• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

orda daha cok yağ varya ablam ondandır ama sendekı bu sporla gıder hepsı bırazcık zaman

İNŞALLAH canım aksatmadan devam etmeye çalışıyorum bakalım yaza fit olmam lazım oğluşun ilk doğum gününde hamile kaldığım kiloya gelmiştim . 2.doğum gününde de İNŞALLAH hedef kiloma gelirim :)

***7.TAKIM 395.ETAP***
aeben(64.4/64.7/-0.3/%-0.47)izne ayrıldı
naz(59.4/59.1/0.3/% 0.51)
daydream15(74.9/74.2/0.7/% 0.94)
honey_ball(58.1/56.9/1.2/% 2.07)

tatlibikiz(57.4/55.6/1.8/% 3.14)mezun olmak istiyor
perigunlugu(75.5/75/0.5/% 0.66)
sosyalfen(73///)kilosu sabit
yorgunrapunzel(80/77.1/2.9/%3.63)kkarasiz isimli üye nick deyiştirdi
zayifolacam(65.9/65.7/0.2/% 0.3)izne ayrıldı
esmaaa06(59.2/57.9/1.3/% 2.20)
tattoos_(55.5/53.2/2.3/% 4.14)penthos_isimli üye nick deyiştirdi.mezun olmak istiyor
mavvmavv(65.5///)
tubaturem06(69.4/69.6/-0.2/%-0.29)yeni üye.31 aralık katıldı.ilk kilo 71.3.hedef kilo 60

7.TAKIM ORTALAMASI:%

Son düzenleme:
Mavvmavv bildirim yapmadı...bu haliyle bile müthiş listemiz.tuğbacım seni ekledim.ama 1.lik için eleye bilirim.bakalım durumlar nasıl olacak?arzum kontrol edermisin kuzum

Casusluk yapan varmı durumlar nasıl?bir kaç saat önce masmaviyi de gördüç aşağıda ama bildirim yapmamış...baharım gelmiş...gelecek haftada listeye girersin inşallah...

İNŞALLAH canım aksatmadan devam etmeye çalışıyorum bakalım yaza fit olmam lazım oğluşun ilk doğum gününde hamile kaldığım kiloya gelmiştim . 2.doğum gününde de İNŞALLAH hedef kiloma gelirim :)
ınsallahhh :)

Mavvmavv bildirim yapmadı...bu haliyle bile müthiş listemiz.tuğbacım seni ekledim.ama 1.lik için eleye bilirim.bakalım durumlar nasıl olacak?arzum kontrol edermisin kuzum

Kararsizin yuzdesinin onune % isareti koy guzelim. 3.63 oluyor 3 hane yazinca canim.

Aynura otobusteyim demissin. Hayirdir nereden geliyorsun?:KK66:

Hulya abla, olurum 2 haftaya mezun insallah:KK66:

Zayifolcam gobekteki uyusukluk ta yumusaklik ta spor yaptikca gidiyor canim. Duzenli spor yap:KK66:
honey 4 sene oldu sezeryan olalı hala uyuşuk benim
midem bulanıyor dokunduğumda sünger gibi

Benim ortada hemen vajina ustunde kaldi uyusukluk. Sertlesti baya kalmadi yumusaklik. Ben bir daha ameliyat olmam ama Allah mecbur etmesin.
honey doğumdan 1 yıl sonra safra kesesini aldırdım
laparoskopi ile kapalı yaptılar şişirdiler dana kadar karnımı
o zaman karın duvarımda yırtılmalar olmuştu
ne ağrı çektim ölüyorum sandım
çok uyuşuk sinir bozucu bir uyuşukluk

honey doğumdan 1 yıl sonra safra kesesini aldırdım
laparoskopi ile kapalı yaptılar şişirdiler dana kadar karnımı
o zaman karın duvarımda yırtılmalar olmuştu
ne ağrı çektim ölüyorum sandım
çok uyuşuk sinir bozucu bir uyuşukluk

Ondandir o zaman seninki. Bende yok cunku. Ben karin egzersizi de yapmadim. Sen yaptin mi bolgesel?

Back
X