- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Tesekkur ederım sana da gecmis olsunBende mercmek corbasindan sogudum
Cok gecmis olsun gercekten
Hayatcım sana çok güveniyorum..kuğu gibi bir gelin olacaksın..Bi deniyimmmm dedim kuzum tadi guzelmisINSALLAH liseteye girmek icin sabirsizlaniyorum
Şimdi anladınız mı neden natureyi almadık listeye...çünki biliyordum pes edeceyini...
Kararsızcım senin rahatsızlığın ne?kaçırmışım ben...geçmiş olsun..Tesekkur ederım sana da gecmis olsun
Bademcik ameliyatımı çok ağır geçirdiğimi söylemiştim de onun için yazmıştı geçmiş olsun diyeKararsızcım senin rahatsızlığın ne?kaçırmışım ben...geçmiş olsun..
Bademcik ameliyatını kastetmedim... Tansiyon problemin var mı?Bademcik ameliyatımı çok ağır geçirdiğimi söylemiştim de onun için yazmıştı geçmiş olsun diye
Şuanki rahatsızlığım da midem bulanıyo çarpıntım oluyo nefes alamıyorum halsizlik var hiç böyle olmamıştım Bikaç gündür böyle
YokBademcik ameliyatını kastetmedim... Tansiyon problemin var mı?
Hayatcım sana çok güveniyorum..kuğu gibi bir gelin olacaksın..
Tadi guzel ya ben begeniyorum lapayi :)
Su an lapa bile olsa yiyebilrm tabi çenem duzgun olsaydi o derece açımm
Canım benim sen ne zaman geldin?unuttum tam tarihi...
Hayatcim pc deysen . Takima yazdigin ilk masajin hangi tarih bi bakarmisin . Tam gun olarak onemli , not dusulecek yarin listeyede ondan
Evet bencede ..
Birazdaha sabret hayat
Hayatım bildirim yapmayı unutma...Günaydın canlar ben buarlaar erken yatiyorum kalkiyorum oturuyorum hero yatiyorum icmde heyecan var birazda endise sanirim ondan biraz uyku duzenim sasti 4 5 saat uyku bana yetiyor hemen uyanmak istiyorum öğlen de uykum geliyor duzeltmeye caliscam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?