nazara geldik
Ablam ben persembe yapamam cunku yarin disimi cektiricem ya iki uc gun siviyla beslenicem o yuzden ama sonraki persembe yaparm allahin izniyle:)
Aynen ya su kalcayi toparlayaydim iyiydiyok kız düzeltiriz Allahın izniyle :)
oyyy kıyamam sana, çabucak iyileş, Allah yardımcın olsun tatlım... tabiki yapma zaten canım, sen sadece spor yapıp sıkılaş yeter sana :)
bir lavaş ii dilim ekmeye eşittir canım...inceyse sorun yok...Ince bi tane lavas kuzum dayanamadim diyet bozulmus mu yoksa
çok sağ ol canım benim.ALLAH sizin dualarınız sayesinde beni feraha çıkarsın.çünki çevremde durumumu bilen,benim için dua edecek kimse yok...Canim buarada senin icin dua ettim hep yuzun gülsün diye guzel kalbin hep mutlu olsun INSALLAH ☺
ayyyyy,seni seni seniii...sana farz oldu evet....ben bilmiyorum vallaha...tatlııım yaptım ben, yalnız grup dökülüyor,
_AYNURA_ canım yedim maalesef aşureyiii
artık perşembe pirinç lapası farz oldu, sen yapacak mısın?
ya senin lapa neyine be güzelim?delirticeksiniz beni siz bu detokslarla...bitti...yarın lapa görmek istemiyorummmmm...Sabah pirinc lapasi yaninda bir domates
Oglen canim yesil zeytin cekti bi dilim ekmekle zeytin yedim
Aksam da pirinc lapasi
Bir portakal yedim
Yiyemem zatenbir lavaş ii dilim ekmeye eşittir canım...inceyse sorun yok...
çok sağ ol canım benim.ALLAH sizin dualarınız sayesinde beni feraha çıkarsın.çünki çevremde durumumu bilen,benim için dua edecek kimse yok...
ayyyyy,seni seni seniii...sana farz oldu evet....ben bilmiyorum vallaha...
ya senin lapa neyine be güzelim?delirticeksiniz beni siz bu detokslarla...bitti...yarın lapa görmek istemiyorummmmm...
bir lavaş ii dilim ekmeye eşittir canım...inceyse sorun yok...
çok sağ ol canım benim.ALLAH sizin dualarınız sayesinde beni feraha çıkarsın.çünki çevremde durumumu bilen,benim için dua edecek kimse yok...
ayyyyy,seni seni seniii...sana farz oldu evet....ben bilmiyorum vallaha...
ya senin lapa neyine be güzelim?delirticeksiniz beni siz bu detokslarla...bitti...yarın lapa görmek istemiyorummmmm...
Yiyemem zaten
E karnemi aliyim ama dimiiii o yuzdennn:)))
Aynuram karne almak nasil oluyor
ne guzelBen bu hafta mezun olurum artik
Sağol canım Allah evsiz barksızlara yardımcı olsun..ablcm antalya kptu olmus rabbim yardimcin olsun
Birkaç yerde tavuk bulyon konulabiliyor diye okudum..çeyrek konulabilir aslında..Tadi cok kotu olmuyor tuzsuz pilav gibi :)
Sabah pulbiberi biraz fazla atmisim oksurmekten yiyemedim dogru duzgun
bakalim ablam carsamba persembe yapacagim ins..bn tadini sevdim cok kotu degil ama bir cay bardagi bana fazla geldi yarin daha az yapmayi planliyorum bugun aksam corbamin yanibda deneyeyim dedim de .cuma iyi bi sonuca ulasirim umarim...Birkaç yerde tavuk bulyon konulabiliyor diye okudum..çeyrek konulabilir aslında..
arkadadim sporu birazdaha fazlalastirabilirsen boraz olsun telafi etmis olursun yarinida daha hafif gecirmerhaba bayanlar ..
sabah : ekmekli bi kahvaltı yaptm saf gibi
öğlen : çiğ köfte :)
akşam : kuru fasulye salata ..
az evvel inanın farkında olmadan iki dilim tatlı yedim
Yarın telafi edecegm inşallahhh ..
v
gündüz sporumu yapmıştım .. Leslie 4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?