Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

A aynura hakkında hayırlısı olsun ınsallah en dogru kararı verırsın ... eger gercekten verdıgın karardan emınsen ve dogru olduguna tum kalbnle ınanıyorsan korkma ..hersey gonlunce olsun arkadasım..

@zayifolacam ablam afiyet olsun aeben abladan duydugum kadarıyla bulgurun yanında et yenmıyordu galıba oyle hatırlıyorum persembelerı lapa yaparız bızde karabugdayı bosver..

Agri degil bocugum sadece hissediyirsun yapilan islemleri korkacak bisi yok , inan onceki cektigim agrilar ustunden 25 senede gecse icime islemis . Cektir kurtul korkma
Saol ablam icim rahatladi
Cok bi agrim yok ama ilerleyebilirmis simdiden yapip kurtulayim

cuma gününden beri boğaz iltihabından dolayı çok hastaydım kızlar ondan bildirim yapmadım çocukluğumdan beri böle hasta olmamıştım cumartesi ve pazar 1 er kase paça çorbası içtim(eşim direncin artar deyip içirdi)bu sabah itibariyle elhemdülillah daha iyim dün gece 1dede annem apandistten acil amelyata alındı hamdolsun oda iyi rabbim beterinden saklasın bu hafta sıkı diyet yapmıycam vücudum kendine gelsin istiyorum

Hem annene hem sana çoook çook geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin dikkat et kendine

Cok cok gecmjs olsun ikinizede iyisinizdir insallah daha da

çok saolllll cankuşş bu arda takipçinim haa iyi gidiyosun bu arada durakta selamlaştığınız öğretmenle bi daha karşılaştnmı merak ettm
Çook teşekkür ederim canımm Şansıma mıdır nedir yanımda benimle konuşurken saçmalayan ve eli ayağına dolanan adamı bir daha göremedim

Sosyalim rabbim sifa versin ikinizede canim ...

Periye O soru benimde aklimdaydi srn daha cok ysayacaksin :))
Perim hayirlisi

Hulyaaa kardinda baklava olacak kiz :)
baklava falan istemiyorum yaaaa göbeğim gitsin yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…