Bugün karatay da olmaması gerrkn herseyi yapmissin tatlım olmaz böyle. Ya canım sıkkın çünkü yarin erzurum gidicem demiştim ya eğitim için.simdi görüştüm gideceğim yerle,adamlar haberimiz yok diyo.bashemsireyle görüştüm yarin haber bekle benden dedi bu yol işi, soğuk hava filan canım sıktı. Valiz filan strese girdimmenüm :
sabah karatay + 3 dilim ekmek
öğlen : muz + türk kahvesi
akşam : 2 lahmacun .. ( ev yapımıdır )
su içmedim adam akıllı
spor yapmadım .. yapacagm inss
Menün super..keşke o lahmacun olmasaydl...
Bugün karatay da olmaması gerrkn herseyi yapmissin tatlım olmaz böyle. Ya canım sıkkın çünkü yarin erzurum gidicem demiştim ya eğitim için.simdi görüştüm gideceğim yerle,adamlar haberimiz yok diyo.bashemsireyle görüştüm yarin haber bekle benden dedi bu yol işi, soğuk hava filan canım sıktı. Valiz filan strese girdim
Sağol tatlimevet aynen öle bugün çok bozdum diyeti .. çünkü migren ağrısıyla uğraşıyorum bir yandan.. spor da yapamadım .. sudan da midem bulandı gün boyu içmedim adam akıllı .. bide ablam geldi dışarı çıkmak zorunda kaldm ..
vardır herşeyde bi hayır gülüm .. stres etme kendini ..sağ salim gider gelirsin insallahh
Canım tatlı çekiyor ama nasıl anlatamam.ilk defa boyle oldumnoo noo noo
hem hazırlığını yapmışsın zaten rahatına bak ..Sağol tatlim
İsteyen için olur tatlım...istersen hafif olsin diye akşamları salata yoğurt yersin...
Daha şimdi sosyal güzel bi tatlı önerdi ondan yap yeCanım tatlı çekiyor ama nasıl anlatamam.ilk defa boyle oldum
Ama hülyam menü zaten zengin.lahmacun da ara öğün olarak yenilmiş.fazla olmuş bence...Lahmacunun kalorisi düşük Aynurum,ayrıca Karatay da serbest..
Aynura yazinca aklima geldi. Salatani bakliyatla ya da etle zenginlestirirsen yaninda ayranla cok guzel bir ogun olur canim. Mevsim salata haslanmis yesil mercimek-fasulye-bulgur-bugday vs haslayip karistirabilirsin. Ya da tavuk&balik didikleyebilirsin
Çeyrekten biraz fazla lahana,2 yeşil 1 kırmızı biber,1 bağ maydanoz,2-3 domates,3-4 diş sarımsak,4 soğan,tavuk bulyon,kimyon,karabiber,pul biber...bu seferkine kereviz koydum bazen kabakta koyuyorum..istediğin sebzeyi koyabilirsin..düdüklüde buhar çıktıktan sonra 30 dakika pişiriyorum..soğuyunca blenderdan geçirip büyükçe turşu kavanozuna koyup hooop dolaba.acıktıkça ısıtıp içiyorum..
Anim bem tarifi yap cok guzeldolapta pramit pasta var yedigim o kadar guzeldiki pastaya tenezul etmedmCanım tatlı çekiyor ama nasıl anlatamam.ilk defa boyle oldum
Evet yapDaha şimdi sosyal güzel bi tatlı önerdi ondan yap ye
Menüyü incelemedim Aynurum,olmaz tabi ara öğün dediğin meyve yada kuruyemiş yada ayran olursa iyi olur..Ama hülyam menü zaten zengin.lahmacun da ara öğün olarak yenilmiş.fazla olmuş bence...
Evet canım akupunktura gidiyorum. Orda doktorum bana liste verdi onu uygulamaya çalışıyorum hep.Iyi geceler perriii kizi
Ben senden cok memnuunum esim senin azmin beni dahada cok azimlendirecek
Diyetisyenemi gidiyorsun canim doktor derken iyisin dimi
Lahanadan vazgeçip kendi menumemi donuyimm simdi kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?