Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi geceler kizlarrr
canım inşallah ikimizde iyiyiz dahada iyi olucaz bu arada senin hadisenede üzülmedim desem yalan ama daha çook sevindim resmini koymuştun profiline x şahsiyetin benim hiç gözüm tutmamıştı birde 1.5 yıldır çıkıyoruz daha beni ailesiyle tanıştırmadı demiştin arkadaşının sözüne giderken o zaman bu oğlanda yamukluk var deyecektm sana boşver dedim neme gerek (insanlara karşı hislerim malesef hep doğru çıkar)birine ısınmamışsam mutlaka bir yamukluk çıkıyor.

canım koşu bandının altına minder koyarsan ses olmaz eklemlere zararıda engeller yazmışsın benim kıkırdak erimemmde en büyük etken koşu bandı oldu şu an yürüyüşü tamamen kestim zira canımı düzde bulmadımacaba minder alsam ne gibi bir etki yapar bu duruma

Vuuuuuuuu 1 saat kosmak hulyam sen olmussun bacim masallah ....
harikasın aynı tepkiyi ben her seferinde evde sesli veriyorum geçende hayatımda ilk kez 8 km durmadan koştum yazmıştı maşallah eyki çatlamiyy(ben 2 dk koşmaya kalktım 3 yaşında oğlum babasına anne bayildi funne koş diye ortalığı inletti)
eşinden değilde kayınvalideden ayrılık sözkonusu sanırım hakkında hayırlı bir ayrılık olsun inşallah tatlı tatlı ayrılsınlar birbirlerini ayda bir görsünler güzel güzel beraber alışverişe gitsinler yesinler içsinler sonra öpüşüp koklaşıp herkes güle oynaya kendi evine gitsin inşallah.(Allahın hazinesi çook geniş o yüzden hayalin sınırları zorlanmalı dua ederken bence)

Gunaydin Keyifler iyi moraller yuksektir insallah

kaymaklı ekmek kadayıfı yedın afıyet olsun

Ekmegi, 2 dilim ekmek. Serbeti 1 bardak sut ve kucuk bir muzdan hazirlanmis muzlu sut. Kadayifi blenderdan gecirilmis bir kase suzme yogurt ve 2 kuru ceviz. Uzerine badem ve ceviz

Ikinize de gecmis olsun canim. Bebegine bulasmadi degil mi. Aman dikkat et, beslenmeni dengele. Direncin dusmesin.

Bir kez hasar olusmus canim. Bu saatten sonra minderin sanmiyorum faydasi olsun. Senin yapabilecegin tek spor yuruyus ama acik alanda. Ben minder kullandigim halde yillardir her firsat buldugumda disariyi kosu bandina tercih ediyorum.

Haklisin canm bircok kisi soyledi bunu bana gozunun tutmadigini.. Varmis bunda da bi hayir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…