Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar ben çıkıyorum. bana ve kocama hayırlı yolculuklarr. cuma sabahh görüşmek üzere. hayırlı haberlerle inşallahhh. muahhh

Evet 55 tim. Buraya yazilmaz ama gun sayiyorum desem...
arzum senin şu mesajı okuduğumda acaba yalnışmı okudumdiye bi önceki mesajları tekrar okudum.bence sen onun gerçekten zararlı bi şey oldğunu kabul etsen bırakman hiç sorun olmaz.ki zaten bırakmışsın şimdi,devam etsen bence büyük bi saçmalık olur.gerçekten....
Evet canim. Degisik yapiyorlar ama onlar. Tepside borek gibi yapiyor. Alta uste hamur, icind kiyma. Pisirirken uzerine 1 parmak zeytinyagi dokuyor
amaninnn...o ne öğle?vallaha senin hatun çok acımasızmış.ben kendim yaptığım için sevdiyim şeyleri yapmıyorum hiç...
Çoook teşekkür ederim

Bende çocukluğumdan beri okuduğum serinin son kitabını okuyorum şuan :) İpek Ongun - Bir Genç Kızın Gizli Defteri 11 :)
pericim nice mutlu senelere kuşum...dilediyin gibi bir hayatın olur inşallah...
Kaptanimiz nerelerdeeeee ozledikkkk
geldim bitanem....
kızlar ben çıkıyorum. bana ve kocama hayırlı yolculuklarr. cuma sabahh görüşmek üzere. hayırlı haberlerle inşallahhh. muahhh
iyi yolculuklar canım...cuma sabahı görüşürüzzzz...

ben de kızım uyandıktan sonra onu doyurdum sonra 45dakika leslie yaptım,sonra yemek yedim,mutfağı topladım,annemlere kızım skype de buluşdu ve buradayım.tel.den leslie yaparken bi yandan da pcde dizi izledim.çok zevkliydi...artık iki gündür yapıyorum aynı saatte...devam edicem inşallah....ne yalan söğleyim şu spor sevdamı ve kendime yemek yapma zevkini arzuya borçluyum...bi kaç gündür kendime yemek yapıyorum,çok zevkli oluyor.bi tek yemek ismi bulmak zor...bi de tekrar şunu anladım insan sağlıklı beslenince ve spor yapınca hiiiiç cısss yapası gelmiyor,kıymıyor kendine....

tuba arkadışımız neden doğru dürüst gelmiyor anlamadım?zeynep de az geliyor sanki...mavmavv zaten sadece menü veriyor...

Arkadaşlar benim internet bitti giremicem artik bildirim yapabilirim sanırım cuma sadece.iki hafta böyle olacak ;(

menüm

sabah 2 dl tam buğday ekm. , peynir, zeytin, zeytinyağı , biberiye-yeşil çay

ara yarım portakal, yarım elma

öğle kıymalı kapuska, turp, ayran

ara kuruyemiş

akşam peynirli salata ( peynir,havuç,turp,mor lahana,yeşil soğan,dereotu,maydanoz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…