- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
Arzum listeyi kontrol et sorun yoksa taşı bi zahmet.tuğba listeye girmese bile 0.03lük bi farkla kaçırdık 1.liği...
Ama haketti pislik herif bi de anlatiyo
Ayyyy haykırarak güldüm yani...bu ne ya..bi de 38üye 22ziyaretçi okuyor ...ayyyy....çok güldüm çok...aptalın biri...şimdi konu rekor kırar...linç eder onu kadınlar...zaten bunu bilerek açmış...yoksa neEzgi nasil konular okuyorsun oyle. Bir de yorum yapmissin
Saf kuzum benim bence öğle konular bilerek açılır . yoxsa hayatta böyle şuursuz insanlar var mı yaAma haketti pislik herif bi de anlatiyo
Linc etcez onuuuAyyyy haykırarak güldüm yani...bu ne ya..bi de 38üye 22ziyaretçi okuyor ...ayyyy....çok güldüm çok...aptalın biri...şimdi konu rekor kırar...linç eder onu kadınlar...zaten bunu bilerek açmış...yoksa ne
Vardir aynurum ya yalan mi yoksaSaf kuzum benim bence öğle konular bilerek açılır . yoxsa hayatta böyle şuursuz insanlar var mı ya
Benim sıkıntım elinden gelip de bilerek yapmayanlar...Tamam canim geciyorum pc ye. Sikma canini. Hepimiz elimizden geleni yaptik. Bak 2 tane mezunumuz var
Benim sıkıntım elinden gelip de bilerek yapmayanlar...
Ellerine sağlık canım,taşımışsın...kaç haftadır bırakmadığımız 1.lik gitti....Yapan da yapmayan da kendine kuzum. Takilma cok
Ellerine sağlık canım,taşımışsın...kaç haftadır bırakmadığımız 1.lik gitti....
EvettDereceler unutulur gider, arkadaslik omur boyu tatlim. Biz gonullerin birincisiyiz
Alkış yapan smilelerrrrr....şair gibi konuştun kızzz...Dereceler unutulur gider, arkadaslik omur boyu tatlim. Biz gonullerin birincisiyiz
Gorusuruzzz :)Ben oy kullandim. Esimi almaya gidecegim. Aksama gorusuruz canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?