İyiyimm kuzu ne olsun çalışıyorum.teşekkür ederim, nasılsın canım?
İyiyimm kuzu ne olsun çalışıyorum.
Listeye giremedim
Hergün rapor veremiom ben oyuzden
Ya bana kızlar dedi ki sen her anda rapor veremiyosun oyuzden gene takıl burda ama listeye girebilmen için hergün aksatmadan rapor vermen gerekiyor dediler.iyi olmana sevindim, bu hafta listeye girersin belki canım :)
Yok Esmacım bende evdeyim,okullar tatil edildi yağmurdan...ana oğul evdeyiz...jillianimi yapacağım şimdi...bugun burasi pek sessiZ evde otuean birtek bnm herhal
Sarayca ellerine saglik yiyyenlerede afiyet olsun..
abla masaAllah ins fazlasiyla faydasini gorursunYok Esmacım bende evdeyim,okullar tatil edildi yağmurdan...ana oğul evdeyiz...jillianimi yapacağım şimdi...
abla elh sen nasilsinnapıosunuz kızlar
esma senin yaş kaçtı kız bana abla diyosun ya haniabla elh sen nasilsin
napıosunuz kızlar
kızım iyi nazımcanım sıkılıyor akşam çıkış saati gelsede spora gitsem . sen nasılsın canım kızçen nasıl oldu
kızım iyi nazım
çocuk işte geliyor geçiyor
bu mezuniyet nasıl oluyor kızlar napıoruz tartı resmi falanmı koyuyoruz
Spoorrrrayy tebrik ederim kızlar birinci olmuşuz vay bee listede adımı görünce de ne hoşuma gitti var ya
sanki mezun olup geri kilo alıcam gibi geliyor iyimihayır canım tartı resmi koymana gerek yok . kilo bildiriminden sonra istediğin kiloya geldiysen cuma günü yaplaşıma konulan listeye mezun olmak istiyor yazılıyor ve bahar karneni hazırlıyor ( eskiden böyleydi kurallar değiştimi bilmiyorum )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?