Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bu cuma olur mu dersin? ben de haftaya cuma ancak diye düşünüyordum
Ufaklığa ek gıdaya geçtin mi?geçtiysen yarınla öbürgün lapa yap...bügünde dikkat edersen gidebilir...diyete yeni başladın ya,o yüzden gidebilir...

Benim oyum sana hülyam,çizmelerini çok beyendim,bir tek ben öyle çizmenin içine pantalon salınmasını semem ama iyi durmuş bu çizmeyle...
Aynuram açık etmek yasak...sen nasıl anladın ben ôlduğumu?

Benim oyum sana hülyam,çizmelerini çok beyendim,bir tek ben öyle çizmenin içine pantalon salınmasını semem ama iyi durmuş bu çizmeyle...

benim de tahminim doğruymuş o zaman

Ufaklığa ek gıdaya geçtin mi?geçtiysen yarınla öbürgün lapa yap...bügünde dikkat edersen gidebilir...diyete yeni başladın ya,o yüzden gidebilir...

geçtim sayılmaz pek günde 1 öğün falan şimdilik. bakalım cuma durum ne olcak merak ediyorum

benim de tahminim doğruymuş o zaman

geçtim sayılmaz pek günde 1 öğün falan şimdilik. bakalım cuma durum ne olcak merak ediyorum
Oy kıyamam ben kuzûmun vitaminlerine annesi,haftaya gir listeye o zaman...

Oy kıyamam ben kuzûmun vitaminlerine annesi,haftaya gir listeye o zaman...

doruk'u doya doya emziremedim 3,5 aylıktı işe başladım süt sağdım ve mama takviyesiyle devam ettik. 8,5 aylıktı emmeyi bıraktı. o yüzden ege için ek gıdaya başlama konusunda çok aceleci değilim emsin doya doya istiyorum

önümüzdeki hafta olur olmazsa

Parali canim videolar. Dnr da var mi acaba bilmiyorum. Internette free olan bir 3 mil var.

Elif guzel basladin canim. Ayni hizla devam

Aynura gule oynaya zayifliyoruz, yalan degil ki

Su yarismanin linkini verir misiniz ben de bakayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…