ay canım benim Allah acil şifalar versinnn...çabucak katıl aramıza,merak ettik baya...arkadaslarim kas hadtasi olan abim rahatszlandi sadece bildirim yapacagim cuma gunu.kusura bakmayin hakknizi helal edin..
arzu sozumu tutamadim ozur dilerim hakkini hellal et ..
haftaya yapmaya calisacagim..
ben de aynen,o seksi basenler tanınmazmı yahuBir bakışta tanıdım seni :)
leslie evde yürüyüş programı kuzum,youtubede bulup yapıyoruz.jillan da spor onu da netten yapıyoruz...senin içi en iyisi yürüyüş canım.yeni başladın ya.bende ilk evveller ondan yaptım.şimdi sıkılaşmak için jillian yapıyorum 20gün falandır.Haaaaa ne nedin leslie ne ha bide lilliian level ne =)
Canım nasıl kumpir istiyo anlatamam
Deme oyle deme deme benim canim neler istiyo neler neler =)
evvet perim.canınız su istesin suuuu,ferah ferah için ne güzel....kıızzlaaaarr canınız sadece zayıflamak isteyebiliiirrr :)))
=))))ay canım benim Allah acil şifalar versinnn...çabucak katıl aramıza,merak ettik baya...
ben de aynen,o seksi basenler tanınmazmı yahu
leslie evde yürüyüş programı kuzum,youtubede bulup yapıyoruz.jillan da spor onu da netten yapıyoruz...senin içi en iyisi yürüyüş canım.yeni başladın ya.bende ilk evveller ondan yaptım.şimdi sıkılaşmak için jillian yapıyorum 20gün falandır.
Heyyyyyy Elifler kendinize gelinnnnn...
Onu daha cok istiyo turkiye ye gidesiye kadar vermem lazim bu kilolari =(kıızzlaaaarr canınız sadece zayıflamak isteyebiliiirrr :)))
:) güzelmiş secvdim bunu :)kıızzlaaaarr canınız sadece zayıflamak isteyebiliiirrr :)))
Tamam tamam geçti :)ay canım benim Allah acil şifalar versinnn...çabucak katıl aramıza,merak ettik baya...
ben de aynen,o seksi basenler tanınmazmı yahu
leslie evde yürüyüş programı kuzum,youtubede bulup yapıyoruz.jillan da spor onu da netten yapıyoruz...senin içi en iyisi yürüyüş canım.yeni başladın ya.bende ilk evveller ondan yaptım.şimdi sıkılaşmak için jillian yapıyorum 20gün falandır.
Heyyyyyy Elifler kendinize gelinnnnn...
Şuanki halimi bir bilsen aynura benimle gurur duyarssıınn :) Bugün eğitim ve zümre toplantım vardı sabah 9dan akşam 4e kadar. sadece 12:30 ile 13:30 arası mola verdik yemek molası diye. Sabah evden kahvaltımı yapıp çıktım orda bişey yemedim sadece çay içtim. öğle arasında da yürüyüş yaptım 30 40 dk kadar. sonra geri döndüm ceviz yedimevvet perim.canınız su istesin suuuu,ferah ferah için ne güzel....
Maşallah kız sana .6 dakika zumba
12 dakika oryantel
100mekik
80squat
60iç bacak
Jillian 2
Bu iç bacak dediğin şey hangisi oluyor.?6 dakika zumba
12 dakika oryantel
100mekik
80squat
60iç bacak
Jillian 2
Supersin bitanem...gerçekten sana ve azmine güveniyorum.biliyorum ki yarını da alnının akıynan atlatıcaksın...senin bu azmin olmasa yumuşayıp tarın ince bi dilim pasta ye diyecekdim ama çok azimlisin,bunu da atlatacaksın...Şuanki halimi bir bilsen aynura benimle gurur duyarssıınn :) Bugün eğitim ve zümre toplantım vardı sabah 9dan akşam 4e kadar. sadece 12:30 ile 13:30 arası mola verdik yemek molası diye. Sabah evden kahvaltımı yapıp çıktım orda bişey yemedim sadece çay içtim. öğle arasında da yürüyüş yaptım 30 40 dk kadar. sonra geri döndüm ceviz yedimbaktım heeerkeesssin masalarda bisküviler çeşit çeşit ve en güzellerinden. ister misin diye poşeti uzatıyolar ama ben dedim hayır şeytana uymicam istemiyorum herkes masada löp löp götürdü ben izledim çay içtim sadece
Birde yarın doğum günüm diye halamlar geliyor annemde onlara bişiler hazırlıyor ama yooook ben onları da yemicem :)) doğum günü pastasını kesip yemeyen nadide bir kişilik olmak istiyorum :))))
Saol zeynepimBu iç bacak dediğin şey hangisi oluyor.?
