Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Spagetti nedir unuttum ben Birde geçenlerde hocalar çikolatadan bahsediyordu o nedir hatırlamıyorum artık tadını dedim ama gerçekten tadını hatırlayamıyorum en iyisi bence

Surada birkac ay yemeyeceksin canim. Sonra hem istedigin beden kiyafete rahat rahat gireceksin hem de cikolata yiyeceksin. Bu iki hazzi birarada yasamak icin insan omrunde birkac ay nedir ki

Surada birkac ay yemeyeceksin canim. Sonra hem istedigin beden kiyafete rahat rahat gireceksin hem de cikolata yiyeceksin. Bu iki hazzi birarada yasamak icin insan omrunde birkac ay nedir ki
Kesinlikleee Hedefim Mayıs sonunda mezuniyeti görmek en azından ucuna gelmek :)) O yüzden oldukça sıkı bir şekilde ilerlemem gerekiyor. Mesela önümüzdeki salı doğum günüm ve kesinlikle birşey yapmayın dedim :) Halbuki ben masayı donattırırdım o derece yaniii :)))

Hedefe giden yolda çekilen çile kutsaldır :)

Herkeseee iyi geceleeerr Yarında sabah ve öğlen sınavım var ondan sonra tamameeen rahatım artık daha sık gelebileceğim

@hayatbos canımmm menünü göremedim yada gözden mi kaçırdım bilemedim :) Benim menüme de bak bakalımmm nasıl

Sınavında başarılar ve iyi geceler canımmm...ben de uyusam iyi olacak...saar burda ooo 2 olacak neredeyse.

Aynurcum evde şöyle bi gezindim ne yiyim diye ,şu cevizli sucuklar oluyor ya dışı pestil gibi olan işte ondan yedim biraz zaten bi de o anda gitmicem haberini de aldım ya geçti seker isteğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…