Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Raporum
Sabah
Yulaf kepekli ve peynirli omlet, salata ve sut.

Ogle
Firin mucver ve yogurt.

Aksam
Balik, salata ve salgam.

40dk kosu bandinda yurudum, 2.5 saat avmde gezdim ve leslie 5 mil yaptim. 4 litre su ictim.

Daha iyiyim canım
Ben de börülceyi sarmısaklı yoğurtlu yiyorum ama çeşit çeşit yapılıyor eminim ikimizin tarifi farklıdır sen nasıl yapıyosun

Bugün sınavım vardı güzel geçti gibi hissediyorum :) İnşallah sonuçları da bir o kadar güzel olur

Bugünki menüm

Sabah:
1 kk peynir
4 zeytin
1 tb ekmeği
omlet
domates,salatalık,dereotu,maydanoz

Akşam:
soslu et
salata
yoğurt

2 lt su içtim, 1,5 saat kadar yürüyüş yaptım.

Karışık bitki çayımı içeceğim birde ceviz yedim :)

Daha iyiyim canım
Ben de börülceyi sarmısaklı yoğurtlu yiyorum ama çeşit çeşit yapılıyor eminim ikimizin tarifi farklıdır sen nasıl yapıyosun

Fasulye gibi pisiriyorum. Sogan ve domatesle. Sonra yogurtla servis ediyorum. Etin yanina garnitur olarak yapacaksam da buharda pisiriyorum. Yogurt, ceviz, nane ve kirmizi pul biberli dip sos yapip oyle servis ediyorum.

Insallah guzel bir sonuc alirsin sinavdan canim. Sosun tarifini alabilir miyim?

Fasulye gibi pisiriyorum. Sogan ve domatesle. Sonra yogurtla servis ediyorum. Etin yanina garnitur olarak yapacaksam da buharda pisiriyorum. Yogurt, ceviz, nane ve kirmizi pul biberli dip sos yapip oyle servis ediyorum.
Tariflerimiz aynıymış :) üzerine sarmısaklı yoğurtla çok güzel oluyo

Daha iyiyim canım
Canım lütfen yaptığln sporu topicde artıla..ddaha önceleri ciddiye alıyordun ne oldu?

OoOturtleOoO sana da ait söğlediyim...eğer takımca yapacak mesuliyeti taşıyamıyorsanlz takımdakı listeden çıkarayım sizi kızlar...

Ayyyy öldüm lahmacun yemektennn
Burda cenaze evine lahmacun yaptirilir

Sabah kahvaltimi yaptim zeytin yumurta falan
Daha simdi de iki uc kasik salata yedim

Ayyyy öldüm lahmacun yemektennn
Burda cenaze evine lahmacun yaptirilir

Sabah kahvaltimi yaptim zeytin yumurta falan
Daha simdi de iki uc kasik salata yedim

Ezgi beslenmene dikkat etmiyorsun canim. Kilo vermeye devam edersin bu kadar az yersen. Daha verecek kilon vardi da takimdan neden ayrildin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…