Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi olmana sevindim, bu hafta listeye girersin belki canım :)
Ya bana kızlar dedi ki sen her anda rapor veremiyosun oyuzden gene takıl burda ama listeye girebilmen için hergün aksatmadan rapor vermen gerekiyor dediler.
Ben de aksatabiliyorum yaniii yalan yok..
Oyuzden böyle oldu işte

merhaba kızlar dün rapor vermeyi unutmuşum ben bugün ikisini beraber vericem, bu hafta inanılmaz yoğunum üzgünüm hiç girip okuyamıyorum

ayy tebrik ederim kızlar birinci olmuşuz vay bee listede adımı görünce de ne hoşuma gitti var ya

bu günkü menüm

sabah
peynir
zeytin
uno kepekli grisini

öğlen
pırasa vardı yemedim

akşam
ıspanaklı çörek 1 ad yiyeceğim,
ayran

bu gün aşure yapıcam, en sevdiğim tatlı ama yemiycem

su şimdiden 2 lt oldu
spor akşam yaparım inşallah

hepinize şimdiden iyi akşamlar, ben yavaş yavaş eve doğru yol alayım

canım sıkılıyor akşam çıkış saati gelsede spora gitsem . sen nasılsın canım kızçen nasıl oldu
kızım iyi nazım
çocuk işte geliyor geçiyor
bu mezuniyet nasıl oluyor kızlar napıoruz tartı resmi falanmı koyuyoruz

kızım iyi nazım
çocuk işte geliyor geçiyor
bu mezuniyet nasıl oluyor kızlar napıoruz tartı resmi falanmı koyuyoruz

hayır canım tartı resmi koymana gerek yok . kilo bildiriminden sonra istediğin kiloya geldiysen cuma günü yaplaşıma konulan listeye mezun olmak istiyor yazılıyor ve bahar karneni hazırlıyor ( eskiden böyleydi kurallar değiştimi bilmiyorum )

sanki mezun olup geri kilo alıcam gibi geliyor iyimi
sıkıldım bu diyet işinden yaaaa

menüm
sabah 1 yumurta 1 kk fazla peynır dereotu ve 1 bağ bol limonlu maydonoz(maydonoz çok iyi bir zayıflama aracıdır)
ara yok öğlende yok
akşam gögüs eti ve bol yeşillik salatası
su 2,5 lt içtim
2 kupa yeşilçay içtim
hemen öğlen yok diye kızmayın
artık öğünleri 2 ye düşürdüm kızlar
vücudumu alıştırmak istemiyorum artık 3 öğüne çünkü gitmez kilo falan bilesiniz haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…