Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yok kız düzeltiriz Allahın izniyle :)

Ablam ben persembe yapamam cunku yarin disimi cektiricem ya iki uc gun siviyla beslenicem o yuzden ama sonraki persembe yaparm allahin izniyle:)

oyyy kıyamam sana, çabucak iyileş, Allah yardımcın olsun tatlım... tabiki yapma zaten canım, sen sadece spor yapıp sıkılaş yeter sana :)

Ince bi tane lavas kuzum dayanamadim diyet bozulmus mu yoksa
bir lavaş ii dilim ekmeye eşittir canım...inceyse sorun yok...
Canim buarada senin icin dua ettim hep yuzun gülsün diye guzel kalbin hep mutlu olsun INSALLAH ☺
çok sağ ol canım benim.ALLAH sizin dualarınız sayesinde beni feraha çıkarsın.çünki çevremde durumumu bilen,benim için dua edecek kimse yok...
tatlııım yaptım ben, yalnız grup dökülüyor,

_AYNURA_ canım yedim maalesef aşureyiii
artık perşembe pirinç lapası farz oldu, sen yapacak mısın?
ayyyyy,seni seni seniii...sana farz oldu evet....ben bilmiyorum vallaha...
Sabah pirinc lapasi yaninda bir domates
Oglen canim yesil zeytin cekti bi dilim ekmekle zeytin yedim
Aksam da pirinc lapasi
Bir portakal yedim
ya senin lapa neyine be güzelim?delirticeksiniz beni siz bu detokslarla...bitti...yarın lapa görmek istemiyorummmmm...

Yiyemem zaten
E karnemi aliyim ama dimiiii o yuzdennn:)))
Aynuram karne almak nasil oluyor

Inceydi kuzucum sorun olmadığına sevindim☺

AMIN hep yanindayiz kuzucum

Bende lerE="zayifolacam, post: 38851882, member: 641964"]hepinize iyi geceler kızlar,
esmacım sana perşembe eşlik edicem lapa ile, zira kaptanımd a kızdı bana, cuma ya bomba gibi gelmeliyiiim... sevgiler...[/QUOTE]

Bende persembe lapa yapicammm ☺ hergun yapmam kaptanimiz ne derse o ☺

Selamlar 7.takım sizleri tebrik ediyorum takım analizinizdeki puanınız çok iyi başarılarınızın devamını dilerimAnladım ki takım ruhunuz da çok iyi yoksa böylesi başarı zor yakalanırdı çokk çokkk tebrikler. sevgilerle 1.takım kaptan yardımcısından sizlere

Herkese iyi akşamlar
Bu aralar nedense menülerimde illa bi cıs ekliyor gibiyim ya. Şuanda bu 7. takım listesinde 3. olarak kendimi görünce gerçekten çok utandım yaptıklarıma Ama inanılmaz gaza getirdi şuan beni.. Cidden idollerim Alessa_ ve Honey_ball :) İnşallah bundan sonra toparlanıyorum tekrar daha azimle devam ediyorum

Sabah:
1 kk peynir
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 tb ekmeği
Domates,salatalık,maydanoz,dereotu

Öğlen:
1 urfa (ekmeğini de yedim )
Yoğurt

Ara:
1 şekersiz çay

Akşam:
Tavuk
salata
yoğurt

2 lt su içtim. Bugün en az 30 dk bisiklet ile çalışıyorum kesinlikle başka yolu yok. 20 dk yürüyüş yaptım.

Ayrıca karışık bitki çayımı içtim ve bir de kış çayı içtim.

merhaba bayanlar ..
sabah : ekmekli bi kahvaltı yaptm saf gibi
öğlen : çiğ köfte :)
akşam : kuru fasulye salata ..

az evvel inanın farkında olmadan iki dilim tatlı yedim
Yarın telafi edecegm inşallahhh ..

gündüz sporumu yapmıştım .. Leslie 4

Birkaç yerde tavuk bulyon konulabiliyor diye okudum..çeyrek konulabilir aslında..
bakalim ablam carsamba persembe yapacagim ins..bn tadini sevdim cok kotu degil ama bir cay bardagi bana fazla geldi yarin daha az yapmayi planliyorum bugun aksam corbamin yanibda deneyeyim dedim de .cuma iyi bi sonuca ulasirim umarim...

arkadadim sporu birazdaha fazlalastirabilirsen boraz olsun telafi etmis olursun yarinida daha hafif gecir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…