sporunu yap abla lutfeeeeen
Sana da iyi dinlenmeler canım.vakit buldukca gel aramıza...özliycem o düzenli raporlarını...kızlar hepinizi tebrik ederim, dereceye girmenize katkım olamadı özür dilerim, ama günlerdir wc sorunum var, sırf şu karabuğday yüzünden, kayısı vs. yedim ama pek etkili olmadı her neyse, hepinize hayatınız boyunca mutlu, sağlıklı günler dilerim... öpüldünüz...
@hayatbos canım sakın diyetini bozma olurmu,senin düğün fotonu görmek isterim, incecik kuğu gibiiii, sevgilerrr
canım birazdan yapıcam, ama sanırım artık eksi hakkım kalmadı, birde daha önce yazdım izine ayrıldım, fazla nette takılamıycam, yani bildirim yapamayabilirim, merakta kalma.., ayrıca sende mezun oldun, fotolarına bayıldım, zaten çok güzeldin, iyice güzelleşmişsin , seni çok öpüyorum canım, spor yapmaya devam edeceğim ama fırsatını buldukça, şimdi çocuklar uyudu, birazdan yapıcam :) sevgiler canım
Doğadanın kayısı çayını al,wc dden çıkamazsın :)kızlar hepinizi tebrik ederim, dereceye girmenize katkım olamadı özür dilerim, ama günlerdir wc sorunum var, sırf şu karabuğday yüzünden, kayısı vs. yedim ama pek etkili olmadı her neyse, hepinize hayatınız boyunca mutlu, sağlıklı günler dilerim... öpüldünüz...
@hayatbos canım sakın diyetini bozma olurmu,senin düğün fotonu görmek isterim, incecik kuğu gibiiii, sevgilerrr
canım birazdan yapıcam, ama sanırım artık eksi hakkım kalmadı, birde daha önce yazdım izine ayrıldım, fazla nette takılamıycam, yani bildirim yapamayabilirim, merakta kalma.., ayrıca sende mezun oldun, fotolarına bayıldım, zaten çok güzeldin, iyice güzelleşmişsin , seni çok öpüyorum canım, spor yapmaya devam edeceğim ama fırsatını buldukça, şimdi çocuklar uyudu, birazdan yapıcam :) sevgiler canım
Aynı anda yazmışız :)Aynuram küsmekde ne ? kizdim dogru Ama kendim icin degil ...
Bu takimlar niye var biliyormusun ? Kilo vereni alkislamaktan cok ,veremeyene yardimci olmak icin .
Kilo bildirimi yapmayana kizarsin okey ama sabit cikana yada kilo alana
kizma hakkin oldugunu sanmiyorum.
Bugun fatos 2 kiloda verse kendine kilo alsada kendine , evet bu listeyi etkiler ama listeden onemli seylerde var bu hayatta
Seviyorum hepinizi , mucuks :)
Doğadanın kayısı çayını al,wc dden çıkamazdın :)
Yaaaaa...azarlamayın beniii...ağlıycam bak...Eleştirmekten ziyade motive etmekten yanayım..,yöneticilik yaptığım dönem elemanlarımın hiçbirini eleştirmedim hep önayak olup motive ettim...onların yapması gereken işlere bile el attım...ve hiç kaybetmedim..nacizane tavsiyemdir...bu hafta olamazsak haftaya 1. Oluruz...düşünsenize her yıl Fenerbahçe şampiyon olsa (ne güzel olur) ne anlamı kalır rekabetin...Tabi ki Aynura hırsını anlıyorum ama Aeben incindi bana kalırsa..umarım yanılıyorumdur...
Seneler gecince onlarda olgunlasip anliycaklar hulyam hic supem yokEleştirmekten ziyade motive etmekten yanayım..,yöneticilik yaptığım dönem elemanlarımın hiçbirini eleştirmedim hep önayak olup motive ettim...onların yapması gereken işlere bile el attım...ve hiç kaybetmedim..nacizane tavsiyemdir...bu hafta olamazsak haftaya 1. Oluruz...düşünsenize her yıl Fenerbahçe şampiyon olsa
(ne güzel olur) ne anlamı kalır rekabetin...Tabi ki Aynura hırsını anlıyorum ama Aeben incindi bana kalırsa..umarım
yanılıyorumdur...
Rica ederim tabiki azarlamıyorum..."ben olsam ne yapardım" ı yazdım sadece...Yaaaaa...azarlamayın beniii...ağlıycam bak...
Ama ablam kilp vermeyenin nesine yardımcı olayım ben?nasıl olayım ki?yemesin de zayıflasın.ha evet biri diyetini düzgün yapar kilp veremezse ona kızamam evet...ama biri dikkat etmeyip kilo alırsa ya da veremezse ona bal gibi de kızarım...bana ne bana ne kızıyom işte...Aynuram küsmekde ne ? kizdim dogru Ama kendim icin degil ...
Bu takimlar niye var biliyormusun ? Kilo vereni alkislamaktan cok ,veremeyene yardimci olmak icin .
Kilo bildirimi yapmayana kizarsin okey ama sabit cikana yada kilo alana
kizma hakkin oldugunu sanmiyorum.
Bugun fatos 2 kiloda verse kendine kilo alsada kendine , evet bu listeyi etkiler ama listeden onemli seylerde var bu hayatta
Seviyorum hepinizi , mucuks :)
Ablam takimdan ayrlan ayrilana jilliandan:)kızlar hepinizi tebrik edom, dereceye girmenize katkım olamadı özür dilerim, ama günlerdir wc sorunum var, sırf şu karabuğday yüzünden, kayısı vs. yedim ama pek etkili olmadı her neyse, hepinize hayatınız boyunca mutlu, sağlıklı günler dilerim... öpüldünüz...
Sen benim için kendi özelliğini bunca zamandır anlamadıysan ben ne diyim ablamSeneler gecince onlarda olgunlasip anliycaklar hulyam hic supem yok
Kirilmadim hulyam sadece her zamanki gibi geneli dusundum bana soylenmiyorsa kimseye soylenmesin benim bir ozelligim yok cunki
Yaaaaa...azarlamayın beniii...ağlıycam bak...
Ablam takimdan ayrlan ayrilana jilliandan:)
Bildirim yapamasan da sporunu yap olur mu???
İlahi canım ya...sordum paylaşıma...bakalım ne cevap gelecek...şimdi ben izinli miyim kızlar değil miyim?ona göre yiycem dermişim
şimdi ben izinli miyim kızlar değil miyim?ona göre yiycem dermişim
Sağol bitanem...böyle düşünmene sevindim...en azından biri memnuncanım sen iyi bir kaptansın, bu takımda olanlar şanslı bence, diğer takımlarda fazla düzen yok, sen her mesejı her menüyü takip ediyorsun ve gerekli yorumunu yapıyorsun, gerçekten kilo vermek isteyen, bu yorumları dikkate almalı tabi, ben böyle düşünüyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?