İsminin üzerine tıklarsan profiline bırakılan mesajları görürsün...yanlış oy vermişsin hayatım...Kuzu profil duvarina bakmayı tam bilmiyorum anlayamadim bende 13 e verdim INŞALLAH sensindir sen birinci ol istiyorum caniminici
Sabah uyandim apar topar avm ye gittim kardesime hediye almak icin ordan geldim bi portakal yedim yarim portakal daha yedim simdi de canim domates cekti tuzlayip onu yiyorum
İsminin üzerine tıklarsan profiline bırakılan mesajları görürsün...yanlış oy vermişsin hayatım...
Aynen cok sacma gecti bugun gecenin bi yarisi acikicam biliyorumKuzummm migden sanirim kuculmusssama dikkat et sagligindan olmaa kiyamammm
Bitanem benim hic onemli degil dusunmen yeterYaa okadar uzuldumki bilmiyordum orasi oldugunu 7 di ozmn icim skldi simdi kaptanim ezgime vermek istiyordum
Bitanem benim hic onemli degil dusunmen yeter
Aynen cok sacma gecti bugun gecenin bi yarisi acikicam biliyorum
neyse bugun boyl gecsin bakalim saat gec oldu zatn
Sagol canim esimmmip atlamak fecii yoruyor benii sen menu yazdin mi kuzum goremedim sanirim
Kuzum simdi gordum menunuu takdir edilecek bi menuesimede bu yakisir kuzum dert etme birden vericeksin simsi vermesende hedefe ulasicaz kuzucum
Kuzum bende ayni durumdayım yeni bitti ama hala kilom ayni
Beğenmene sevindim canımİnşallah bende motivasyonumu bozmadan aynen devam ediyorum
Evet ya biteli 3-4 gün oldu ama durum hala aynı nedense :)) Bu ayda bir gariplik var yada birden kilo düşüşü olacak muhtemelen
Ooooh nihayet elifimmmm....devamı da güzel olue inşallah...menüm
sabah :2 dl tam buğday ekmeği arasına peynir,maydanoz ; zeytin, 3-4 dl yağsız tavada sucuk
ara : 1 avuç kuruyemiş, 1 yeşil elma
16:00 : kıymalı kapuska, 1 kase haydari
18:30 : yarım kase ezogelin çorba (dorişin kalan çorbası)
Ben hülya ablayı tanıdımmmm...
Ayy canım benimmmm...kızımı uyutuyorum bende.uyusun jillianımı yapıp dizi izliycem.paramparçayı çok sevdim ben...Kaptanim ozledim senii konusmadik
Oo cok guzellll yaa yarin duzenlicem canim listemi =)E tabi acıkırsın o menüyle ben de acıkırım...yarın adam akıllı bi menü çıkar kuzum.ben 19kilo vererek mezun oldum kuzum 7 ay önce.şimdi de 60ı geçmemeye çalışıyorum,ama 1aydır 61dim.şimdi yine inmeye çalışıyorum...
Evet canım dansDansti dimi kuzum
Ayy canım benimmmm...kızımı uyutuyorum bende.uyusun jillianımı yapıp dizi izliycem.paramparçayı çok sevdim ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?