Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Iyi aksamlar.

Esma cok uzuldum tatlim. Helal olsun canim ne hakki. Rabbim sifasini verir insallah.

Zeynep zumba da guzel bir rutin. Ben yapmadim. Ama 4 ay duzenli yapip daha hizli kilo veren bir arkadasim vardi. Hosuna gittiyse hemen basla. Maksat kalori harcamak zaten. Zevk aldigin
birseyi yaparak harcaman en iyisi.

Peri spora cok yuklendiginde terazide arti gormen muhtemel canim, kas kutlesi arttigi icin. Sen sporuna aynen devam et. Kilon terazide birden duser. Beden olarak ta oldugundan daha zayif gorunursun. Dogum gunun simdiden kutlu olsun. Bir dilim pasta yemenin hicbir mahsuru yok. Odul degil, dogum gunun canim bu

Aaaa gerçekten ben kas kütlesi konusunda hiç düşünmemiştim :) Yemin ederim şuan rahatladım yaaa :)) Kaç gündür kafama takmıştım yani utanmasam akşam bile yemicem o moda girmiştim :)
Ayrıca çook çooook teşekkür ederim :) Yaşlanıyorum bende iyice (
Yok yok ben yinede yemeyeyim bence :) Yada en azından yiyorsam bile akşam yemeği yemeyeyim bi yerden kısmazsam olmaz :)

Simdiden doğum günün kutlu olsun canim esimmm perim

Hosgeldiniz

Azmine hayranim

Simdiden doğum günün kutlu olsun canim esimmm perim
Çok teşekkür ederim canım benim :)

Artık canıma tak edince ve hedefimi en geç haziran koyunca en ufak bir yaptığım yanlışta inanılmaz vicdan azabı çekiyorum.
Mesela yılbaşı haftası öyle kızdım ki kendime al yedin noldu başın göğe erdi mi dedim kendi kendime ☺☺

Yılbaşında bende cok yemistim insan pisman oluyor asla ara vermicem verince ben rejimi unutuyorum oyuzden ara yok bana kuzum bende mayisa kadar 58 olsammm yaa 55te demiyorum 58 olaydım kendimi sevndrmek yok

daydreaaaaaaaaaaaaaaaaam nerdesin kuzum?hadi gelde bana gel de bana güzel bi yürüyüş linki at...benim bulduğum 3mile fast 1saat 16dakika.yapamam öğle sıkılırım çokkk...30-45dakika yeter
Yarın pc den atarım kuzum şimdi tabletteyim..pc de sık kullanılanlarda buradan bulamam..süper bir video var yürüyen kadının adı yazmıyor,Leslieden güzel...

Yılbaşında bende cok yemistim insan pisman oluyor asla ara vermicem verince ben rejimi unutuyorum oyuzden ara yok bana kuzum bende mayisa kadar 58 olsammm yaa 55te demiyorum 58 olaydım kendimi sevndrmek yok
Ayneeen öyle :) bak şuan 1 saat yapamasam da en azından 30 dk bisikletle çalıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…