Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yeni üyelerin katılım formu.

ADINIZ: biricikbircn

YAŞINIZ: 45

BOYUNUZ: 1.56

KİLONUZ: 69

HEDEF KİLONUZ: 56

KİLO ALMA NEDENİNİZ: Masa başında oturmak

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kilolu olmak hoşuma gitmiyor.

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Evliyim 11 yaşında bir kızım var. Kendi işimizi yapıyoruz.

Merhaba kızlar :) bende sitede yeniyim gurubunuza katılabilir miyim ? Şimdiden tüm arkadaşlara çok çok kilo vermeler diliyorum

slm canim hosgelgin bol bol kilo verirrsin insallah gruba katilabilir misin bilmiyom grup baskani gelir smdi o soyler bende cok yeniyim o yuzden bsiey diymem canim =))

Hoşgeldin canımm Bende Gizem :) 26ya saatler kaldı :) İnşallah sağlıkla kilo veririz hep birlikteee :)

Her gün buraya gelip günlük menümüzü sporumuzu ve suyumuzu paylaşıyoruz Eğer tamam diyorsan hoşgelddin aramıza harika bir takıma geldin

Hoşbuldukk tatlımm çoook teşekkür ederim :)

Hoşbuldukk tatlımm çoook teşekkür ederim :)
hoş geldiniz...şimdi size nasıl hitap edeceyimi şaşırdım.ne yalan söyleyim katılmak isteyenlerde sizi gördüm ama yaşınızdan dolayı katılımınız ne kadar iyi olur bilemedim.çok memnun oldum bizim takımı seçdiyiniz için.fakat burada yaşları unutmalıyız ablam yoksa çekiniriz yorum yapmaya falan.diyet yapıyormusunuz?

ben de menümü yazayım...dün kaçırıdğım için bugünü hafif geçirmeye çalıştım...

11.00 2yumurta,salata(yeşillik+peynir),1dilim kızarmış siyah ekmek,lor,yeşil çay

17.00 salata(yeşillik+peynir+zeytinyağı),ayran

17.30 meyve salatası(yoğurt,kuru üzüm,elma,mandalina)

3.5litr su
3kupa yeşil çay
40dakika leslie
jillian level 2

arkadaslarim kas hadtasi olan abim rahatszlandi sadece bildirim yapacagim cuma gunu.kusura bakmayin hakknizi helal edin..
arzu sozumu tutamadim ozur dilerim hakkini hellal et ..
haftaya yapmaya calisacagim..

Haaaaa ne nedin leslie ne ha bide lilliian level ne =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…