Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merahaba kızlar dün ki menümü yazmadım
Sabah
1 bardak filtre kahve sütsüz
2dilim form bisküvi 2 dilim hindi salam tuzsuz ev yapımı yeşil zeytin 8-9 tane(küçük) 1 pınar light krem peynir

Ara
3 kayısı 8 badem
1 sade turk kahvesi

Öğle
4 kaşık yoğurt 1 kase brokoli karnabahar bol limonlu
1 bardak beyaz çay

Ara
1 yeşil elma

Akşam
2 kase yoğurtlu misket köfte
Yatmadan yarım saat önce yogurt kürü

Yine bir curcunanın içine düştüm dün arkadaşın dgunu vardı malumunuz çerezler cipsler pastalar alkoller
1 bardak su istedim ve ayıp olmasın diye 3 dilim elma 2 dilim portakal yedim oldum ben artık ya:)
2.5 lt içmişimdir akşam yemekten sonra 30dk dışarda yürüdüm.

Buldum linki Aynura sana ozel mesaj atacagim. Hulya ablayi dogru mu bilmisim.

Ezgiyi ben 10 numara sanmistim. 7 ise takima geri gelsin. 4-5 kilo verecegi var

arzu seni çok merak ediyorum öncesi ve sonrası olarak

hamilelik öncesi kaç kiloydun? beslenme düzenin önceden de böyleydi galiba di mi?

Oncesi Aynura gibiydim. 75 kilo ile basladim. Sonrasi cumaya

Evet beslenmen ayniydi. Tatlimi yerdim hergun. Ogle aralari ekmekli adana kebap yerdim genelde. Sporum hep vardi ama. Hic yapmasam haftada 4 gun yapardim. Is hayati da olunca almadim. Bir de kotu aliskanligim vardi. O da kiloyu frenliyordu. Bu kadar hizli 30 kilo almamin nedeni de o zaten...

Arzum sen hamilelikten önce yine şimdi ki kilondaydın yani...zayıftın...sütten kestikten sonra inşallah sigaraya tekrar başlamazsın...

Evet 55 tim. Buraya yazilmaz ama gun sayiyorum desem...
Yâpma Arzu,şu hayatta yaptığım en doğru şey ô illetten kurtulmuş olmak...ki hamilelikte bile içtim 6-7 tane...fena tiryakiydim...sen bırak sigarayı nescafe bile içmeyecek kadar iradelisin...

Bi türlü karar veremedim akşamâ ne yemek yapıyosunuz bayânlarrr?

2 kere denedim birinde 2.gün diğerinde ilk gün akşam tekrar içtim öyle nefret ediyorum ki.Bebişden önce bu mevzuyu da bitirmek projelerim arasında Allah kurtarsın yok böyle bir illet.Ben çooooook fena oldum ve anladım ki desteksiz olmayacak bant sakız vs ile tekrar deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…