Kilo alma koru diye handemhaftaya niye abla
senin varlığın yeter ablam benimKilo bildirimim
Gecen hafta 64.4
Bu hafta 64.7
Fark - 300 gr ...
Lapanin farki geri geldi yAni bu hafta kilo veremedim . Listeye kotu yansizcak affedin artik ablanizi . Birkac gundurde diyet yok sadece dikkat ediyorum..
İzindede olsa kilo bildirmeye devam edicem.. Yazada kalan bir kac kiloyu veririm insallah ..
artık vermeyim zaten koruyum yeter banaKilo alma koru diye handemher hafta kilo bildireceksin yoksa saliyoruz hemen :)
liliş yaz bakalım hadiGünaydın kızlarr nasılll kilolarrr
Kızçelerimm;liliş yaz bakalım hadi
bravo sana lilişKızçelerimm;
Benim geçen hafta kilom 54 idi
Bu hafta 53
bak bebeğim izinli olursan eğer geri kilo alarak dönersimgünaydın kızlar
geçen hafta 65.9
bu hafta 65.7
fark 200 gr
yüzde 0,30
@Aynura88 bu 3 hafta kv memlekete gidecek, evde olacağım, dolayısıyla int. giremeyebilirim , izinli yaz lütfen...
arkadaşlar hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum, özellikle @hayatbos cum harika kilo vermişsin, sakın bırakma ve bu azimle devam et...... ayrıcaAlessa_ mezun olacakmışsın başarılar... hepinize sevgiler...
günaydın kızlar
geçen hafta 65.9
bu hafta 65.7
fark 200 gr
yüzde 0,30
@Aynura88 bu 3 hafta kv memlekete gidecek, evde olacağım, dolayısıyla int. giremeyebilirim , izinli yaz lütfen...
arkadaşlar hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum, özellikle @hayatbos cum harika kilo vermişsin, sakın bırakma ve bu azimle devam et...... ayrıcaAlessa_ mezun olacakmışsın başarılar... hepinize sevgiler...
Ben listeye girmeyeceğim ama sizi bırakmıyorum,bravo sana liliş
Sen zaten takimin bir parcasisinBen listeye girmeyeceğim ama sizi bırakmıyorum,
Sizi takip ettikçe azimim yükseliyorr
abla. dun niye spora gelmedingünaydın kızlar
geçen hafta 65.9
bu hafta 65.7
fark 200 gr
yüzde 0,30
Nazlim ben senin gibi spor yapsam vede duzgun diyet çöp olmustum simdiye ... Senin bunyede zor :) ama geriye donup baktigimizda katettigin yok muthiş masallah sanadün spor olarak 45 dk koşu bandında yürüyüş , 1 saat plates
Oyy oyyySen zaten takimin bir parcasisin
Lilisim , listeyi bosver . Mucuks ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?