slm canim hosgelgin bol bol kilo verirrsin insallah gruba katilabilir misin bilmiyom grup baskani gelir smdi o soyler bende cok yeniyim o yuzden bsiey diymem canim =))
Yeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ: biricikbircn
YAŞINIZ: 45
BOYUNUZ: 1.56
KİLONUZ: 69
HEDEF KİLONUZ: 56
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Masa başında oturmak
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kilolu olmak hoşuma gitmiyor.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Evliyim 11 yaşında bir kızım var. Kendi işimizi yapıyoruz.
Merhaba kızlar :) bende sitede yeniyim gurubunuza katılabilir miyim ? Şimdiden tüm arkadaşlara çok çok kilo vermeler diliyorum
Hoşgeldin canımm
Yeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ: biricikbircn
YAŞINIZ: 45
BOYUNUZ: 1.56
KİLONUZ: 69
HEDEF KİLONUZ: 56
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Masa başında oturmak
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kilolu olmak hoşuma gitmiyor.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Evliyim 11 yaşında bir kızım var. Kendi işimizi yapıyoruz.
Merhaba kızlar :) bende sitede yeniyim gurubunuza katılabilir miyim ? Şimdiden tüm arkadaşlara çok çok kilo vermeler diliyorum
Hoşbuldukk tatlımm çoook teşekkür ederim :)Hoşgeldin canımmBende Gizem :) 26ya saatler kaldı :) İnşallah sağlıkla kilo veririz hep birlikteee :)
Her gün buraya gelip günlük menümüzü sporumuzu ve suyumuzu paylaşıyoruzEğer tamam diyorsan hoşgelddin aramıza harika bir takıma geldin
hoş geldiniz...şimdi size nasıl hitap edeceyimi şaşırdım.ne yalan söyleyim katılmak isteyenlerde sizi gördüm ama yaşınızdan dolayı katılımınız ne kadar iyi olur bilemedim.çok memnun oldum bizim takımı seçdiyiniz için.fakat burada yaşları unutmalıyız ablam yoksa çekiniriz yorum yapmaya falan.diyet yapıyormusunuz?Hoşbuldukk tatlımm çoook teşekkür ederim :)
nasılsın canım?geçtimi bla blaslm canim hosgelgin bol bol kilo verirrsin insallah gruba katilabilir misin bilmiyom grup baskani gelir smdi o soyler bende cok yeniyim o yuzden bsiey diymem canim =))
Bende oy vercem simdi :)profıl duvarına baksana bı tatlım
Gecti gecti kendime evin icinde is yaratiyom gecenin korü camlari silcem simdi =Dnasılsın canım?geçtimi bla blakrizlerin...
Bir bakışta tanıdım seni :)profıl duvarına baksana bı tatlım
Haaaaa ne nedin leslie ne ha bide lilliian level ne =)ben de menümü yazayım...dün kaçırıdğım için bugünü hafif geçirmeye çalıştım...
11.00 2yumurta,salata(yeşillik+peynir),1dilim kızarmış siyah ekmek,lor,yeşil çay
17.00 salata(yeşillik+peynir+zeytinyağı),ayran
17.30 meyve salatası(yoğurt,kuru üzüm,elma,mandalina)
3.5litr su
3kupa yeşil çay
40dakika leslie
jillian level 2
Kaçmişim bakiiimBir bakışta tanıdım seni :)
Söylemek yasakmış ben de söylemeyim sorun olmuyorsa özelden yazerım :)Kaçmişim bakiiim
Yaz bakalim:)))Söylemek yasakmış ben de söylemeyim sorun olmuyorsa özelden yazerım :)
Deme oyle deme deme benim canim neler istiyo neler neler =)Canım nasıl kumpir istiyo anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?