Bilmem yaparlar herhalde... Öyle yazmışlar konuşurlarken yoksa bana gelen bi mesaj yok...Ne yemek yarışması ayoool?tarz yarışması işte...sen niye pro olmadın ki o zaman?
Kaçla ayrılmışdın canım?
Kız Ezgi Pro olmuşsun :) hayırlı olsun...topikte katılanlar hala üye görünüyor..evlaefe falan..Yarismaya katildik diye tattosumm
Elifim cuma sabahı 70 i görürsün inşallah,hadi dönüşün muhteşem olsun :)
Elifim cuma sabahı 70 i görürsün inşallah,hadi dönüşün muhteşem olsun :)
Ufaklığa ek gıdaya geçtin mi?geçtiysen yarınla öbürgün lapa yap...bügünde dikkat edersen gidebilir...diyete yeni başladın ya,o yüzden gidebilir...bu cuma olur mu dersin? ben de haftaya cuma ancak diye düşünüyordum
Benim oyum sana hülyam,çizmelerini çok beyendim,bir tek ben öyle çizmenin içine pantalon salınmasını semem ama iyi durmuş bu çizmeyle...Elifim cuma sabahı 70 i görürsün inşallah,hadi dönüşün muhteşem olsn :)
olur bence de...böğle devam edersen olur canım...bu cuma olur mu dersin? ben de haftaya cuma ancak diye düşünüyordum
Aynuram açık etmek yasak...sen nasıl anladın ben ôlduğumu?Benim oyum sana hülyam,çizmelerini çok beyendim,bir tek ben öyle çizmenin içine pantalon salınmasını semem ama iyi durmuş bu çizmeyle...
Benim oyum sana hülyam,çizmelerini çok beyendim,bir tek ben öyle çizmenin içine pantalon salınmasını semem ama iyi durmuş bu çizmeyle...
Ufaklığa ek gıdaya geçtin mi?geçtiysen yarınla öbürgün lapa yap...bügünde dikkat edersen gidebilir...diyete yeni başladın ya,o yüzden gidebilir...
hemen tanıdım hiç diyerlerine bakmadan hem de...o vücutla bi de diyet yapıyorsun yaAynuram açık etmek yasak...sen nasıl anladın ben ôlduğumu?
ama yaaaa 1.daha enfes gözüküyor...
Âynurum üst göbek benim sıkıntılı bölgem ya,onu yoketmek için işte. :)hemen tanıdım hiç diyerlerine bakmadan hem de...o vücutla bi de diyet yapıyorsun ya
Oy kıyamam ben kuzûmun vitaminlerine annesi,haftaya gir listeye o zaman...benim de tahminim doğruymuş o zaman
geçtim sayılmaz pek günde 1 öğün falan şimdilik. bakalım cuma durum ne olcak merak ediyorum
Oy kıyamam ben kuzûmun vitaminlerine annesi,haftaya gir listeye o zaman...
Aynuram açık etmek yasak...sen nasıl anladın ben ôlduğumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?