Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Iyi geceler kızlar ancak oturdum,gecikmeli de olsa büyük şairi anmak istedim sizinle de...Hayatımda çok önemlidir benim Nazım Hikmet...ilk ezberlediğim şiir onundur..bugün pazar diye başlayan hani...tamam burası zayıflama topiği ama kendimizle ilgili şeyleri de paylaşıyoruz diye ustanın bir şiiriyle doğum gününü anmak istiyorum..,eminim bu şiirini sizde seviyorsunuzdur...

Yaşamak şakaya gelmez,
büyük bir ciddiyetle yaşayacaksın
bir sincap gibi mesela,
yani, yaşamanın dışında ve ötesinde hiçbir şey beklemeden,
yani bütün işin gücün yaşamak olacak.

Yaşamayı ciddiye alacaksın,
yani o derecede, öylesine ki,
mesela, kolların bağlı arkadan, sırtın duvarda,
yahut kocaman gözlüklerin,
beyaz gömleğinle bir laboratuvarda
insanlar için ölebileceksin,
hem de yüzünü bile görmediğin insanlar için,
hem de hiç kimse seni buna zorlamamışken,
hem de en güzel en gerçek şeyin
yaşamak olduğunu bildiğin halde.

Yani, öylesine ciddiye alacaksın ki yaşamayı,
yetmişinde bile, mesela, zeytin dikeceksin,
hem de öyle çocuklara falan kalır diye değil,
ölmekten korktuğun halde ölüme inanmadığın için,
yaşamak yanı ağır bastığından.

Şimdi anladınız mı neden natureyi almadık listeye...çünki biliyordum pes edeceyini...

Listeye girseydi belkide elbirliğiyle onu motive edebilirdik...sırf yarınki bildirimde ne yapabileceğini görebilmek için asılırdı diyetine..bilemeyiz...

Kararsızcım senin rahatsızlığın ne?kaçırmışım ben...geçmiş olsun..
Bademcik ameliyatımı çok ağır geçirdiğimi söylemiştim de onun için yazmıştı geçmiş olsun diye

Şuanki rahatsızlığım da midem bulanıyo çarpıntım oluyo nefes alamıyorum halsizlik var hiç böyle olmamıştım Bikaç gündür böyle

Bademcik ameliyatını kastetmedim... Tansiyon problemin var mı?

Hayatcim pc deysen . Takima yazdigin ilk masajin hangi tarih bi bakarmisin . Tam gun olarak onemli , not dusulecek yarin listeyede ondan

Ablacim gormemisim.msjini ksbkamaa sen bakmissin cok tesekkur ederim ilk msjm 4 ocak dediğin gibii dogru ablam ☺

Günaydın canlar ben buarlaar erken yatiyorum kalkiyorum oturuyorum hero yatiyorum icmde heyecan var birazda endise sanirim ondan biraz uyku duzenim sasti 4 5 saat uyku bana yetiyor hemen uyanmak istiyorum öğlen de uykum geliyor duzeltmeye caliscam

Hayatım bildirim yapmayı unutma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…