Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cd 22t uu
Allah yardımcın olsun canım hem senin hemde evladının ayrı ebeveynlerle büyümekte eşinden ayrı çocuk büyütmekte eminim çok zordur.

cd 22t uu

Allah yardımcın olsun canım hem senin hemde evladının ayrı ebeveynlerle büyümekte eşinden ayrı çocuk büyütmekte eminim çok zordur.
5 yaşında benim paşa...
Çok ağlardı o tarafa gitmemek için.
İlgili bir baba değil çünkü.
Oyuzden şaşırdım.
6 aylıkken ayrıldık biz babasıyla.
Babayla bir büyümedi.
1 gece daha kalmak istemesine şaşırdım.
Neyse o mutlu olsun da

sabah: elma - kahve
öğle: pırasa yemeği
akşamırasa yemeği,1 portakal,1elma
Spor:20dkk yürüyüş
Canım benim menüne gelince kahvaltı hiç olmamış öğünlerde de yogurt ve salata olmalı.suyunu da yazmamışsln.bi de sen kuralları tam anlamamışsın galiba kuzum.kural sadece menü vermek deyilki,takım arkadaşlarınla kaynaş konuş azcık...

Kızlar yeni gelen arkadaşları görmezden gelmeyin lütfen.dün matic arkadaşlmız menü yazmlş hiç 1niz fikir bildirmemişsiniz ama.onlara aramıza katılıp bizden olması için yardım edin..

Konuştunmu lili kendisiyle?iyimi?

Ayy canım kuzum.oğluna geçmesin inşallah.. sen de çabucak iyileş Allahın izniyle...

Konuştunmu lili kendisiyle?iyimi?
Ewet konuştum,
Oyun oynuyorum anne dedi.
Bende dedim, öğretmenini arıyorum ozaman,
Bugün okula gelmeyeceğini söylüyorum tamam mı oğlum dedim.
Tamam anne dedi görüşürüzzz dedii

Canım benimmm bende seni özledim bak uzatma bu kacamaklari.bak bahara az kaldı

Ewet konuştum,
Oyun oynuyorum anne dedi.
Bende dedim, öğretmenini arıyorum ozaman,
Bugün okula gelmeyeceğini söylüyorum tamam mı oğlum dedim.
Tamam anne dedi görüşürüzzz dedii

Maşallah demekki ilgiyi arttırmış karşı taraf

Günaydın takımdaşlarım..

Naz,sosyal geçmiş olsun...bu havalar aldatıcı,hastalık dolaşıyor resmen..

Liliş özlemiştir babasını,hem ağlayarak gitmesi iyi değil ki,güle oynaya gitsin kuzucuk...

günaydııın kızlar, nasılsınız, kocaman sevgiler hepinizeee, ablamlar geldi tatil için, çok mutluyum çook. ama diyet konusunda böyleyim... bunu vebunları hakediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…