Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ah canmm biz illallah ettik.... Ustune alinma sakin bak, gercekten cok itici tipler var. Cocuk 4.sinif olmus staja cikiyo bana siman karistirsana diyo.. Veriyorum malzemeleri al diyorum ben oranini bilmiyorum diyo.. Boyle bisey var mi.. ya da bizi hizmetci gibi gorenler oluyo.. Bazilari da cok iyi tedavi bitene kadar oturup yanlarina sohbet ediyoruz ekarte ediyoruz. Dogrusu da bu degil mi zaten

Aslında diyetisyeninde etkisi kesinlikle oluyor. Mesela ben şuan resmen hem _AYNURA_ hemde doktoruma mahçup olmamak için daha çok zorlamaya çalışıyorum :)
bir süre daha deneyip olmazsa gitmeyi düşünüyorum evet takımın etkisi çok büyük ben 30 kiloyu takım sayesinde verdim hatta yerken oraya nasıl yazarım korkusuyla elimden bıraktığım o kadar çok oluyor ki bazen kendini düşünmeyi bırakıp utanıp çekindiğinden yemekten vazgeçiyorum

Hayır kızartma yasak.bak ben ilk defa demedim sende yap istersen.tost maki aşını en yuksek dereceye aldım hamsiyi hafif tuzlayip koydum öyle güzel ızgara oldu ki.çok lezzetliydi.yada fırında yapabilirsin
Yok ızgara deyil iri balıklardan.ama fırında yaparım hiç sorun deyil.sadece kızartma olurmu diye merak ettim...

off diş demeyin dişlerim sızlıyor günlerdir

Ayneen öyle valla. Korkuyosun bişi yersen bile nasıl söylicem diye

Bugünki menümde aynen şöyle;
Lütfen menüme bakarken aşk var mı yok mu belirsizlik mevzusunu da göz önüne alın yememişsin demeyin

Sabah:
1 kk peynir
1 tb ekmeği
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
domates,salatalık,maydanoz,dereotu
1 şekersiz çay

Öğlen:
1 melisa çayı

Akşam:
Balık
Salata

1,5 lt su içtim. 20 dk kadar yürüyüş birde bisikleti eklersem tamamdır

çok da güzel bir menü olmuş

öğle yemeği zaruriyet değil aslında 2 öğüne indirebilsek keşke

Oooh misss...ben de kızımı uyutuyorum sonra hemen spora..

ooo 4lerin havası civası kime bir bilsem bende 4 oldum ama onlardaki hava bende hiç olmadı sen hangi üniversitedesin canım? 4el çalışmakmış asitanla çalışmakta amaç bize öyle denmiştiyani bilmiyorsa gitsin öğrensin zorundamısın sen ya birde ne kaba öyle karıştır ne ya bende bilmiyorum deseydin ben olsam kesin ölye derdim ay sen böyle deyince merak ettim acaba özlem benim hakkımda ne düşünüyordu:s

İyiymiş kuzum...elifime katılıyorum ben de 2kez yiyorum hep.3kez yediyimde kendimi iyi hiss etmiyorum...

Havvam sporunu yapıp +nı koymayı unutma haaa.grupda kızlar zor diyo bakalım...

Gaziantep universitesideym canm
Biz az tartismadik o kisilerle.. az sorun yasamadik yani bir donemim kaldi surda bitirmek icin bu hastandden kurtulmak icin sabirsizlaniyorum. İnsan olan insan gibi davranir.. Nasil doluymusum ama simdi farkettim cok ornek var boyle cokk edtanin enjektore cekilcegini bilmeyen ogrenci var 4.sinif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…