Sağool canımmmmm :) Evde mis gibi poğaça kokuları var bende bakınıyorum ben ne yiyebilirim diye
Şimdilik öğleni zencefil, zerdeçal, tarçın, yoğurtla kapadım
Kuzum bu tarz sorulârı direk Arzuya soracaksınKisirin diyet versiyonu nasil olur acaba
polisiye gerilimKorku mu kuzum
İyi yolculuklar tatlımkızlar ben çıkıyorum. bana ve kocama hayırlı yolculuklarr. cuma sabahh görüşmek üzere. hayırlı haberlerle inşallahhh. muahhh
arzum senin şu mesajı okuduğumda acaba yalnışmı okudumdiye bi önceki mesajları tekrar okudum.bence sen onun gerçekten zararlı bi şey oldğunu kabul etsen bırakman hiç sorun olmaz.ki zaten bırakmışsın şimdi,devam etsen bence büyük bi saçmalık olur.gerçekten....Evet 55 tim. Buraya yazilmaz ama gun sayiyorum desem...
amaninnn...o ne öğle?vallaha senin hatun çok acımasızmış.ben kendim yaptığım için sevdiyim şeyleri yapmıyorum hiç...Evet canim. Degisik yapiyorlar ama onlar. Tepside borek gibi yapiyor. Alta uste hamur, icind kiyma. Pisirirken uzerine 1 parmak zeytinyagi dokuyor
pericim nice mutlu senelere kuşum...dilediyin gibi bir hayatın olur inşallah...Çoook teşekkür ederim
Bende çocukluğumdan beri okuduğum serinin son kitabını okuyorum şuan :) İpek Ongun - Bir Genç Kızın Gizli Defteri 11 :)
geldim bitanem....Kaptanimiz nerelerdeeeee ozledikkkk
iyi yolculuklar canım...cuma sabahı görüşürüzzzz...kızlar ben çıkıyorum. bana ve kocama hayırlı yolculuklarr. cuma sabahh görüşmek üzere. hayırlı haberlerle inşallahhh. muahhh
hayyydaaaa,ne kötü oldu yaaaa şimdi....cuma bildirmini unutma lütfen.bu hiç iyi olmadıArkadaşlar benim internet bitti giremicem artik bildirim yapabilirim sanırım cuma sadece.iki hafta böyle olacak ;(
perim ben youtubdan video indirmek istiyorum yani leslie 3mileni kaldırılmadan indirmek istiyorum.ne yapa bilirim?İyi yolculuklar tatlım
İyi akşamlar küçük elif yokdun bugün....İyi akşamlar kızlar
İyi akşamlar küçük elif yokdun bugün....
Bugün bütün gün gezdim yağmura rağmenİyi akşamlar küçük elif yokdun bugün....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?