- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
Spagetti nedir unuttum benBirde geçenlerde hocalar çikolatadan bahsediyordu o nedir hatırlamıyorum artık tadını dedim ama gerçekten tadını hatırlayamıyorum en iyisi bence
Artık miden mi alıştı nedir azıcık yiyorsunAyyyy öldüm lahmacun yemektennn
Burda cenaze evine lahmacun yaptirilir
Sabah kahvaltimi yaptim zeytin yumurta falan
Daha simdi de iki uc kasik salata yedim
Bugünkünü daha yeni yaptım oraya geçiyodum zatenCanım lütfen yaptığln sporu topicde artıla..ddaha önceleri ciddiye alıyordun ne oldu?
@OoOturtleOoO sana da ait söğlediyim...eğer takımca yapacak mesuliyeti taşıyamıyorsanlz takımdakı listeden çıkarayım sizi kızlar...
Sana da tatlımIyi geceler, tatli ruyalar
İyi geceler kuzum...Iyi geceler, tatli ruyalar
Lütfen bunu hergün yap tatlım...bak ben sporumu yapıp terli terli oturup oraya bildirip sonra giyiniyorum.Bugünkünü daha yeni yaptım oraya geçiyodum zaten
KesinlikleeeSurada birkac ay yemeyeceksin canim. Sonra hem istedigin beden kiyafete rahat rahat gireceksin hem de cikolata yiyeceksin. Bu iki hazzi birarada yasamak icin insan omrunde birkac ay nedir ki
Çok rahatladı m ya öyle boyle değil.hoş göndericekleri yerde palandöken de lüks bi otelmis ama napalim bebek olunca fedakarlık yapmak zorundasınGözün aydın zeynebim.
Eh işte gönlünce olmuş ne güzel.tatlı krizine yenik düşmedin dimi kuzum?,
Çok rahatladı m ya öyle boyle değil.hoş göndericekleri yerde palandöken de lüks bi otelmis ama napalim bebek olunca fedakarlık yapmak zorundasın
Ezgi beslenmene dikkat etmiyorsun canim. Kilo vermeye devam edersin bu kadar az yersen. Daha verecek kilon vardi da takimdan neden ayrildin[/QU
bilerek yememezlik yapmiyorumki
Hic aç hissetmedim kendimi bugun(
Bi de sancim vardi o zaten bitirdi bugn beni
O salatayi da istemeyerk yedim perimperigunlugu .!.:Artık miden mi alıştı nedir azıcık yiyorsun
Sınavında başarılar ve iyi geceler canımmm...ben de uyusam iyi olacak...saar burda ooo 2 olacak neredeyse.Herkeseee iyi geceleeerrYarında sabah ve öğlen sınavım var ondan sonra tamameeen rahatım artık daha sık gelebileceğim
@hayatbos canımmm menünü göremedim yada gözden mi kaçırdım bilemedim :) Benim menüme de bak bakalımmm nasıl
Basarilar canmHerkeseee iyi geceleeerrYarında sabah ve öğlen sınavım var ondan sonra tamameeen rahatım artık daha sık gelebileceğim
@hayatbos canımmm menünü göremedim yada gözden mi kaçırdım bilemedim :) Benim menüme de bak bakalımmm nasıl
Sanada iyi geceler fıstık.baklavaları menüne eklemeyi unutmuşsun kızzzBasarilar canm
AyNuram yaaaa gozunden de kacmaz hic bisey hahahaSanada iyi geceler fıstık.baklavaları menüne eklemeyi unutmuşsun kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?