Bide göbek için en etkili mekik Hayatım,yapmaya çalış".Cekmesem gobegim gitmez mi peki
ben bisey sormak istiyorum benden sanriim buyuksunuz yanlış hatrlamiosam size abla mi diyim.kuzum die hitap.ediyorum yasitim gibi umarım yanlış anlamiyorsunuzdur
Hahahah bu konu espri olmuştu burada,ben normalde herkese ablam diye hitap ederim ama burada tuhaf geliyor biraz abla denince..sen bilirsin canın ne demek isterse onu de.. :)abla denince çok rahat yazamıyorum öbür türlü daha arkadaşça oluyor burda..
Bide göbek için en etkili mekik Hayatım,yapmaya çalış".
Sanada hayatcim .Iyi pazarlar ablacim
Ben özlerim valla :)Cok takip edemiyorum sizi kizlar .
Yarinda misafirim geliyor . Bir iki hAfta beni ozliyceksiniz
Canim hizli cekme ne gerek var hizli cekince miden de bulanr basin da donerEvet kuzum hizli çekiyorum sanirim boynumda kopucak gibi oluyor sanki cok zor arada çekiyorum ama yapamiyorum canimbide sabit noktaya bakiyim ozmn oldum olasi oleyim
ablam korumaya calisiyorum yaSanada hayatcim .
Annen bir daha rahatsizlanmadi dimi ? .
Elif sıkı baslamissin hadi gazan mubarek olsun ..
Bocuk kiz bukadar azimliydin kilo vermeyede devam edecektiniz niye mezun oldunuz handeyle bakimmm
Arzum oglusun dis huysuzlugu gecmedimi daha..
Tum sayfalari okuyamadim ..
Mekik cekenler olmuz dikkat boynunuzla degil karin kaslarinizla cekin mekiginizi ..
Sanada hayatcim .
Annen bir daha rahatsizlanmadi dimi ? .
Elif sıkı baslamissin hadi gazan mubarek olsun ..
Bocuk kiz bukadar azimliydin kilo vermeyede devam edecektiniz niye mezun oldunuz handeyle bakimmm
Arzum oglusun dis huysuzlugu gecmedimi daha..
Tum sayfalari okuyamadim ..
Mekik cekenler olmuz dikkat boynunuzla degil karin kaslarinizla cekin mekiginizi ..
Canim hizli cekme ne gerek var hizli cekince miden de bulanr basin da doner
Erir canim yuruyuste cok ise yariyo bende spor olarak bi yuruyusu seviyodum dizlerimde kikirdak erimesi var diye korkumdan yuruyemiyorumBen mekik cekince basim dönüyor gobegim yuruyerek ip atlayarak erimezmi yoksa mekiksiz
Erir canim yuruyuste cok ise yariyo bende spor olarak bi yuruyusu seviyodum dizlerimde kikirdak erimesi var diye korkumdan yuruyemiyorum
Ahada kendimi guduluyorum 14subatta arkadaslarla toplanicaz 69 kilo olmm lazim netten bide takimmi alsam kucuk beden
Bende yapardim oyle kucuk beden pantolon falan alirdimAhada kendimi guduluyorum 14subatta arkadaslarla toplanicaz 69 kilo olmm lazim netten bide takimmi alsam kucuk beden
Kac beden aldin ben abartmiyim 42 aliyim diyorumBen aldim kuzum elbise yeni aldim elbisenin icine girdigim an yubbbiiii
Iz sen zaten kucuk bedendinBende yapardim oyle kucuk beden pantolon falan alirdim
Kilo vermeye calisirken alirdim işteK
Iz sen zaten kucuk bedendin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?