Mutluluk yok kuzum,huzur yok kuzum...ayrı evde yaşadığım fakat sabahtan akşama bizde olan kv ve ruhsal problemleri olan bi de dul görümcem var.sonuçta sevgim yetmiyor beni mutlu etmeye...
Bu zamanlarda stresde çok normaldır,takma derim keyfini çıkar.en güzel zamanların...
Sezeryan daha zor ya...
Hayat kiz sen evlilikten ve getirecekleribden cok korkuyorsunALLAH nasp edrrse Bakalimm beni neler bekliyor
Surekli kalicimi olcak ?:))kardeşimde kalıyolar aeben abla da hergün beraberiz nerdeyse
çok yakın evlerimiz
Ha birde bebegin sagligi acisindan normal dogum mutlaka . Bebegim o dar hazneden. Gecmesi lazim
Surekli kalicimi olcak ?:))
Hayat kiz sen evlilikten ve getirecekleribden cok korkuyorsun.
Normal dogumdan degilde sezeryandan korku kizlar . Birkac saat sanci cekersiniz sonrasi bisi yok . Ama sezeryan oyle degil hayat boyu karniniz kesik olacak . Zaruri bir durum olmadikca kesinlikle yaptirmayin ....
Elifim anacin sizdemi ?
Perim ah perim mesajlatini okurken yillar evveli aklima geldibeni istediler , anneme soruyorum esim beni istedimi yoksa kv mi istedi diye nasil bir kendine guvensizliktir bu anlayamam . O zaman 67 kiloydum .. Kilo yuzunden kendime olan guvenim ne ic aciticiydi .. Neyseki kilolardanda o guvensizliktende kurtuldum . Sende kurtulacaksin insallah ..
Mesajlarinda bir guvensizlik var bunu iyi tahlil et . Bu kilodan dolayi kendibe guvensizliginmi yoksa o cocuga olan guvensizliginmi ?
Ne yazikki bu konuda dr. Pek guvenim yok
bir de doktorlar yönlendirmese hemen sezeryana
38+1de 3820 gr doğdu doriş, normal doğumu beklersek 4 kgyu geçer demişti doktorum
ege'de de sancı gelmesin diye bekledik 38 haftayı doldurmadan. hayatın tehlikye
girer vs. çok korkuttu
Hayat once evlen hamis kal dogumu o zaman dusunuruz .:))
Nazlim , elifin neslişin dogumu cok yakinmis gecen gun montiye yazdida :))) yillarca sabretti kiz sonunda muradina erecek insallah :))
Nazlim , elifin neslişin dogumu cok yakinmis gecen gun montiye yazdida :))) yillarca sabretti kiz sonunda muradina erecek insallah :))
Ne yazikki bu konuda dr. Pek guvenim yok
ne güzel işte hep beraber veririz canım yeterki vermek isteHoşgeldin canımValla benimde vermem gereken en az 20 kilo var ve gerçekten iyiki anlattın çok güzel bir örnek oldu benim için.
hoşbulduk canım :)Hoşgeldiniz
ayy bende senin gibi oluyorum aşık olunca yemek yemek isteiyorum hiç aklıma bile geliyor yemek üzgünken çok yemek yemek istiyorum benBugün hem moralim bozuk gibi hem heyecanım var gibi. Galiba baya karışığım. Hiç yeme isteğim bile yok kalmadı.
Hayatımda belki de ilk kez böyle oluyorum desem yalan olmaz. Diyetle ilgili değil, bir sorunum yok çok şükür. Dilerim en kötü dert bu olsun sadece. Eskiden "yok artık ya bir bayan bir erkek için böyle olamaz daha neler" derdim. Meğerse ne büyük konuşmuşum.
Hayat gelmis hos gelmisEvlilik cok guzel bir deneyim tatlim. Siz zaten ayri sehirde olacaksiniz. Hic korkma, cekirdek aile olursunuz karisaniniz olmaz. Dogumdan da korkma. O kadar heyecanlaniyorsun ki korku kalmiyor. Doktorunu bastan iyi sec. Son hafta doktor doktor gezme. Acil&zorunlu birsey olmadiktan sonra normal dogum yap
Peri gelmis, ask getirmisHayirlisi olsun canim. Gonlune gore olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?