- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 168
- 32
ohh iyi yaa .. havalar ısınmış olur hem .. daha rahat gider gelirsin ..Seker ve ekmek karatay a gore birden bırakılmalı yoksa Alışman zor olur.benim o iş iptal oldu canım duam kabul oldubashemsireyle görüştüm mart ta gidicem
Herkeseee iyi gyıldızrrYarında sabah ve öğlen sınavım var ondan sonra tamameeen rahatım artık daha sık gelebileceğim
@hayatbos canımmm menünü göremedim yada gözden mi kaçırdım bilemedim :) Benim menüme de bak bakalımmm nasıl
bende simdi. Cekicem mekikBende 70mekikle açtım gozumu
elif canim sende emziriyosun kilomuzda ayni heralde 73 um ben destek olalim birbirimize9
tam buğday ekmeğimi aldım yarın bismillah diyorum inşallah.
annemler sabah gidiyor, yarına kapuskamı da pişiriyor kıymalı şuan
Hadi insallah Elif. Bana da yolla, canim cekti
Sosyal afiyet olsun canim
bende simdi. Cekicem mekik
elif canim sende emziriyosun kilomuzda ayni heralde 73 um ben destek olalim birbirimize
Ben mekik cekince basim dönüyor gobegim yuruyerek ip atlayarak erimezmi yoksa mekiksiz
Çok mu hızlı çekiyorsun mekiği Hayatcım...gözlerini bir noktaya sabitlemen gerekir mekik çekerken başın dönmez o zaman, yoksa boynunda ağrır...Ben mekik cekince basim dönüyor gobegim yuruyerek ip atlayarak erimezmi yoksa mekiksiz
Selam ben geldim sporumu yaptım da geldim
Çok mu hızlı çekiyorsun mekiği Hayatcım...gözlerini bir noktaya sabitlemen gerekir mekik çekerken başın dönmez o zaman, yoksa boynunda ağrır...
Arzum geçmiş olsun,paşamı uyutmadı seni,başın neden ağrıdı?Bu arada takımın Sahrap Soysalı oldun,tariflerin şevk veriyor :)
Eliiiif dönüşün muhteşem olacak sahalara :)
Mekiği yanlış çekmek çok sakıncalı aman diyim dikkat et,boynuna ağırlık vermeden gözleri sabitleyerek yapacaksın...Google'dan bi araştır ,nasıl mekik çekmeliyiz diye..Evet kuzum hizli çekiyorum sanirim boynumda kopucak gibi oluyor sanki cok zor arada çekiyorum ama yapamiyorum canimbide sabit noktaya bakiyim ozmn oldum olasi oleyim
Buket tatliyi ogle yemeginin uzerine yiyeceksin degil mi?Sanki yemek yemeyip gecistireceksin gibi geldi
Herkesin bildigi/uyarlayabilecegi tarifler diye dusunmus, hic yazma geregi duymamistim aslinda. Soruldukca cikiyor. Oglan uyutmadi evet. Ben de pel gucsuz ciktim. Hic dayanamiyorum uykusuzluga
Arzu diyet yemekleri topiği açsana,kahvaltını,tatlılarını,evde yaptığın kebapları...çok ciddiyim,çok hayır duası alırsın...Buket tatliyi ogle yemeginin uzerine yiyeceksin degil mi?Sanki yemek yemeyip gecistireceksin gibi geldi
Herkesin bildigi/uyarlayabilecegi tarifler diye dusunmus, hic yazma geregi duymamistim aslinda. Soruldukca cikiyor. Oglan uyutmadi evet. Ben de pel gucsuz ciktim. Hic dayanamiyorum uykusuzluga
Mekiği yanlış çekmek çok sakıncalı aman diyim dikkat et,boynuna ağırlık vermeden gözleri sabitleyerek yapacaksın...Google'dan bi araştır ,nasıl mekik çekmeliyiz diye..
Arzu diyet yemekleri topiği açsana,kahvaltını,tatlılarını,evde yaptığın kebapları...çok ciddiyim,çok hayır duası alırsın...
Hahahah bu konu espri olmuştu burada,ben normalde herkese ablam diye hitap ederim ama burada tuhaf geliyor biraz abla denince..sen bilirsin canın ne demek isterse onu de.. :)abla denince çok rahat yazamıyorum öbür türlü daha arkadaşça oluyor burda..Cekmesem gobegim gitmez mi peki
ben bisey sormak istiyorum benden sanriim buyuksunuz yanlış hatrlamiosam size abla mi diyim.kuzum die hitap.ediyorum yasitim gibi umarım yanlış anlamiyorsunuzdur
Hahahah bu konu espri olmuştu burada,ben normalde herkese ablam diye hitap ederim ama burada tuhaf geliyor biraz abla denince..sen bilirsin canın ne demek isterse onu de.. :)abla denince çok rahat yazamıyorum öbür türlü daha arkadaşlar oluyor burda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?