Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar hepinizi tebrik ederim, dereceye girmenize katkım olamadı özür dilerim, ama günlerdir wc sorunum var, sırf şu karabuğday yüzünden , kayısı vs. yedim ama pek etkili olmadı her neyse, hepinize hayatınız boyunca mutlu, sağlıklı günler dilerim... öpüldünüz...

@hayatbos canım sakın diyetini bozma olurmu,senin düğün fotonu görmek isterim, incecik kuğu gibiiii, sevgilerrr

sporunu yap abla lutfeeeeen

canım birazdan yapıcam, ama sanırım artık eksi hakkım kalmadı, birde daha önce yazdım izine ayrıldım, fazla nette takılamıycam, yani bildirim yapamayabilirim, merakta kalma.., ayrıca sende mezun oldun, fotolarına bayıldım, zaten çok güzeldin, iyice güzelleşmişsin , seni çok öpüyorum canım, spor yapmaya devam edeceğim ama fırsatını buldukça, şimdi çocuklar uyudu, birazdan yapıcam :) sevgiler canım

Eleştirmekten ziyade motive etmekten yanayım..,yöneticilik yaptığım dönem elemanlarımın hiçbirini eleştirmedim hep önayak olup motive ettim...onların yapması gereken işlere bile el attım...ve hiç kaybetmedim..nacizane tavsiyemdir...bu hafta olamazsak haftaya 1. Oluruz...düşünsenize her yıl Fenerbahçe şampiyon olsa (ne güzel olur) ne anlamı kalır rekabetin...Tabi ki Aynura hırsını anlıyorum ama Aeben incindi bana kalırsa..umarım yanılıyorumdur...

Aynuram küsmekde ne ? kizdim dogru Ama kendim icin degil ...
Bu takimlar niye var biliyormusun ? Kilo vereni alkislamaktan cok ,veremeyene yardimci olmak icin .
Kilo bildirimi yapmayana kizarsin okey ama sabit cikana yada kilo alana
kizma hakkin oldugunu sanmiyorum.
Bugun fatos 2 kiloda verse kendine kilo alsada kendine , evet bu listeyi etkiler ama listeden onemli seylerde var bu hayatta
Seviyorum hepinizi , mucuks :)

Sana da iyi dinlenmeler canım.vakit buldukca gel aramıza...özliycem o düzenli raporlarını...

Doğadanın kayısı çayını al,wc dden çıkamazsın :)

Aynı anda yazmışız :)

Yaaaaa...azarlamayın beniii...ağlıycam bak...

Seneler gecince onlarda olgunlasip anliycaklar hulyam hic supem yok
Kirilmadim hulyam sadece her zamanki gibi geneli dusundum bana soylenmiyorsa kimseye soylenmesin benim bir ozelligim yok cunki

Ama ablam kilp vermeyenin nesine yardımcı olayım ben?nasıl olayım ki?yemesin de zayıflasın.ha evet biri diyetini düzgün yapar kilp veremezse ona kızamam evet...ama biri dikkat etmeyip kilo alırsa ya da veremezse ona bal gibi de kızarım...bana ne bana ne kızıyom işte...

Ablam takimdan ayrlan ayrilana jilliandan:)
Bildirim yapamasan da sporunu yap olur mu???

Seneler gecince onlarda olgunlasip anliycaklar hulyam hic supem yok
Kirilmadim hulyam sadece her zamanki gibi geneli dusundum bana soylenmiyorsa kimseye soylenmesin benim bir ozelligim yok cunki
Sen benim için kendi özelliğini bunca zamandır anlamadıysan ben ne diyim ablam

Yaaaaa...azarlamayın beniii...ağlıycam bak...

canım sen iyi bir kaptansın, bu takımda olanlar şanslı bence, diğer takımlarda fazla düzen yok, sen her mesejı her menüyü takip ediyorsun ve gerekli yorumunu yapıyorsun, gerçekten kilo vermek isteyen, bu yorumları dikkate almalı tabi, ben böyle düşünüyorum,

2 yıl önce 20 yıldır günde 2 paket içtiğim sigarayı bıraktım...şu var ki diyet yapmak sigarayı bırakmaktan çok daha zor...gaza gelip motive oluyorsun,offf aman yesem nolur deyip börekleri götürüyorsun,bla bla bla...bu kadar motive isteyen uzun zaman alan bir uğraşta dışarıdan gelen her eleştiri balona batırılan iğne etkisi yapar dostlarım...yol göstermek ayrı..geçen gün paylaştığım kazların yolculuğunu hatırlatmak isterim.,,

Sağol bitanem...böyle düşünmene sevindim...en azından biri memnun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…