- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Simdi nasilsin iyi misinnRaporum
Sabah
Salata ve sut.
Aksam uzeri
Firinda tavuk budu, salata ve ayran.
Spor yapamadim. 3.5 litre su ictim.
Bas agrisindan midem almadi oglen, atlamak durumunda kaldim. Sporu da ayni sebeple yapamadim.
Iyi aksamlar
Yatakta yaziyorum. Oglani yeni uyuttum. Yazdiklarinizi okuyordum. 2 mezunumuz varAeben abla izinli ama yarina kilo bildirimi yapmali. Onu unutmayalim
Tugba listede yeniHayirli olsun canim.
PeriBisiklet az gelir sana. Hergun 1 saat yuru canim
Simdi nasilsin iyi misinn
Yuzumde bi davulla geziyorumDaha iyiyim canim. Sen nasil oldun?
Yuzumde bi davulla geziyorum
Agri kesici ictim rahatim simdilik
Bi da aç aç dolasiyorumm
Hic aklima gelmediki boyle biseyZor bir surec ama neticesi iyi olacakEtli sebze corbasi yapsaydin keske. Blenderdan gecirir icerdin pipetle. Et tok tutardi.
Tadi nasil olur ki acaba etin blendirdan gecirilmis haliZor bir surec ama neticesi iyi olacakEtli sebze corbasi yapsaydin keske. Blenderdan gecirir icerdin pipetle. Et tok tutardi.
Tadi nasil olur ki acaba etin blendirdan gecirilmis hali
Col tesekkur ederim vallahiAt baharatini guzelce. Et suyuna yapilmis corba gibi oluyor. Tabi tadi daha yogun ve lezzetli
Bencede doğru diyorsun :) 30 dk bisiklet çalışmıştım şimdi yine 30 dk daha çalıştım. 1 saat bisiklet çalışması 20 dk yürüyüş oldu :)Iyi aksamlar
Yatakta yaziyorum. Oglani yeni uyuttum. Yazdiklarinizi okuyordum. 2 mezunumuz varAeben abla izinli ama yarina kilo bildirimi yapmali. Onu unutmayalim
Tugba listede yeniHayirli olsun canim.
PeriBisiklet az gelir sana. Hergun 1 saat yuru canim
Bencede doğru diyorsun :) 30 dk bisiklet çalışmıştım şimdi yine 30 dk daha çalıştım. 1 saat bisiklet çalışması 20 dk yürüyüş oldu :)
Allahım Allahımmmm kızııım sen niye lapa yaptın...inşallah gelecek cuma listedesin...
Tadi guzel ya ben begeniyorum lapayi :)Bi deniyimmmm dedim kuzum tadi guzelmisINSALLAH liseteye girmek icin sabirsizlaniyorum
Canıımm seni çok iyi anlıyorum bademcik ameliyatı olduğumda 4 hafta aç kalmıştım çok ağır geçmiştiTadi guzel ya ben begeniyorum lapayi :)
Su an lapa bile olsa yiyebilrm tabi çenem duzgun olsaydi o derece açımm
İnsallah o kadar agir gecirmemCanıımm seni çok iyi anlıyorum bademcik ameliyatı olduğumda 4 hafta aç kalmıştım çok ağır geçmişti
Bende sadece süt içmiştim ve dondurma yemiştim şimdi dondurma görünce midem bulanıyoİnsallah o kadar agir gecirmem((
İcim disim corba oldu
Bende mercmek corbasindan sogudumBende sadece süt içmiştim ve dondurma yemiştim şimdi dondurma görünce midem bulanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?