- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.156
- 598
- 36
Ooof yaaa gelmezse çıldırırım.....vallahı bılmıyorumkı cok yogun oldugunu bılıyorum sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooof yaaa gelmezse çıldırırım.....vallahı bılmıyorumkı cok yogun oldugunu bılıyorum sadece
Ooof yaaa gelmezse çıldırırım.....
hayır honey birara jillian yaptım birazOndandir o zaman seninki. Bende yok cunku. Ben karin egzersizi de yapmadim. Sen yaptin mi bolgesel?
vallahı bılmıyorumkı cok yogun oldugunu bılıyorum sadece
karne alınca 6 ay sonramı geliniyor geriFıstığım karnelerinizi seabahar hazırlayacak ve haber vericek buraya...
hayır honey birara jillian yaptım biraz
oyleymıskarne alınca 6 ay sonramı geliniyor geri
karne alınca 6 ay sonramı geliniyor geri
Evet canım.inşallah gelmezsin...karne alınca 6 ay sonramı geliniyor geri
ssvd mi düşünüyonBenim ortada hemen vajina ustunde kaldi uyusukluk. Sertlesti baya kalmadi yumusaklik. Ben bir daha ameliyat olmam ama Allah mecbur etmesin.
honey mezun olma amacım biraz ders çalışmakHande fikrin degismedi mi, kursana sen de bir takimBak kapanan takimlar var.
aynur mavvmavva özel mesajda attım ama tık yokEvet canım.inşallah gelmezsin...
ssvd mi düşünüyon
honey mezun olma amacım biraz ders çalışmak
ilgilenemem ben şu durumda
kaptan olamam yani
yok be arzu ben sinirime hakim olamamUnutmusum onu canim kusura bakma. Senden iyi kaptan olurdu. O yuzden durup durup soyluyorum![]()
her cocuk kardesi hakeder arzu bunu gozardi etme daha bebegin kucuk buyusun insallh rabbim ikinci cocuk sevgisini icine verecekBir daha dusunmuyorum canim. Rabbim omur versin bunu buyuteyim.
Catim dar benim. Uzun saatler sonrasinda aglaya aglaya sezaryene almislardi...
her cocuk kardesi hakeder arzu bunu gozardi etme daha bebegin kucuk buyusun insallh rabbim ikinci cocuk sevgisini icine verecek
sonuclar cok iyi masaAllah