Canim hayatinin baharindasin , önünda koca bir hayat var . Bu senin secimin . Lakin her secimni ilersini dusunerek degerlendir . Gozlerini kapa ve 10 yil sonra kendini iki secimindede dusun ..
Yanlis tahmin etiysemde yinede dusun bu konu senin hayatini etkiliyor cunki .
Günaydın şirineGunaydin prensesler ☺☺
Günaydın lati lokumlarr
Nasılsınız....
Bende acı kahvemi içiyorum başladık bakalım çalışmaya
Sağol datlum ee ne var ne yok iyimisinizzAfiyet bal seker olsun ☺☺
kaymaklı ekmek kadayıfı yedınafıyet olsun
cuma gününden beri boğaz iltihabından dolayı çok hastaydım kızlar ondan bildirim yapmadım çocukluğumdan beri böle hasta olmamıştım cumartesi ve pazar 1 er kase paça çorbası içtim(eşim direncin artar deyip içirdi)bu sabah itibariyle elhemdülillah daha iyim dün gece 1dede annem apandistten acil amelyata alındı hamdolsun oda iyi rabbim beterinden saklasın bu hafta sıkı diyet yapmıycam vücudum kendine gelsin istiyorum
canım koşu bandının altına minder koyarsan ses olmaz eklemlere zararıda engeller yazmışsın benim kıkırdak erimemmde en büyük etken koşu bandı oldu şu an yürüyüşü tamamen kestim zira canımı düzde bulmadımacaba minder alsam ne gibi bir etki yapar bu duruma
harikasın aynı tepkiyi ben her seferinde evde sesli veriyorum geçende hayatımda ilk kez 8 km durmadan koştum yazmıştı maşallah eyki çatlamiyy(ben 2 dk koşmaya kalktım 3 yaşında oğlum babasına anne bayildi funne koş diye ortalığı inletti )
eşinden değilde kayınvalideden ayrılık sözkonusu sanırım hakkında hayırlı bir ayrılık olsun inşallah tatlı tatlı ayrılsınlar birbirlerini ayda bir görsünler güzel güzel beraber alışverişe gitsinler yesinler içsinler sonra öpüşüp koklaşıp herkes güle oynaya kendi evine gitsin inşallah.(Allahın hazinesi çook geniş o yüzden hayalin sınırları zorlanmalı dua ederken bence)
Sağol datlum ee ne var ne yok iyimisinizz
Ohh en güzellllIyiyim cok sukur kuzum evde bisiklet suruyorum ☺
aynura ne olduGunaydin guzelikler :)
Hayirli bir gun olsun insallah ...
Sosyalim aynura icin duana amin diyorum , niye olmasim dimi" kün ve yekün "o ol der olur ......
Haklisin canm bircok kisi soyledi bunu bana gozunun tutmadigini.. Varmis bunda da bi hayir..canım inşallah ikimizde iyiyiz dahada iyi olucaz bu arada senin hadisenede üzülmedim desem yalan ama daha çook sevindim resmini koymuştun profiline x şahsiyetin benim hiç gözüm tutmamıştı birde 1.5 yıldır çıkıyoruz daha beni ailesiyle tanıştırmadı demiştin arkadaşının sözüne giderken o zaman bu oğlanda yamukluk var deyecektm sana boşver dedim neme gerek (insanlara karşı hislerim malesef hep doğru çıkar)birine ısınmamışsam mutlaka bir yamukluk çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?