Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Seker ve ekmek karatay a gore birden bırakılmalı yoksa Alışman zor olur.benim o iş iptal oldu canım duam kabul oldu bashemsireyle görüştüm mart ta gidicem
ohh iyi yaa .. havalar ısınmış olur hem .. daha rahat gider gelirsin ..

bırakacam bırakacam :)

Canim en ustlerdeydi

senin menune diyecek laf yok on numara bes yildiz

esim sinavindanda iNSALLAH guzel not alirsn

akupuntur benim arkdsimda yapiodu cok memnundu ise yariyor

Kizlar dun uyuyyup kalmisim varya dun rapor verdkten sonra bi 45 dk yurudum bisiklet sürdum bide dans ettim valla yorgunluktan tw izlerken uyumusum bukadar spor beni bayiltti sanirim

herkese tunaydin

Hadi insallah Elif. Bana da yolla, canim cekti

Sosyal afiyet olsun canim

Bugun arzucum senin yogurt tarifini yapicam kuru uzum kuru kayisi koucam yogurda sonra blander sonra ustune narla portakal koyup yicemm oglen icin kollari sivadimm yapıyorum buarada iyiki varsin seni andim yaparken

Arzum geçmiş olsun,paşamı uyutmadı seni,başın neden ağrıdı?Bu arada takımın Sahrap Soysalı oldun,tariflerin şevk veriyor :)

Eliiiif dönüşün muhteşem olacak sahalara :)

Ben mekik cekince basim dönüyor gobegim yuruyerek ip atlayarak erimezmi yoksa mekiksiz
Ben mekik cekince basim dönüyor gobegim yuruyerek ip atlayarak erimezmi yoksa mekiksiz
Çok mu hızlı çekiyorsun mekiği Hayatcım...gözlerini bir noktaya sabitlemen gerekir mekik çekerken başın dönmez o zaman, yoksa boynunda ağrır...

Selam ben geldim sporumu yaptım da geldim
Çok mu hızlı çekiyorsun mekiği Hayatcım...gözlerini bir noktaya sabitlemen gerekir mekik çekerken başın dönmez o zaman, yoksa boynunda ağrır...

Evet kuzum hizli çekiyorum sanirim boynumda kopucak gibi oluyor sanki cok zor arada çekiyorum ama yapamiyorum canim bide sabit noktaya bakiyim ozmn oldum olasi oleyim

Arzum geçmiş olsun,paşamı uyutmadı seni,başın neden ağrıdı?Bu arada takımın Sahrap Soysalı oldun,tariflerin şevk veriyor :)

Eliiiif dönüşün muhteşem olacak sahalara :)

Bu arada bugun aksam icin senim verdgn tarifi yapicam canimcim lahana corbani senin tarifin cok guzel benimki.cok kotu oluyordu icerken seni anarim iyiki varsin cok teskur ederim

Buket tatliyi ogle yemeginin uzerine yiyeceksin degil mi? Sanki yemek yemeyip gecistireceksin gibi geldi

Herkesin bildigi/uyarlayabilecegi tarifler diye dusunmus, hic yazma geregi duymamistim aslinda. Soruldukca cikiyor. Oglan uyutmadi evet. Ben de pel gucsuz ciktim. Hic dayanamiyorum uykusuzluga

Evet kuzum hizli çekiyorum sanirim boynumda kopucak gibi oluyor sanki cok zor arada çekiyorum ama yapamiyorum canim bide sabit noktaya bakiyim ozmn oldum olasi oleyim
Mekiği yanlış çekmek çok sakıncalı aman diyim dikkat et,boynuna ağırlık vermeden gözleri sabitleyerek yapacaksın...Google'dan bi araştır ,nasıl mekik çekmeliyiz diye..

Oglen yemegi icin o yeterli olur sanmistim

Cok gecnis olsun basin gectimi canimcim buarada

Arzu diyet yemekleri topiği açsana,kahvaltını,tatlılarını,evde yaptığın kebapları...çok ciddiyim,çok hayır duası alırsın...

Mekiği yanlış çekmek çok sakıncalı aman diyim dikkat et,boynuna ağırlık vermeden gözleri sabitleyerek yapacaksın...Google'dan bi araştır ,nasıl mekik çekmeliyiz diye..

Cekmesem gobegim gitmez mi peki

ben bisey sormak istiyorum benden sanriim buyuksunuz yanlış hatrlamiosam size abla mi diyim.kuzum die hitap.ediyorum yasitim gibi umarım yanlış anlamiyorsunuzdur

Cekmesem gobegim gitmez mi peki

ben bisey sormak istiyorum benden sanriim buyuksunuz yanlış hatrlamiosam size abla mi diyim.kuzum die hitap.ediyorum yasitim gibi umarım yanlış anlamiyorsunuzdur
Hahahah bu konu espri olmuştu burada,ben normalde herkese ablam diye hitap ederim ama burada tuhaf geliyor biraz abla denince..sen bilirsin canın ne demek isterse onu de.. :)abla denince çok rahat yazamıyorum öbür türlü daha arkadaşça oluyor burda..

Tamam ozmn abla tuhaf olmasin ben kuzuma devam ediyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…