- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Sana yazmayi unutmusum canim. Hos geldin. Masallah pasalarina. Gec olsun guc olmasinKeyfin nasil, guzel vakit gecirebildin mi?
Hamden o zaman Şu anini degerlendirAynur dua etmekten başka elden ne gelir benim ev ayirma ihtimalimde ufacik bir umut isigim olsa emin ol bu kadar negatif olmazdim sen ne kadar sure annende kalicaksin annenler destek veriyodur inşallah benim boyle bir luksumde yok
Yok be ablam firsat falan yok
bizde bilmiyorum abla ne onumu gorebiliyorum nede sonumu
Tabi ablam kizim bu hayatta yaptigim en güzel şey Allahin bir lutfuHamden o zaman Şu anini degerlendiraldigimiz nefesin kiymetini bilelim . Madem bazi şeylere gucumuz yetmiyor elimizdrkilerle mutlu olalim .. Esin, kizin ,sagligin , anneyin varligi . Bunlar birer nigmet
Basiniz sağolsun elifimhoşbulduk canım. ilk haftamız güzeldi gezdik eğlendik ama sonra maalesef eniştemin ölümüyle çok üzüldük
Ne geldi aklima : nadir gunlerde kv. 1 gunlugune eltilerime giderdi :) o gidince ilk isim kanepeye uzanmak olurdu :))) .Tabi ablam kizim bu hayatta yaptigim en güzel şey Allahin bir lutfu
Güçlü durmaya calissamda bir yerden sonra film kopuyor
Bugün ayaklarimi uzatip evimde TV izlermiyim acaba diye hayal ediyorum hayale bak
Telden iptal ederlermiki esmam , kayit olurken yaPiyorlarda iş iptale geldimi zorluk cikartiyorlar .. Ama once eşi bulup buna vakit ayirmak lazim :)))Abla esin iptal etsin tel de n interneti..sonra sen hangisi iyiyse ona boşver Superonline diyorlar ama arastir istersen
Teşekkür ederimKararsizim gecmis olsun canim onemli bisi degildir insallah tatsizligin ....
Jillianımı yaptım,bayomu yaptım,bi kupa zencefilli,limonlu yeşil çayımı içtim,bi 15dakikalık da olsa rabbimle buluştum,dua ettim,namaz kıldım hem de neredeyse 3 yıl sonra...ve ben artık herşeyi Ona bıraktım...benim başaramıyorum.yapacak bir şeyim yok artık.şimdi de kocamı bekliyorum.misafir halaı rusyaya yolcu etmeye gitti..çok özlemişiz 1_1mizi...biz yapamayız ayrı ayrı onu anladım bi daha...
Yarın lapaya ödeme atmaya evet deyen kuzularrrr...elleri göreyimmmm...
MENÜM
SABAH
uno grissuno-129
siyah zeytin-72
sütaş süzme peynir-131
kuru kayısı (gün kurusu)-58
ÖĞLEN
cacık-131
un çorbası-92
tavuk sote-230
AKŞAM
mercimek çorbası-225
mevsim salata-90
yoğurt-126
ızgara köfte-309
1593 KALORİ
Bana burda cok.destek oldun bunu söylemeden edemiceyecegim canimm benim avatardaki yorum yazmışsın aralıkta simdi gördüm okudum cok mutlu oldum kendi diyet listemde de cok yardimin dokundu beni azinlendirdin gercekten tesekur etmek istedimbrnden yasca buyuksun bana cani gonulden abalik ettin cok tesekur ederimm ablacim INŞALLAH hersey gönlünce olur seni gormeden cok sevdimmm iyiki varsin
sağol ablam ne güzel akıllar veriyorsun bizlereNe geldi aklima : nadir gunlerde kv. 1 gunlugune eltilerime giderdi :) o gidince ilk isim kanepeye uzanmak olurdu :))) .
Ne kaldi simdi handem o kara toprakta bende rabbim ne zaman dilediyse o zaman kara topraga , gercek dunyaya . O zamanki sabirlarim mukafat olarak kalmistir insallah , simdi sereserpeyim , enime uzumuma uzanayim , ama yok hayat bu sinav bitmez . Emin ol suan ayri evde olsan baska bir durum soz konusu olur ... Hamdem biz insaniz rabbim bu dunyaya bizi bosuna biz rahat edelim diye gondermedi ... Bak bi cevrene ben cok mutluyum dertsizim diyen varmi ?
Biliyorum amann abla cekmeden bilinmez diyebilirsin ,seninde mukafatin bir okadar ustun olacak insallah ...
günaydınGünaydın herkese...
Gunaydin kizlarrr
Yanagim davul olma yolunda ilerliyo
Bu arada dikişim dun gayet duzgun bicimdeydi az once baktim bi karismis bisey olmus açilmis midir acaba anlamadim
Bakma :))Gunaydin kizlarrr
Yanagim davul olma yolunda ilerliyo
Bu arada dikişim dun gayet duzgun bicimdeydi az once baktim bi karismis bisey olmus açilmis midir acaba anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?