Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hamden o zaman Şu anini degerlendir aldigimiz nefesin kiymetini bilelim . Madem bazi şeylere gucumuz yetmiyor elimizdrkilerle mutlu olalim .. Esin, kizin ,sagligin , anneyin varligi . Bunlar birer nigmet

Hamden o zaman Şu anini degerlendir aldigimiz nefesin kiymetini bilelim . Madem bazi şeylere gucumuz yetmiyor elimizdrkilerle mutlu olalim .. Esin, kizin ,sagligin , anneyin varligi . Bunlar birer nigmet
Tabi ablam kizim bu hayatta yaptigim en güzel şey Allahin bir lutfu
Güçlü durmaya calissamda bir yerden sonra film kopuyor
Bigün ayaklarimi uzatip evimde TV izlermiyim acaba diye hayal ediyorum hayale bak

Tabi ablam kizim bu hayatta yaptigim en güzel şey Allahin bir lutfu
Güçlü durmaya calissamda bir yerden sonra film kopuyor
Bugün ayaklarimi uzatip evimde TV izlermiyim acaba diye hayal ediyorum hayale bak
Ne geldi aklima : nadir gunlerde kv. 1 gunlugune eltilerime giderdi :) o gidince ilk isim kanepeye uzanmak olurdu :))) .
Ne kaldi simdi handem o kara toprakta bende rabbim ne zaman dilediyse o zaman kara topraga , gercek dunyaya . O zamanki sabirlarim mukafat olarak kalmistir insallah , simdi sereserpeyim , enime uzumuma uzanayim , ama yok hayat bu sinav bitmez . Emin ol suan ayri evde olsan baska bir durum soz konusu olur ... Hamdem biz insaniz rabbim bu dunyaya bizi bosuna biz rahat edelim diye gondermedi ... Bak bi cevrene ben cok mutluyum dertsizim diyen varmi ?
Biliyorum amann abla cekmeden bilinmez diyebilirsin ,seninde mukafatin bir okadar ustun olacak insallah ...

Kararsizim gecmis olsun canim onemli bisi degildir insallah tatsizligin ....

Abla esin iptal etsin tel de n interneti..sonra sen hangisi iyiyse ona boşver Superonline diyorlar ama arastir istersen
Telden iptal ederlermiki esmam , kayit olurken yaPiyorlarda iş iptale geldimi zorluk cikartiyorlar .. Ama once eşi bulup buna vakit ayirmak lazim :)))

Namaz kilinca insan huzura kavusuyor ALLAH kabul etsin

esinlede cok mutluluklar

Bana burda cok.destek oldun bunu söylemeden edemiceyecegim canimm benim avatardaki yorum yazmışsın aralıkta simdi gördüm okudum cok mutlu oldum kendi diyet listemde de cok yardimin dokundu beni azinlendirdin gercekten tesekur etmek istedimbrnden yasca buyuksun bana cani gonulden abalik ettin cok tesekur ederimm ablacim INŞALLAH hersey gönlünce olur seni gormeden cok sevdimmm iyiki varsin

günaydıın kızlar...

günaydınnn canımmm ne güzel yazmışsın, sende iyiki varsın canım benim , gayet iyi gidiyorsun, çok güzel kilo verip, incecik gelin olacaksın, buna inanıyorum,

İyi geceler kizlar uykum geldi yarin is var
Bugün sabah iki yumurta ve peynir
Aksam ayran ve boll yasiz tavuk gogsu
sağol ablam ne güzel akıllar veriyorsun bizlere
sakinleştirmede bire bir oluyorsun bana
napayım buda benim sınavımsa
Allahtan eşimle sıkıntım yok evine barkına bağlıdır
geçimsizliği yoktur Allaha şükür

Gunaydin kizlarrr
Yanagim davul olma yolunda ilerliyo
Bu arada dikişim dun gayet duzgun bicimdeydi az once baktim bi karismis bisey olmus açilmis midir acaba anlamadim

Gunaydin kizlarrr
Yanagim davul olma yolunda ilerliyo
Bu arada dikişim dun gayet duzgun bicimdeydi az once baktim bi karismis bisey olmus açilmis midir acaba anlamadim
Bakma :))
Agrin nasil Oldu ? Dr. Sana demistir hangi durumlarin
anormal oldugu bir iki gune bisiyin kalmaz insallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…