Perimm oncelikle yeni yaşın kutlu olsun sana mutluluk saglik sihhat getirsinŞuanki halimi bir bilsen aynura benimle gurur duyarssıınn :) Bugün eğitim ve zümre toplantım vardı sabah 9dan akşam 4e kadar. sadece 12:30 ile 13:30 arası mola verdik yemek molası diye. Sabah evden kahvaltımı yapıp çıktım orda bişey yemedim sadece çay içtim. öğle arasında da yürüyüş yaptım 30 40 dk kadar. sonra geri döndüm ceviz yedimbaktım heeerkeesssin masalarda bisküviler çeşit çeşit ve en güzellerinden. ister misin diye poşeti uzatıyolar ama ben dedim hayır şeytana uymicam istemiyorum herkes masada löp löp götürdü ben izledim çay içtim sadece
Birde yarın doğum günüm diye halamlar geliyor annemde onlara bişiler hazırlıyor ama yooook ben onları da yemicem :)) doğum günü pastasını kesip yemeyen nadide bir kişilik olmak istiyorum :))))
E vermiş fazlalıkları şimdi sıkılaşma yolunda ilerliyor fıstık.Maşallah kız sana .
Dizleri kırarak otur kalk demek istedim sanırım,yada ben yanlış anladimSaol zeynepim
Ayakta dur bacaklarini iki yana aç ayaklarin da iki dış yana açık olsun o sekilde egil kalk egil kalk
Supersin bitanem...gerçekten sana ve azmine güveniyorum.biliyorum ki yarını da alnının akıynan atlatıcaksın...senin bu azmin olmasa yumuşayıp tarın ince bi dilim pasta ye diyecekdim ama çok azimlisin,bunu da atlatacaksın...
Perimm oncelikle yeni yaşın kutlu olsun sana mutluluk saglik sihhat getirsin
Ve gercekten azimlisin bunu sende gorebiliyorum ve basaricaksin
Evet dizlri kirarak otur kalk ama squat gibi degil bacaklar ve ayaklar dış yana bakicakDizleri kırarak otur kalk demek istedim sanırım,yada ben yanlış anladim
Çok haklısın canım.menülerin gayet iyi bence...spora ağırlık verirsen iyi olur.bi de çok kasma kendini...Çok teşekkür ederim ezgimmm
Bende senin gibi düşünüyorum aynura hatta ben kendimi çok iyi biliyorum ki bir kez kendime ödül versem hemen peşi sıra gelir kendimi salarım. O yüzden kendime acımıyorum. Bugüne kadar yediğim pastalara sayayım ve asla cıs yok. Hele ki halaaa tartıda bir gram eksi göremediğim için aksine daha çok asılmam lazım spora. Yemek konusunda daha da kısacak bişi bulamıyorum açıkcası. Benim şuan tek çarem spor galiba :))
Sen ne diyorsun az çok menülerimi dikkate alarak ? Sence bu menü iyi gidiyor mu ? Daha birşey kısmalı mıyım ? Yoksa sporu mu arttırmam gerek ?
Keşke bende yapabilseydim ihtiyacım var .ama dizimde yirtik olduğu için o hareketlerin hic birini yapamiyorum,ip atlayamiyorumEvet dizlri kirarak otur kalk ama squat gibi degil bacaklar ve ayaklar dış yana bakicak
Evet insan veremediğini görünce demoralize oluyor ama haklısın. İnsanın belli dönemlerinde durağan yada daha hızlı verebiliyor. Bu yolun başı sabırdan geçiyorÇok haklısın canım.menülerin gayet iyi bence...spora ağırlık verirsen iyi olur.bi de çok kasma kendini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?