Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Elifcim hoşgeldin aramıza,2.Elifimìz oldun ..çok kolay verirsin kilolarını ,hem ydüfaklığın peşinden koşturmaktan,hem yaşından dolayı su gibi akar gider...havuç diyeti ne ki hiç duymadım...ne gerek var,herşeyden ye az ye...daha çok küçüksün ,ihtiyacın yok senin bu diyetlere..

en çokta oğluş eğlendi abla . temiz hava doping etkisi yaptı benim oğluşta . çok keyifli geçti abla oldukça lakabalık bir arkadaş ortamıyla gittik .

çok enerjik geldin bugün aeben ablam
Allah kavustursun , sen anneni gonderdin benimkilerde yolda geliyor ))

Evet ya bugun bende oyleyim ..

Hadi bakalim elifim oklavami akmayim sanada aynura gibi senide takipteyim ona gore .
Ha unutmadan nazli arzu sana oneride bulunmustu bu hafta ona uy menulerinde kuru yemis sutu kaldirim yemek gotur kendine , inaniyorumki kilo veririm daha iyi olacak .

Merak etme Nazım beni de eşleştirmemiş kaptan,eski olduğumuz için :)

Günaydın canım.haftasonu ne yaptın liste dışlna çıkmadın umarım...

yok abla çıkmadımm. hatta ekmeği çok çok azalttım. kendime şaşar haldeyim. cumartesi günü 30 dk leslie yaptım. eşimle de 45 dk tempolu yürüyüş yaptık. pazar günü de 25 dk leslie yaptım. her iki günde ip atladım.

sağol nazlişkom ne güzel eğlenmişsin sen de, çocukların da değişikliğe ihtiyacı oluyor iyi gelmiştir oğluşa

ablam senin de gözün aydın

hülya abla abla abla napıyon

Sen geçmişi okudunmu bakalım nazım kuzumu?tabiki sordum.cumartesi gelmedin diye çok merak ettim...aarzuyla konuştuk burada...

Sen geçmişi okudunmu bakalım nazım kuzumu?tabiki sordum.cumartesi gelmedin diye çok merak ettim...aarzuyla konuştuk burada...

komple geçmişi okuyorum her seferinde açıklamada yaptım kaptanım . merak ettiğiniz için sağolun rahatsızdım biraz grip olacak gibiydim ondan yoktum canım üstüne dün bide kar havası ve soğu aldım umarım daha kötü olmam

aeben ablacığım bu hafta kökten değişiklik yapıyorum . sabahları yumurtalı kahvaltı yapıcam bu hafta ve kuru yeşiş yok onun yerine bol bol et sebze olacak

Aebenim gözünaydın,ne güzel..bol bol kokla...ben ânacığıma sarılır,kokusunu içime çekerdim hep...

Hoşgeldin kuzucuk...yaşından dolayı sana burada diyet önerilerinde bulunmamız doğru değil...önce bir diyetisyene gidip liste yaptır,motivasyonunu biz sağlarız...18 yaşın altında diyet çok önerilmez,dikkatli beslenmen gerek...o yüzden profesyonel destek alman şart..

Hayır nasıl yaptım bunu nasıl unuturum seni nazımmmm
şu smileyi bana uygulayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…