Ne yemek yarışması ayoool?tarz yarışması işte...sen niye pro olmadın ki o zaman?Hangi yemek yarışması Aynurum?
Kızzz sen benimle dalga mı geçiyon ?bunun nesi yürüyüş?bbildiyin jillian yapıyor.çok zor canım ya.yapamam ben bunu bıkarım iki güne...keşke 30dakikada biten bi yürüyüş videosu olsa ama 1az hızlı.leslieni de kaldırmışlar galiba...Hangi yemek yarışması Aynurum?
merhaba arkadaşlar
2 gündür diyet yapıyorum ve desteğe ihtiyacım var bu gruba kabul edildim grupta neler yapmam gerekiyor?
Merhaba canım.ilk sayfada kurallarımız var oku kabul edersen formu doldur ve güle oynaya zayıfla bizimle,tabi bizde seninle...merhaba arkadaşlar
2 gündür diyet yapıyorum ve desteğe ihtiyacım var bu gruba kabul edildim grupta neler yapmam gerekiyor?
Kızzz sen benimle dalga mı geçiyon ?bunun nesi yürüyüş?bbildiyin jillian yapıyor.çok zor canım ya.yapamam ben bunu bıkarım iki güne...keşke 30dakikada biten bi yürüyüş videosu olsa ama 1az hızlı.leslieni de kaldırmışlar galiba...
Oh ne güzel gülrucum eylenirsin ne güzel...menünde iyi...spora da baya ısındın galiba.yürüyüşlere bayılırım bende...herkese meraba kızlarrrrr
bugünkü menüm sabah 2 dilim kepek ekmeği bir kk beyaz peynir 6 zeytin
öğlen iş yerinde nohut yemeği var( akşamları 2 gündür evde de vardı :) nohutçu oldum çıktım yahu. cacıkk ezogelin çorbası. çorbadan bir kepce alıyorum aama hepsini bitiremiyorum genelde. yersem bir dilim kepek ekmek yicem.
akşamm 9 gibi antalyaya gidicez üniden arkadaşımın düğünü var çarşamba günü. ne yiyceğimi bilmiyorum evde yemek de yok. eşim pide yemek istedi. bende çorba salata yerim belki. pide bana cızz :) zaten yolculuk yapacağım için otobuste uyurum heralde. uyurkende açlık çekmem :) 10 saat sürüyor burdan antalya.
dün 3 mil leslie yaptımm. artık iyice alıştım lesliye de. ama bugün yapamam. vakit yok malumm. perşembe evde olucamm acısını çıkartırım artıkın :)
çarşamba perşembe burda yokum. cuma burdayım. inşallah hayırlı haberlerle gelirim. kilo vermiş olarak :)
Hiç bi siteedede yok mu arzum?Leslie nin 5 mili var bende. Her milden sonra ara veriyor. Istedigin yerde durabilirsin. Ama o da kalkmis netten. Nasil ulastirabilirim size?
Arzum senin güle oynaya bizim takımın sloganı oldu ha ona göreHos geldin guzelim. Ilk sayfada katilim formumuz var. Onu doldurursan seni daha iyi taniriz. Kurallarimiz da yaziyor
Elifim nasıl gidiyor?akşam zorlanmadın dimi?ben de kuzumu uyutuyorum...günaydın güzeller
esma abine geçmiş olsun allah acil şifalar versin
sosyal, nazlı geçmiş olsun sizlere de
ezgi, gülru iyi yolculuklar kızlar
peri mutlu huzurlu senelere inşallah
zayıfolcam gözün aydın canım
hülya ablazayıflatmadıktan sonra neyleyim pro üyeliği di mi
lilyana oğlun babasıyla kaynaşmaya başlamış artık demek, annesi kadar babasına da ihtiyacı var iyi olmuş ona da ısınması
biz de oğluşlarla kahvaltı yaptık, mutfağı topladım, oyun oynadık, ege uyudu şimdi. bütün gece uyanık sıpa neden böyle yapıyor bilmem, mahvediyor beni bikaç gündür
sağoll kaptanımmm. lesliye dün 2 mil yapcam die başladım 3 mil yaptımm. evett sporada iyi alıştım. yuppitooo:)Oh ne güzel gülrucum eylenirsin ne güzel...menünde iyi...spora da baya ısındın galiba.yürüyüşlere bayılırım bende...
Elifim nasıl gidiyor?akşam zorlanmadın dimi?ben de kuzumu uyutuyorum...
Ben de leslieye bayılırım.daydreamın verdiyi linke bakdın mı canım?belki sen seversin.ben jillian da zaten yaptığım için zor geldi bana...sağoll kaptanımmm. lesliye dün 2 mil yapcam die başladım 3 mil yaptımm. evett sporada iyi alıştım. yuppitooo:)
Kaçla ayrılmışdın canım?
yok canım hiç acıkmadım 73üm demiştim ya 72 olmuşum sabah
Neyi zor Allah aşkına.1 hafta hergün yap bak nasıl alışıyor vücudun..ben bunu jilliani yaptıktan sonra yapıyordum..Kızzz sen benimle dalga mı geçiyon ?bunun nesi yürüyüş?bbildiyin jillian yapıyor.çok zor canım ya.yapamam ben bunu bıkarım iki güne...keşke 30dakikada biten bi yürüyüş videosu olsa ama 1az hızlı.leslieni de kaldırmışlar galiba...
Ben de leslieye bayılırım.daydreamın verdiyi linke bakdın mı canım?belki sen seversin.ben jillian da zaten yaptığım için zor geldi bana...
Arzum Leslienin tüm videolarını kaldırmışlar,3 mili gördüm geçen gün sadece...üstüste 2 kez 6 mile yapılabilir ..Leslie nin 5 mili var bende. Her milden sonra ara veriyor. Istedigin yerde durabilirsin. Ama o da kalkmis netten. Nasil ulastirabilirim size?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?