Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bak bebeğim izinli olursan eğer geri kilo alarak dönersim
çünkü bendede öyle oldu bence hiççç izinli yazdırma

çok sağol uyarın için, elimden geldiğince dikkat ederim.

Zayifim evde net yokmu ? Yada cebe paket yapsan bu aylik
canım net var evde sınırsız limit, tlf. da da var hemde 4 gb. ama bizde 2 çocuk olacak ve eşimle bir yerlere gitmeyi planlıyoruz, bildirim vs. yapamam ondan izinli olmalıyım, takımıma zarar vermemeliyim

abla. dun niye spora gelmedin
Kilon icin tebrikler

dün yapamadım canııım

Veeee kizlarrrrr beni mezun ediyorsunuzzz
Ameliyat olmamin verdigi sans mi anlayamadim
55.6kiloyim yuupppii
Fotograflarimi bile hazirladimm hemen koyuyorumm

ne mutlu sana canım, mezun oluyorsun, inşallah bundan sonra çokkilo almazsın, aman dikkat olur mu fotolarını bu gün koy ama görmek istiyoruuummm

koydum ya ablam yukarda
yokyok almam inşallah alırsam da 6 ay sonra hoop burdayım zaten burdan ayrılmıyorum yıne dıkkat ederım ama mezun olma şerefi yaşıycam :)

Nazlim ben senin gibi spor yapsam vede duzgun diyet çöp olmustum simdiye ... Senin bunyede zor :) ama geriye donup baktigimizda katettigin yok muthiş masallah sana

aeben ablacığım benim takılmalar şimdi başlayacak aslında kilo olarak spor çok etki etmesede görüntü olarak baya fark var ablacığım . yavaş yavaş emin adımlarla ilerliyorum İNŞALLAH bu sefer geri almadan koruma evresini başarıyla atlatırım

Ben de mi oncesi sonrasi koyucaktm allahim sukurler olsun
İlk fotograf agustosun sonu ikincisi bu sabah
Gobegimin fotografi ilki bir ay oncesine kadar cok olmadi ikincisi bu sabah

kız sen ağustostada gayet iyiymişsin şimdide çok iyisin, maşallah canımmm

Ben de mi oncesi sonrasi koyucaktm allahim sukurler olsun
İlk fotograf agustosun sonu ikincisi bu sabah
Gobegimin fotografi ilki bir ay oncesine kadar cok olmadi ikincisi bu sabah
Ozeklle bacaklar cok incelmis böcuk birde artik baya bir kaslanmissin bariz belli . Masallah sana ..

Sende bu azim
Olduktan sonra nazlim hic supem yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…