- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Gunaydin lilis sultan , afiyet olsun yaglarin erisin insallah ...Zayıflama çayımı içiyorum
Elifcim hoşgeldin aramıza,2.Elifimìz oldun ..çok kolay verirsin kilolarını ,hem ydüfaklığın peşinden koşturmaktan,hem yaşından dolayı su gibi akar gider...havuç diyeti ne ki hiç duymadım...ne gerek var,herşeyden ye az ye...daha çok küçüksün ,ihtiyacın yok senin bu diyetlere..Ad = Elif Yas = 20 Boy=1.68 kilo = 80 ( malesefff ) Hedef = 60 ( insallaaaaahh ) kilo alma nedenim = Esimmm ( zayifim diye ye ye dedi sonuc bu oldu ) kilo verme nedenim artik elbiselerim sigmiyo bide yasim kucuk daha fazla zaman harcamadan yaslanmadam kurtulmam lazim bu kilolardan bi tane dunya tatlisi oglusum var 1 yasinda daha almanyada yasiyom kilo vermek istiyom cunku begenmiyom kendimi cok zayif istemiyom ama gene 60 kilo olsam yeter bana =)) bir cok site vardi en iyisi burasiydi uye olmaya karar verdim insallah basarili olurum =)
Sizi unutunlarin gozlerine soku soku verin , kurkunuze kusmeyin kabugunuza cekilmeyin :)))..
Nazlim girisken ol fistigim cekingen olma , biliyorum yapin oyle ama acil biraz onlar yazmiyosa sen yaz ..
Bak handeye nasil trip attti beni niye unuttunuz diye caduuu iste ahaha ... Mucukks handem
Takim kalaba kizlar bazen kim var yok kayniyo ..
Oh nazlim ne guzel etmissiniz ususende iyi vakit gecirmissindir
günaydın güzeller iyi haftalar
annemleri az önce yolcu ettik 1 ayı geçti vallahi alışmıştık çok
yine yeniden bismillah diyorum bakalım bugün
Allah kavustursun , sen anneni gonderdin benimkilerde yolda geliyorçok enerjik geldin bugünaeben ablam
Merak etme Nazım beni de eşleştirmemiş kaptan,eski olduğumuz için :)beni unutmuşsun hande
kaptanım bile unutmuş beni kimseyle eşleştirmemiş
aynurcuğum cumartesi rahatsızdım biraz gelemedim . dünde abanta gittik her yer kar altındaydı . ne kadar lahana gibi giyinsemde dondum yinede kendime gelemedim uzun süre
Günaydın canım.haftasonu ne yaptın liste dışlna çıkmadın umarım...
Günaydın şekerimmGunaydin lilis sultan , afiyet olsun yaglarin erisin insallah ...
Ben kacar enerjimi islere vereyim :)))))
afferim sana kuzum.yok abla çıkmadımm. hatta ekmeği çok çok azalttım. kendime şaşar haldeyim. cumartesi günü 30 dk leslie yaptım. eşimle de 45 dk tempolu yürüyüş yaptık. pazar günü de 25 dk leslie yaptım. her iki günde ip atladım.
Sen geçmişi okudunmu bakalım nazım kuzumu?tabiki sordum.cumartesi gelmedin diye çok merak ettim...aarzuyla konuştuk burada...beni unutmuşsun hande
aynurcuğum cumartesi rahatsızdım biraz gelemedim . dünde abanta gittik her yer kar altındaydı . ne kadar lahana gibi giyinsemde dondum yinede kendime gelemedim uzun süre
oooh super işte...haydi elifim...tüm gözler üzerinde ona göre haaaa...günaydın güzeller iyi haftalar
annemleri az önce yolcu ettik 1 ayı geçti vallahi alışmıştık çok
yine yeniden bismillah diyorum bakalım bugün
Fıstık hülyam snen zayen cumartesi buradaydın ya,dün ben de yoktum.Merak etme Nazım beni de eşleştirmemiş kaptan,eski olduğumuz için :)
Sen geçmişi okudunmu bakalım nazım kuzumu?tabiki sordum.cumartesi gelmedin diye çok merak ettim...aarzuyla konuştuk burada...
Allah kavustursun , sen anneni gonderdin benimkilerde yolda geliyor))
Evet ya bugun bende oyleyim ..
Hadi bakalim elifim oklavami akmayim sanada aynura gibi senide takipteyim ona gore .
Ha unutmadan nazli arzu sana oneride bulunmustu bu hafta ona uy menulerinde kuru yemis sutu kaldirim yemek gotur kendine , inaniyorumki kilo veririm daha iyi olacak .
Kuzum özledik tabi..Fıstık hülyam snen zayen cumartesi buradaydın ya,dün ben de yoktum.
Kız siz ne diyonuz?ben dün yoktun beni bile özleyen olmamış yahu...beni beni kaptanıılı...
Aebenim gözünaydın,ne güzel..bol bol kokla...ben ânacığıma sarılır,kokusunu içime çekerdim hep...Allah kavustursun , sen anneni gonderdin benimkilerde yolda geliyor))
Evet ya bugun bende oyleyim ..
Hadi bakalim elifim oklavami akmayim sanada aynura gibi senide takipteyim ona gore .
Ha unutmadan nazli arzu sana oneride bulunmustu bu hafta ona uy menulerinde kuru yemis sutu kaldirim yemek gotur kendine , inaniyorumki kilo veririm daha iyi olacak .
Hoşgeldin kuzucuk...yaşından dolayı sana burada diyet önerilerinde bulunmamız doğru değil...önce bir diyetisyene gidip liste yaptır,motivasyonunu biz sağlarız...18 yaşın altında diyet çok önerilmez,dikkatli beslenmen gerek...o yüzden profesyonel destek alman şart..Hepinize merhaba :) Bir şey sorabilir miyim ? Aranıza katılmak için bir yaş sınırlaması var mı ? ben 15 yaşındayım ve kilo vermek istiyorum . Ama bu tarz bir ortamda motivasyonla daha kolay verebilceğimi düşünüyorum.
Hayır nasıl yaptım bunu nasıl unuturum seni nazımmmmbeni unutmuşsun hande
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?