Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

herkese meraba kızlarrrrr
bugünkü menüm sabah 2 dilim kepek ekmeği bir kk beyaz peynir 6 zeytin

öğlen iş yerinde nohut yemeği var( akşamları 2 gündür evde de vardı :) nohutçu oldum çıktım yahu. cacıkk ezogelin çorbası. çorbadan bir kepce alıyorum aama hepsini bitiremiyorum genelde. yersem bir dilim kepek ekmek yicem.

akşamm 9 gibi antalyaya gidicez üniden arkadaşımın düğünü var çarşamba günü. ne yiyceğimi bilmiyorum evde yemek de yok. eşim pide yemek istedi. bende çorba salata yerim belki. pide bana cızz :) zaten yolculuk yapacağım için otobuste uyurum heralde. uyurkende açlık çekmem :) 10 saat sürüyor burdan antalya.

dün 3 mil leslie yaptımm. artık iyice alıştım lesliye de. ama bugün yapamam. vakit yok malumm. perşembe evde olucamm acısını çıkartırım artıkın :)

çarşamba perşembe burda yokum. cuma burdayım. inşallah hayırlı haberlerle gelirim. kilo vermiş olarak :)

Selamlar

Pro uyeligin hayirli olsun Ezgi Hulya abla da katilmamis miydi? Ben ustunkoru bir baktim dun. Link verirseniz oy vereyim. Yolculuga cikan herkese iyi yolculuklar

Sosyal gecmis olsun canim. Direncin mi dustu, toparlanamadin guzelim.

Zayif diyeti salma kuzum, tum emegin bosa gider.

Hande kilo korumaya bir gecsen tatlim. Resimde gayet iyiydin, daha vermene gerek yok gibi duruyordu. Spora basladin mi?

Naz cok gecmis olsun canim. Keske izin sansin olsa, evde daha rahat toparlanirdin.

Elif nerede, yazmamis bugun?

günaydın güzeller

esma abine geçmiş olsun allah acil şifalar versin

sosyal, nazlı geçmiş olsun sizlere de

ezgi, gülru iyi yolculuklar kızlar

peri mutlu huzurlu senelere inşallah

zayıfolcam gözün aydın canım

hülya abla zayıflatmadıktan sonra neyleyim pro üyeliği di mi

lilyana oğlun babasıyla kaynaşmaya başlamış artık demek, annesi kadar babasına da ihtiyacı var iyi olmuş ona da ısınması

biz de oğluşlarla kahvaltı yaptık, mutfağı topladım, oyun oynadık, ege uyudu şimdi. bütün gece uyanık sıpa neden böyle yapıyor bilmem, mahvediyor beni bikaç gündür

Hangi yemek yarışması Aynurum?
Kızzz sen benimle dalga mı geçiyon ?bunun nesi yürüyüş?bbildiyin jillian yapıyor.çok zor canım ya.yapamam ben bunu bıkarım iki güne...keşke 30dakikada biten bi yürüyüş videosu olsa ama 1az hızlı.leslieni de kaldırmışlar galiba...

merhaba arkadaşlar
2 gündür diyet yapıyorum ve desteğe ihtiyacım var bu gruba kabul edildim grupta neler yapmam gerekiyor?

Hos geldin guzelim. Ilk sayfada katilim formumuz var. Onu doldurursan seni daha iyi taniriz. Kurallarimiz da yaziyor

merhaba arkadaşlar
2 gündür diyet yapıyorum ve desteğe ihtiyacım var bu gruba kabul edildim grupta neler yapmam gerekiyor?
Merhaba canım.ilk sayfada kurallarımız var oku kabul edersen formu doldur ve güle oynaya zayıfla bizimle,tabi bizde seninle...

Leslie nin 5 mili var bende. Her milden sonra ara veriyor. Istedigin yerde durabilirsin. Ama o da kalkmis netten. Nasil ulastirabilirim size?

Oh ne güzel gülrucum eylenirsin ne güzel...menünde iyi...spora da baya ısındın galiba.yürüyüşlere bayılırım bende...

Elifim nasıl gidiyor?akşam zorlanmadın dimi?ben de kuzumu uyutuyorum...

Oh ne güzel gülrucum eylenirsin ne güzel...menünde iyi...spora da baya ısındın galiba.yürüyüşlere bayılırım bende...
sağoll kaptanımmm. lesliye dün 2 mil yapcam die başladım 3 mil yaptımm. evett sporada iyi alıştım. yuppitooo:)

sağoll kaptanımmm. lesliye dün 2 mil yapcam die başladım 3 mil yaptımm. evett sporada iyi alıştım. yuppitooo:)
Ben de leslieye bayılırım.daydreamın verdiyi linke bakdın mı canım?belki sen seversin.ben jillian da zaten yaptığım için zor geldi bana...

Neyi zor Allah aşkına.1 hafta hergün yap bak nasıl alışıyor vücudun..ben bunu jilliani yaptıktan sonra yapıyordum..

Ben de leslieye bayılırım.daydreamın verdiyi linke bakdın mı canım?belki sen seversin.ben jillian da zaten yaptığım için zor geldi bana...

jillian bana zor gelio abla yaa. daha yeni başladm ya ondan sanırım. ama 20 gün sonra falan ona da başlıcamm. daydreamın verdiğine de baktımm onu da aldım listeye :)

Leslie nin 5 mili var bende. Her milden sonra ara veriyor. Istedigin yerde durabilirsin. Ama o da kalkmis netten. Nasil ulastirabilirim size?
Arzum Leslienin tüm videolarını kaldırmışlar,3 mili gördüm geçen gün sadece...üstüste 2 kez 6 mile yapılabilir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…