- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
Iyi aksamlar.
Esma cok uzuldum tatlim. Helal olsun canim ne hakki. Rabbim sifasini verir insallah.
Zeynep zumba da guzel bir rutin. Ben yapmadim. Ama 4 ay duzenli yapip daha hizli kilo veren bir arkadasim vardi. Hosuna gittiyse hemen basla. Maksat kalori harcamak zaten. Zevk aldigin
birseyi yaparak harcaman en iyisi.
Peri spora cok yuklendiginde terazide arti gormen muhtemel canim, kas kutlesi arttigi icin. Sen sporuna aynen devam et. Kilon terazide birden duser. Beden olarak ta oldugundan daha zayif gorunursun. Dogum gunun simdiden kutlu olsun. Bir dilim pasta yemenin hicbir mahsuru yok. Odul degil, dogum gunun canim bu
Hoşgeldin canımmBende Gizem :) 26ya saatler kaldı :) İnşallah sağlıkla kilo veririz hep birlikteee :)
Her gün buraya gelip günlük menümüzü sporumuzu ve suyumuzu paylaşıyoruzEğer tamam diyorsan hoşgelddin aramıza harika bir takıma geldin
Yeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ: biricikbircn
YAŞINIZ: 45
BOYUNUZ: 1.56
KİLONUZ: 69
HEDEF KİLONUZ: 56
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Masa başında oturmak
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kilolu olmak hoşuma gitmiyor.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Evliyim 11 yaşında bir kızım var. Kendi işimizi yapıyoruz.
Merhaba kızlar :) bende sitede yeniyim gurubunuza katılabilir miyim ? Şimdiden tüm arkadaşlara çok çok kilo vermeler diliyorum
Şuanki halimi bir bilsen aynura benimle gurur duyarssıınn :) Bugün eğitim ve zümre toplantım vardı sabah 9dan akşam 4e kadar. sadece 12:30 ile 13:30 arası mola verdik yemek molası diye. Sabah evden kahvaltımı yapıp çıktım orda bişey yemedim sadece çay içtim. öğle arasında da yürüyüş yaptım 30 40 dk kadar. sonra geri döndüm ceviz yedimbaktım heeerkeesssin masalarda bisküviler çeşit çeşit ve en güzellerinden. ister misin diye poşeti uzatıyolar ama ben dedim hayır şeytana uymicam istemiyorum herkes masada löp löp götürdü ben izledim çay içtim sadece
Birde yarın doğum günüm diye halamlar geliyor annemde onlara bişiler hazırlıyor ama yooook ben onları da yemicem :)) doğum günü pastasını kesip yemeyen nadide bir kişilik olmak istiyorum :))))
Sagligindan daha onemli deg zeynepimKeşke bende yapabilseydim ihtiyacım var .ama dizimde yirtik olduğu için o hareketlerin hic birini yapamiyorum,ip atlayamiyorum
Çok teşekkür ederim canım benim :)Simdiden doğum günün kutlu olsun canim esimmm perim
Çok teşekkür ederim canım benim :)
Artık canıma tak edince ve hedefimi en geç haziran koyunca en ufak bir yaptığım yanlışta inanılmaz vicdan azabı çekiyorum.
Mesela yılbaşı haftası öyle kızdım ki kendime al yedin noldu başın göğe erdi mi dedim kendi kendime ☺☺
Yarın pc den atarım kuzum şimdi tabletteyim..pc de sık kullanılanlarda buradan bulamam..süper bir video var yürüyen kadının adı yazmıyor,Leslieden güzel...daydreaaaaaaaaaaaaaaaaam nerdesin kuzum?hadi gelde bana gel de bana güzel bi yürüyüş linki at...benim bulduğum 3mile fast 1saat 16dakika.yapamam öğle sıkılırım çokkk...30-45dakika yeter
Karnının çok tok olmadığı heran yapabilirsin...arkadaşlar takıldığım bi konu var bu leslieyi yemeklerden önce mi yoksa yemeklerden sonra mı yapmak daha faydalı
Geçmiş olsun çanım..canlar büyük oğlum hasta kulak ve boğaz iltihabı olmuş çok nazlı o yuzden bugun pek giremem sabah 2 dlm ekmek kahvaltılık
öğlen 6 kasık kurufasulye yoğurt
akşam salata meyve yoğurt
İyidir aynurum senin guzellik nasilNasılsın handem?alaram nasıl?
Ayneeen öyle :) bak şuan 1 saat yapamasam da en azından 30 dk bisikletle çalıştımYılbaşında bende cok yemistiminsan pisman oluyor asla ara vermicem verince ben rejimi unutuyorum oyuzden ara yok bana kuzum bende mayisa kadar 58 olsammm yaa 55te demiyorum 58 olaydım kendimi sevndrmek yok
Hamdolsun kimse kirilmadan cozuldu. yedirdimMisafirin oldugunu gorunce kalmazlar herhalde abla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?