- 24 Nisan 2010
- 4.196
- 5.765
- 733
kaymaklı ekmek kadayıfı yedınRaporum
Sabah
Peynirli omlet, salata ve sut.
Ogleden sonra
Salata (haslanmis mas fasulyesi ilaveli) ve ayran. Kaymakli ekmek kadayifi.
Aksam
Mantarli tavuk sote ve ayran.
40 dk yurudum, 4 litre su ictim.
Agri degil bocugum sadece hissediyirsun yapilan islemleri korkacak bisi yok , inan onceki cektigim agrilar ustunden 25 senede gecse icime islemis . Cektir kurtul korkmaCok agrin olmus muydu ablamm
Saol ablam icim rahatladiAgri degil bocugum sadece hissediyirsun yapilan islemleri korkacak bisi yok , inan onceki cektigim agrilar ustunden 25 senede gecse icime islemis . Cektir kurtul korkma
tahmın etmelıydım zatenEsmam arzunun ekmek kadayifi senin bildiklerinden degil
cuma gününden beri boğaz iltihabından dolayı çok hastaydım kızlar ondan bildirim yapmadım çocukluğumdan beri böle hasta olmamıştım cumartesi ve pazar 1 er kase paça çorbası içtim(eşim direncin artar deyip içirdi)bu sabah itibariyle elhemdülillah daha iyim dün gece 1dede annem apandistten acil amelyata alındı hamdolsun oda iyi rabbim beterinden saklasın bu hafta sıkı diyet yapmıycam vücudum kendine gelsin istiyorum
çok saolllll cankuşş bu arda takipçinim haa iyi gidiyosun bu arada durakta selamlaştığınız öğretmenle bi daha karşılaştnmı merak ettmHem annene hem sana çoook çook geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin dikkat et kendine
Arzu ekmek kadayıfını yulaf kepeğiyle yapmıştır :) eminim...kaymaklı ekmek kadayıfı yedınafıyet olsun
Cok cok gecmjs olsun ikinizede iyisinizdir insallah daha dacuma gününden beri boğaz iltihabından dolayı çok hastaydım kızlar ondan bildirim yapmadım çocukluğumdan beri böle hasta olmamıştım cumartesi ve pazar 1 er kase paça çorbası içtim(eşim direncin artar deyip içirdi)bu sabah itibariyle elhemdülillah daha iyim dün gece 1dede annem apandistten acil amelyata alındı hamdolsun oda iyi rabbim beterinden saklasın bu hafta sıkı diyet yapmıycam vücudum kendine gelsin istiyorum
Çook teşekkür ederim canımmçok saolllll cankuşş bu arda takipçinim haa iyi gidiyosun bu arada durakta selamlaştığınız öğretmenle bi daha karşılaştnmı merak ettm
Şans bitanem ya...Çook teşekkür ederim canımmŞansıma mıdır nedir yanımda benimle konuşurken saçmalayan ve eli ayağına dolanan adamı bir daha göremedim
Valla öyle yaa :) Kısmetse varsa olur yoksa da hayırlısı diyorum.Şans bitanem ya...
Tabi canm Hayirlisini dileyelim her zamanValla öyle yaa :) Kısmetse varsa olur yoksa da hayırlısı diyorum.
baklava falan istemiyorum yaaaa göbeğim gitsin yeterSosyalim rabbim sifa versin ikinizede canim ...
Periye O soru benimde aklimdaydi srn daha cok ysayacaksin :))
Perim hayirlisi
Hulyaaa kardinda baklava olacak kiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?